Nesze neked magyar proletár

Magyarország január elsejétől megnyitja munkaerőpiacát a szakképzett munkaerő előtt – mondta Gyurcsány Ferenc Nagyszebenben, a román-magyar közös kormányülésen.

Nekem úgy tűnik, hogy a magyar szociáldemokrácia (!?), - ha egyáltalán ez az - széles ívben tesz a magyar munkások érdekeire, /és nem csak arra/. Nekem akként látszik, mintha a milliárdos szoci vezérkart a saját jól felfogott érdeke vezetné, vagyis a minél olcsóbb munkaerő és a minél nagyobb profit!

Nyílt levél a proletárokhoz!

Tisztelt a velejéig buta Proletárok!

Sajnálattal kell ezt a jelzőt használnom, de a mára kialakult viszonyok között ez tény!
Nincs jogotok ahhoz, hogy a (velejéig buta) jelző ellen felszólaljatok, hiszen a helyzetet a Ti demagóg politikai nézetetek, az úgynevezett "szocialista” jelzőbe vetett feltétlen már-már fanatikus "hitetek” idézte elő! Számtalanszor beszélgettem a munkások más véleményen lévő tagjával és megdöbbenve tapasztaltam, hogy mennyire apolitikusok a még mindig régi, (kádári) sztereotípiákban gondolkodtok. Nem vettétek - és még ma sem - észre, hogy a mézes mázos szoci ígéretek mögött csapdák tömkelege van, amelynek az a feladata, hogy egy réteg még nagyobb szeletet kihasítson a nemzeti tulajdonból, abból a tulajdonból, amelynek létrehozásában ti is részt vettetek!
Mostanra olyan helyzet teremtődött, amelyben a mindennapi életed, valamint a családod élete is közvetlen veszélybe került.
Nem kell sok bizonyíték arra, hogy a román melósok fele annyi bérért fognak munkát vállalni, mint ti!

Ebbe a csapdába ti mentetek bele! Azzal ijesztgettek titeket az erdélyi magyaroknak való állampolgárság megadáskor, hogy el fogják árasztani az országot a románok.
És tudjátok ki mondta? Az a Gyurcsány, aki most a nyakatokra ereszti az olcsó román munkaerőt! Vagyis akire szavaztatok!!
Gratulálok nektek ez kemény férfias proletár tett volt!

Cs. Szabó Béla / ÚDK

Hozzászólások

Hozzászóló: szavazó @

Hozzászóló: szavazó @ 14 Nov 2007 04:06 pm
Inkább szavazok Gyurcsányra mint az ilyen gőgös, kioktató jobboldaliakra.Hozzászóló: Bendeguz 2 @ 14 Nov 2007 04:43 pm
Szegény "Szavazó" Honfitárs!
Akinek még most sem esik le a hályog a szeméről és személyeskedések mögé bújva menekül el az IGAZSÁG elől s elvakult ember látszatát keltve okítja tovább az OSTOBASÁG zászlóvivőit, az önmagáról rántja le a leplet, mint ÓCSKA PROVOKÁTOR. Az ilyen szemléletű figuráknak, ezen a honlapon, semmi keresnivalója NINCS! Ezért fel is szólítom a webmestert, azonnal tiltsa le a sötétség ezen alattomos zászlóvivőjét.
A DEMOKRÁCIA nem lehet mehhely és védőfal, a szándékosan mellébeszélők nemzetvesztő csúsztatásainak, magyarul kimondva, rágalmainak. Osztogassa korlátolt szemléletet árasztó igéit a Magyar Komunista Párt, vagy az MSZ(M)P honlapján s hülyítse azokat, akik odajárnak olvasgatni tettestársaikat, a soha be nem következő MEGVILÁGOSODÁSUK céljából. Isten óvja hazánkat, a burkoltan okoskodó ám a nyílt színen garázdálkodó sarlatánoktól.


Hozzászóló: Egymagyar @ 14 Nov 2007 04:45 pm
Akármennyire is nem barátom ez a kormány, ezzel a lépéssel egyet értek. Szerintem mindenki azzal dolgoztat akivel akar. Akár külföldivel is. Ezt az államnak nincs joga korlátozni(a bevándorlás az más tészta!)! Különben is, minek védjem(védjük) a velejéig buta proletárok érdekeit? Ők szavazták meg ezeket, most szívjanak egy kicsit ők is!


Hozzászóló: Egymagyar @ 14 Nov 2007 04:47 pm
"A DEMOKRÁCIA nem lehet mehhely és védőfal, a szándékosan mellébeszélők nemzetvesztő csúsztatásainak, magyarul kimondva, rágalmainak."
Maradjon csak! Nem szeretsz röhögni, Bendegúz?:)


Hozzászóló: Bégány Attila @ 14 Nov 2007 05:04 pm
Szerintem a szakképzett román munkaerő a latin országokba megy inkább dolgozni, a magyar pedig inkább hozzánk és mi is mehetünk Erdélybe dolgozni. Ez utóbbit még ösztönözném is.


Hozzászóló: Cs. Szabó Béla @ 14 Nov 2007 07:06 pm
szavazónak: Mintha az igen kedevs főnököd nem oktatná ki az egész magyar társadalmat, ráadásul még az országot is tönkre tette!!!! Igaz pubi!?


Hozzászóló: Egymagyar @ 14 Nov 2007 07:15 pm
Ők jöjetnek, azzal mindenki nyer, de mi minek mennénk oda dolgozni? Talán a gazdagabb ország=alacsonyabb bér cucc visszafelé is működik, de akkor ehhez hozzá jön, hogy Romániában a munka is kevés...


Hozzászóló: Bégány Attila @ 14 Nov 2007 08:42 pm
Mi azért kell mennünk Erdélybe nem csak dolgozni pl. hanem élni is, hogy visszafoglaljuk. Pl. a magyar állam ösztöndíjat fizethetne magyarországi pedagógusoknak orvosoknak, hogy Erdélybe menjenek dolgozni. A magyar közigazgatás összes belföldi üdülőjét határontúli magyar területre helyezném: belakni, visszafoglalni azt ami a miénk. És most a magáncégekről még nem is beszéltem.
Ceterum censeo: Gyurcsány magyarellenes.


Hozzászóló: Cs. Szabó Béla @ 14 Nov 2007 09:04 pm
Tudjátok milyen alacsony ott a bér???
Abból nem lehet megélni!!!


Hozzászóló: Sógun József @ 15 Nov 2007 08:45 am
Béla!
Asszed valamit is számít ennek az agymosott népnek, amit írtál?
Ezeknek a komcsi szavazóknak december 5-ről már csak az jut eszükbe, hogy az egy nappal van Mikulás előtt :-(


Hozzászóló: Cs. Szabó Béla @ 15 Nov 2007 09:08 am
Sógun-nak: Sajna tudom, de amig élek - remélek!!


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 15 Nov 2007 09:53 am
Szia Béla!
Remélem nem haragszol meg azért amit írok: -Én személy szerint megtapasztaltam, hogy micsoda hatalmas károkat okozott annak idején a "panel-prolizás". Ha lehet ne bántsd meg a sok tudatlan kisembert, mert szegények sokszor önhibájukon kívül olyanok, amilyenek! Üdv: Tamás.


Hozzászóló: Sógun József @ 15 Nov 2007 10:01 am
Molnár Tamásnak:
"Ha lehet ne bántsd meg a sok tudatlan kisembert..."

Na most aztán jól megvédted őket! :o)

Azé' értjük ....Hozzászóló: Cs. Szabó Béla @ 15 Nov 2007 11:01 am
Kedves Tamás!
Elég nehéz engem "megharagítani", :-)) de a problémára azt tudom felhozni, hogy a proletár az nem egyenlő a prolival sem, meg a panel-prolival sem!
Ezt ők mondják/mondták évtizedeken keresztűl! Hogy hagyják magukat kijátszani az meg tény!!! Az is tény, ez meg butaság!!
Hagyni kellene őket meghagyni a sötétségben???
Aki viszont megsértődik ezért az jól is teszi, azzal nincs mit kezdeni!!


Hozzászóló: Egymagyar @ 15 Nov 2007 05:07 pm
Nem is lenne baj a hülyeségük, ha csak ők kapnák Gyurcsányt! Szépen ellennének, biztosan szeretik, ha kizsigerelik őket! Csak az a baj, hogy mi is ezt kapjuk, mert sajnos, ha ők megszavaznak egy kormányt, akkor nekünk is az alatt kell nyögnünk!
Abban viszont Molnár Tamásnak van igaza, hogy, aki a panelház 10. emeletén lakik és egyoldalúan tájékozódik, azt könnyű becsapni. Tehát kicsit sajnálatra is méltóak...


Hozzászóló: Kucug @ 18 Nov 2007 02:37 pm
Amikor Gyurcsány vagy a komcsik mondanak valamit, az ember mindig vár egy kicsit. Aztán eltelik 1-2 nap, 1-2 hét vagy hónap, s homlokegyeneset az ellenkezőjét mondják. Nem sorolom, mit mikor, de gondoljatok bele. Nemrég még 23 millió román munkavállalóval ijesztgettek.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.