FELSZÁNTVA ÉS BESÓZVA

Lassan visszasírjuk az egykori török megszállás alatt tartott, háromfelé szétszakított történelmi Magyarország megszépült emlékezetét. Nemcsak azért, mert a török fennhatóság idején Buda, Pécs és Kecskemét - más idegen fennhatóság alatt tartott városokkal együtt -, az adóelvonások ellenére is virágzó fejlődésnek indultak, hanem azért is, mert az ország egyharmada - közigazgatási, kulturális és szellemi értelemben-, legalább magyar kézben maradt.

Ez most messze nincs így! Az országot egyrészt legalább ötféle globális érdekszféra nyomorítja és szorongatja, kiseprűzve innen a gazdasági fejlődés és a szellemi önmegtartás fikarcnyi lehetőségeit is. (A kormányprogram része lett, hogyan kell innen eltakarodni!) Másrészt, most nincs nemzeti érdekeket védő, harcos és bátor magyar elitünk, csak megalkuvó kollaboráns. Szolgalelkű, vezető politikusaink révén a legyengített és kivéreztetett, gyarmati sorba süllyedt ország, ismét kelet és nyugat „véres” gazdasági és politikai ütközeteinek hadszínterévé változott.
Az álnacionalista nemzeti romantikát feladni készülő Orbán, most éppen Tom Lantos lábai elé borul Washingtonban, hogy stratégiailag új, Amerika és Izrael barát nyugati kurzust készítsen elő, az SZDSZ hathatós háttértámogatásával. Már nem számít az egykori Gripen vadászgépek vásárlása miatti, tengerentúli fegyver-lobbi haragja sem! Magyarország egyre nagyobb részt vállal az afganisztáni és iraki véres katonai kalandokban (Utalhatunk itt Lázár János és Szekeres Imre magyar katonák életét felajánló egybehangzó nyilatkozataira!), sőt hazánk akár elsőrangú partner lehet az amerikai rakétavédelmi rendszer telepítésében is! Ráadásul Orbán ezzel az úttal tovább erősíti meglévő izraeli kapcsolatait. Amikor ünnepélyesen elhatárolódik majd a hazai antikommunista radikálisoktól - közöttük a Jobbiktól és a Magyar Gárdától -, akkor véglegesen lesöpöri magáról a nacionalista, antiszemita vádakat. A hatalom ismételt megszerzéséért, vissza kell térnie megint az euro-atlantista csapásra. Jöhetnek majd megint bátran (még bátrabban!), az amerikai katonák és Simon Peresz nyomdokán az izraeli befektetők!

Az ellenzék nyugati irányultságú vezérével szemben a jelenlegi magyar kormányfő inkább a kínai és orosz gazdasági kapcsolatokat preferálja. (Annak ellenére, hogy most a bebukott harmadik /damaszkuszi/ úton poroszkál alázatosan Londonban!) Az oroszok birodalmi álmai és a kínaiak világhatalmi törekvései szemmel láthatóan egyre jobban tetszenek a demokráciát sajátságosan értelmező Gyurcsány Ferencnek. Ebből a „páratlan páros” által vívott kegyetlen küzdelemből kerekedik ki aztán az a sajátságosan magyar katyvasz, ahol egy időben gyűrűzik be hozzánk az amerikai terrorizmus elleni harc, a hitelválság és olaj árrobbanás. Az izraeli In-Kal, az óriáspláza és a kibucrendszer. Az orosz Kék Áramlat, a maffia és a KGB. A kínai olcsó tömegáru, a szerv és emberkereskedelem. Az uniós szeméthegyek és élelmiszer hulladékok, valamint a globális világcsőd összes mérgező tünete.

Magyarország ebből az internacionalista vetélkedésből csak a kártékony selejtet kapja! Nem véletlenül, hiszen itt a nemzeti érdekek hatékony képviselete egyenlő a nullával. A magyar politikusok nem mernek nemzeti érdekvédő politikát folytatni, inkább Moszkvában konferenciáznak az amerikai, majd New Yorkban az orosz terjeszkedésről, esetleg rózsaszín ridiküljüket mutogatják a háborús frontokon, jó fejpénzért.
A magyar vezetők egyetlen bűnöző nagyhatalmat vagy korrupt világszervezetet sem kritizálnak soha! A magyarok a helyezkedés, a megalkuvás, az önfeladás, és a seggnyalás bárdolatlan művészei. Nem csoda tehát, ha az amerikai nagyképűség, az izraeli gátlástalanság, az uniós pofátlanság, az orosz maffiamódszerek, és a kínai gagyi-kereskedelem tág teret kap minálunk. Sokáig arra gondolhattunk, hogy azért ez a nagy kocsmai lökdösődés mifelénk, mert globális útkereszteződésben fekszünk, valami fontos szárazföldi vagy vízi út kellős közepén. De, nem! Egyre inkább úgy tűnik, hogy magát az itt élő nép civilizációját akarjak megsemmisíteni. Beszántani és felsózni, akár az egykori Karthágót. Útban van ez a fafejű, ősi népség mindenkinek. Legfőképpen saját provinciális vezetőinek!

Molnár Tamás

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Öreg @ 13 Nov 2007 11:22 am
Szomorú, de igaz. Sőt szerintem még szomorúbb a teljes igazság.
De van valami, amit mi "egyszerű" hétköznapi halandók is megtehetünk.
Ahol lehet, csak magyar terméket vásároljunk ! Főleg a hipermarketekben nézzük meg mindennek a gyártóját, s ne vegyünk egyiptomi krumplit, kaliforniai bort, dán disznóhúst, stb. stb.
És ne a Bahamákra menjünk nyaralni, hanem Erdélybe, Kárpátaljára magyar testvéreinkhez, vagy itthon a Balatonra, stb., stb.Hozzászóló: Schmidt Judit @ 13 Nov 2007 01:37 pm
Egyetértek a kedves "öreggel". Szolidárisnak kellene lennünk minden téren egymással. Nem rögtön leszólni a másikat, ha annak látszik a jószándéka. Így pl. Morvay Kriszta ill. Makovecz vagy a Gárda leszólása nem segíti az egységet. Ha mögéjük állunk, lsd. pl. Auchan bojkott, és látják hogy van értelme képviselni az "Istenadta Népet", szerintem ki lehet "nevelni" egy új elitet. A középosztály van most soron. Először nekünk (legalább is én még odatartozom)kell morálisan megújulni. Ugyanis mi vagyunk "tőkeerősek", mi tudunk esetleg vmivel drágábban, de jobb minőségű, magyar árut venni. Csak annyi, hogy egy plusz kör a piacon az áruház után. Evvel a hozzáállásunkkal ráadásul a környetzetet is védjük. Mindenki a politikusoktól várja a "megváltást". Fel kell fogni, hogy a legtöbb politikusnak csak egy szavazat vagyunk a sokból. Ők a szavazataikat akarják "maximalizálni" és mindent ennek rendelnek alá, ez máshol is így van. Kedves ÚDK! Lehetne több városban (Bp-en is akár): "vegyél magyar árut(pl.zöldséget,gyümölcsöt, húst) így segíted a magyar gazdaságot" akciókat szervezni az áruházak elé. Nyugaton az ilyen akciók mindennaposak. Fontos, hogy pozitív üzeneteket kell megfogalmazni, mert a sok szennyből már elegük van a népeknek. Tüntetni valamiért is lehet, nemcsak valami ellen. Szeretettel: S. Judit.


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 13 Nov 2007 01:57 pm
Kedves Judit!
Elvben teljesen egyetértek a "Vásárolj magyar terméket!" felhívás pozitív erejű üzenetével. A valóság azonban ezen a területen is elszomorító. Érdemes elolvasni, a mai MNO cikkét a tudatlan vásárlókról: Mi kerül a kosárba? A magyarokat nem érdekli! -címmel.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 13 Nov 2007 04:39 pm
Molnár Uram!
Vergődés? Attól függ, kinek.
Egyébként a fafejű ősi népség csak magát okolhatja. Nélküle nincs gyurcsány és nincs kínai szemét dömping sem. Tessék, lehetett szavazni, és úgy döntött a barma, ahogy. Nem védem Orbánt, de tény, ő pontosan azt jövendölte meg 2002 áprilisában az első forduló éjszakáján a Millenárisban, ami mára teljességében kibontakozott. Szóról szóra megmondta. És nem, kellett a baromnak az emeszpé. Hát most itt van, tessék. Jó étvágyat.
Nem vagyok politikus, így én kimondhatom, hogy bizony a népben van a hiba. Sötét, műveletlen és aljas. Pont olyan, amilyennek Széchenyi nem akarta látni. És mit írt még a Gróf? Azt, hogy az ilyen nép elveszik. Ettől se vagyunk messze.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: Peter @ 14 Nov 2007 11:37 am
Ez sajnos igaz. Egyék meg, amit főztek. Az már más kérdés, hogy ki tudja valójában hogy zajlanak a választások és hogyan jönnek létre a végeredmények egy ilyen csúcstechnikákkal megáldott világban semmi sem elképzeéhetetlen, akár egy virtuális demokráciát is fennt lehet tartani. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az elmúlt évszázadok alatt a magyarnépre rátelepítettek jó pár szedett-vedett társaságot. Jó ha 1-2 millió magyar nemzeti érzelmű emberről beszélhetünk például egy szavazásnál.


Hozzászóló: matyas @ 16 Nov 2007 10:36 am
1986-ban az ország, -jelenlegi határai közt- 17,6 millió ember élelmiszerigényét fedezte. A tavalyi adat 7.2. Hol a különbség? Hol a texdtilipari meghatározó szerep? A két világháboru közt az országunk volt a német birodalomba a legnagyobb villanymotor beszállító, most ez a termék a libatoll.
A fejlődés záloga a termelési folyamatokban a termelődő haszon, mert ebből lehet fejleszteni. Jelenleg ez a teljes vertikumba a determinás ágazatokban NEM MAGYAR kézbe kerül. Ez törvényes és megváltoztathatalan.
Akkor, mi a perspektíva? "Ebből az országból el lehet menni" gyurcsány után szabadon. Igen, csak az fáj, hogy ezt miért nem 1974-ben tettem meg.
Akkor kaptam egy lehetőséget ausztráliába disszidálni, de kalandvágyból maradtam
Kár volt!


Hozzászóló: Báthory Gyöngyvér @ 16 Nov 2007 11:55 am
Kedves Borz Membrok!

Azt írod, nem akarod védene Orbánt, de ő megjósolta. Szerintem nem ilyen egyszerű a történet. Véletlenül sem őt, hanem a gyámoltalan, jóhiszemű embereket, akik rá Istenként tekintenek kell megvédelmezni Tőle és politikájától. Orbán nem jósolt, hanem pontosan tudta is mi fog történni. Ezért még aljasabb az, amit Ő és a Fidesz művel. Gyurcsányról és bandájáról mindenki tudta, hogy ki, nem is vártunk tőle mást. Hozzá teszem én már egy ideje Orbántól sem várok semmit. Az, hogy öt éve hitegeti a szavazóit, újabb és újabb időpontokat jelöl meg a változás eljövetelére, a legundorítóbb és legkártékonyabb dolog. A cél elaltatni az embereket, láttuk tavaly, ahogy a Fidesz kitette a lábát a Kossuth térre, meghalt az egész. Felszippantották. Akkor azt mondták, addig itt leszünk még a kormány le nem mondd. Miért nem kéri ez rajtuk számon a szemellenzős fideszes.A hír tv-én csintalan minden nap egy órát kap, az agymosásra, az ámításra, arra hogy azt szolgálja, ne történjen semmi. Szóval én minden egyes alkalommal kiakadok, mikor azt hallom, Orbán nem tehet róla, ő nem tudja, egy kör körbeveszi, nem jutnak el hozzá az infók. Ez döbbenetes.
Tamás!
Rég beszéltünk, örülök, hogy olvashatlak. Remélem jól vagy. PusziHozzászóló: Lipták-Lipow Sándor @ 16 Nov 2007 12:24 pm
Tamás!


Hozzászóló: Lipták-Lipow Sándor @ 16 Nov 2007 12:34 pm
Tamás!
/.../a magyarok a helyezkedés,a megalkuvás,az önfeladás,és a seggnyalás művészei"...

Miért állítod ezt?-Ez a föld országainak népeinek valamennyi proli-prosztó rétegeire érvényes.Miért csak a Magyarok? A létezéstechnikák minden országban azonosan jellemezhetők!Magyarországon ma az erkölcstelen söpredék uraélkodik/most gyűjti be a maradékot/a politikusok,újságírók,művészeknek nevezett senkik...Hozzászóló: Kürthy Hajnal @ 16 Nov 2007 02:25 pm
Szóval, változatlanul azt ismételgetitek, hogy már nincs magyar jellem? Magyar tudás? Magyar akarat? Magyar tisztesség, és magyar erő?
Hogy beletörődünk "maradék Magyarország magyartalanításába" és elpusztításába? Ezt hiszitek?


Hozzászóló: Lipták-Lipow Sándor @ 16 Nov 2007 03:35 pm
Kürthy Hajnalkának:

Az ön által felsoroltakból ,minden van!
De a bűnöző politikusok segítségével elnyomva,kihasználva...Hozzászóló: s@baktani @ 16 Nov 2007 06:43 pm
Borz Membrok Uram,-azért legyen igazságos!Itt azért nem egy birka népről van szó.Itt vannak régi csatlósai Francesco El Qroéknak és persze ott van a választási csalás-mint tény-lehetősége is.No meg a több éves művészien megszervezett tömeg-félrevezetési kampány!Azért ha ezt mind összeadjuk akkor talán magát a NÉPET nagyjából fel is menthetjük a birkaság vádja alól! Vagy nincs igazam? Dehogy nincs és ezt Ön is tudja fővezér uram!És mert egyet ért velem hálából én is bemutatkozom,ha majd találkoznánk a csatamezőn nehogy levágjon már: Estebán úr, roxolán szittya erdei főkagán a turáni hetumoger vérszövetség tiszteletbeli udvari róvója.Isten áldja


Hozzászóló: csacsi @ 17 Nov 2007 03:18 pm
Lassan itt már mindenért Orbán Viktor a bűnös? Ő nem tehet mindig úgy ahogy szeretné! Orbán Viktor tetteit nézve az egyetlen ember-és nem összehasonlítható senkivel-aki eszével,tehetségével és szívével még elérhet valamit Na de Kritikus Uraim hol vannak és mit tesznek Önök????vagy csak irogatnak? ó óó de nagy kár!


Hozzászóló: s@baktani @ 18 Nov 2007 03:21 pm
Ráhibáztál csacsi!Pontosan a tettei azok amelyek leleplezték.A záró kérdésed nem nekünk kellett volna feltenned hanem Orbánnak!
Bocsi,hogy nem lövöldözünk de a fórumokon általában írni szoktak az emberek.Te is ezt teszed,nem?


Hozzászóló: Bogád Antal @ 25 Nov 2007 06:26 pm
KEDVES MOLNÁR TAMÁS!

Minden tiszteletem és rokonszenvem ellenére sem tudok írásod azon részével egyetérteni,amit a FIDESSZEL, illetve annak vezetőjével Orbán Viktorral kapcsolatban írsz. Persze nem állítom azt, hogy a FIDESZ hibamentes párt lenne. Ráadásul nem egyszemélyes párt. Azzal
persze én sem értek egyet, ahogy hívei félistenként tisztelik Orbánt. Azért mint régi küzdőtársam javaslom, hogy próbáld meg összehasonlítani az 1998-2002 közötti időszakot és
az eltelt időt, amióta ez a nemzetvesztő liberálbolsevik csürhe uralkodik. Nem érzed a különbséget?

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.