Munkára teljesen alkalmatlanok a képviselők.

Itt valami nagy baj van! Nyilván a borzalmas szadeszes népszerűtlenségi mutató, a Kóka villában elfogott körözött feketemunkás, a pénzekkel együtt nyomtalanul eltűnt Wekler, a szamizdatos levélben köpködő Kozák Gyula, vagy Kovács Pistike legkedvesebb ajzószerében, „az év gyerekjátékában” felfedezett extazy hatására, de tegnap az adóügyek vitájában félrenyomott /félrekúrt?/ négy SZDSZ-es képviselő.
nem figyelt

A törpepárt esze, nevezetesen Hankó, Gulyás, Kuncze és Pető nem tudták kiválasztani, hogy az orruk előtt lévő három gomb közül (igen, nem, tartózkodás) melyiket nyomják meg lányos zavarukban. Gusztos Péter (Új Degeneráció) szerint teljesen érthetetlen ami történt, hiszen mint mondja: -„Mi képviselők, amúgy sem vagyunk extrém módon leterhelve”. Egyes szakértők szerint viszont a terhelt képviselők egyébként csak akkor nem tudnak félrenyomni, ha éppen az osztályon aluli árfekvésű, alagsori büfében zabálnak, mint a disznók. Örömhír viszont az ürömben, hogy az alulfizetett lángagyú megélhetésiek megtalálták a hatékony megoldást. Sorvezetőkkel, beordibálásokkal, tapssal, füttyel, dobogással, valamint kicsinyke zászlócskákkal segítik a frakcióvezetők saját képviselőiket (a dedót) a parlamenti szavazások során: jelentős többségüknek ugyanis fogalmuk sincsen, hogy miről és miként kell szavazni! Gyönyörű!

Ezzel kapcsolatban nekem személy szerint lenne egy korszakalkotó javaslatom: Mi lenne akkor, ha a most kitiltott kereskedelmi csatornákat beengednénk a plenáris ülésekre, és –jó koncessziós díjjakért- ők közvetítenék egyenes adásban (villa-lakók), vagy előre kitalált folytatásokban (Győzike) az ott lévő döbbenetes politikai palávert. A szappanopera dedós szereplőinek így könnyedén háromszorosára lehetne emelni a fizetését, amit természetesen nem az adófizetők támogatnának közpénzből, hanem a szenzációra és hülyeségre éhes bulvármédia. (A szünetekben esetleg reklámozhatnák magukat saját pénzükön a bárgyú közszereplők!) Szerintem az ötlet gazdaságossága miatt rögtön beilleszthető lenne a mostani reformcsomagba. Dögöljek meg, ha nem ajánlom fel azonnal Gyurcsánynak!

Hozzászólások

Hozzászóló: Mácsay

Hozzászóló: Mácsay József @ 14 Nov 2007 03:13 pm
Talán az zavarja őket, hogy négy gomb közül kell kiválasztani a fenti három funkciót...
:-)Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 14 Nov 2007 04:48 pm
A ránkkényszerített idegen rendszerben a tartózkodás gomb a csalásokra szolgál.

Amikor a magyar választók fölhatalmazott képviselőket küldenek majd be a nemzetgyűlésbe, ahol a magyar nemzet érdekeit kell majd képviselni, akkor csak két gomb lesz: igen és nem. Mert a magyar képviselő felelősséget fog érzeni minden döntésére. Vagy mellette áll, vagy elveti. De olyan nem lesz, hogy nincs véleményem, tartózkodom. Ez az árulásnak a gombja. A lóra valaki felül vagy nem ül fel, de olyan nincs hogy tartózkodom....Aki tartózkodni akar a felelős döntésektől, az ne menjen képviselőnek.Hozzászóló: REND @ 14 Nov 2007 05:21 pm
Szavazáskor ragaszkodunk az újjlenyomatokhoz, (Németek nov.1-től az útlevél esetében már alkalmazzák) de csak a Magyar származásúaké érvényes ! Idegeneknek nincs joguk semmihez, pláne nem beleszólni a magyar ügyekbe !
pető elvtárs meg játsszon júdást, aki legalább tudta mit kell tennie egy ócska árulónak !


Hozzászóló: Zápor @ 18 Nov 2007 12:00 pm
Senki sem gondol arra, hogy ez Isten Ujja volt?! :)

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.