Országos papírgyűjtési akciót!

A lélegeztető gépek bevetését követően, legyünk már egyszer mi is bevallottan demagógok! Ráadásul baloldali demagógok, akik távolról sem a mai Gógok és Magógok! Történt ugyanis, hogy az igen népbarát kormányzat, most a tápszergyártók rabbatját /árengedmény kézpénzfizetésnél/ akarja elérni, ami lényegében 40 százalékos adóemelést jelent majd a vásárlók viszonylatában.

A tápszergyártók persze nem örülnek a megnövekvő terheknek, ezért az ország végleges elhagyásával fenyegetőznek, hiszen a gyógyszerforgalmazókhoz hasonlóan egyre növekvő fizetési kötelezettségek terhelik őket, amit már nem bírnak átvállalni. A drasztikus csecsemőtápszer áremelkedés közel százezer éhes és kiszolgáltatott magyar kisbabát érintene, nem beszélve azokról a további súlyosan beteg százezrekről, akiket a klinikai tápszerek árának emelkedése súlytana igen hátrányosan. Miközben egyre növekszik hazánkban a gyermekhalandóság, miközben hetente legalább tíz csecsemő hal meg értelmetlen halálnemek következtében, miközben egymást szapuló hisztérikus hitvita bontakozik ki az otthonszülés lehetősége körül, egyre csak egyre fogy a magyar lakosság lélekszáma. A baloldalinak hazudott kormányt persze mindez cseppet sem érdekli, a népnyúzó reformok elérték az ártatlan újszülöttek életét is!
Nem lehetünk meglepve, hiszen a sátáni döntéssel párhuzamosan egy másik népboldogító kormányzati intézkedés is született. A népszerűtlen kabinet, saját elveszett hitelének helyreállítása érdekében Új Magyarország címmel, 28 oldalas, színes kormányzati propagandát juttat el hamarosan, minden „dübörgő” magyar háztartásba. A kéthavonta hárommillió példányszámban megjelenő agymosásra szánt pártbrosúra alkalmanként 104,2 millióba, azaz évente 625 millió forintba kerül majd nekünk, adófizető állampolgároknak. Merő véletlen folytán az így befolyt összeg, szinte pontosan megegyezik a tápszerek áremelkedéséből származó bevétellel. Gyurcsány - akit Morvai Krisztina után méltán nevezhetünk hanyatló országunk hibbant Nérójának -, most a csecsemőgyilkos Heródes kegyetlen címére is pályázik. Ártatlan kisgyermekek véréből fizetteti meg öndicsőítő kiadványait. Az égbekiáltóan felháborító eset kapcsán az ÚDK felkéri a jóérzésű magyar emberek közösségeit, hogy szerte az országban rendezzenek -a kormányzati kiadványok összeszedésével egy időben-, nyilvános papírgyűjtési akciókat, majd a papírhulladékok árából támogassák a körzetükben lévő rászoruló kórházi csecsemőosztályokat. Mutassuk meg közösen, hogy hol van jó helye, az értelmetlenül kidobott kormányzati millióknak! Tegyük közösen helyre a hazug gyurcsányi propagandát!

Molnár Tamás

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Kiss-Dobos László @ 06 Nov 2007 08:00 am
Egyetértek és utólagos engedelmeddel a cikket lemásolva, a forrás megjelölásável továbítottam 50 állandó levelező partneremnek.Hozzászóló: Borz Membrok @ 06 Nov 2007 12:30 pm
Molnár Uram! Igen, erre nincs pénz, de arra van, hogy a dagadt zsidónő magyar pénzből építendő egészségcentrum alapkövet tegyen le Afganisztánban.
A mi pénzünkből építenek ott, miközben itthon kell a 300 Ft. Hát ezek tényleg akasztófára valók. Igaz, nem tudom létezhet-e olyan kötél, amelyik a dagadékot elbírná.
Borz Membrok


Hozzászóló: Bégány Attila @ 06 Nov 2007 08:50 pm
Iraknak 40 milliárd Ft adósságot engedtettek el velünk(?) két éve.


Hozzászóló: Cs. Szabó Béla @ 06 Nov 2007 09:56 pm
Nem csak a gyermektápszer hat a népességfogyásra, hanem az is, hogy a kismamák anyatej továbbadását -szinte adóként- súlytják a kötelező vizsgálatok alkalmával fizetendő 300 Ft. Ezek tüdőszűrés, vérvétel, stb,. alkalmával kell kifizetnie a kismamának azért, hogy ledhassa a felesleges anyatejét.

Ezek a mai politikusok nemzetgyilkosok!!!Hozzászóló: Borz Membrok @ 07 Nov 2007 08:43 am
Béla bátyám! Hát persze, hogy azok. És még nyíltan vállalják is. A fidesz politikájában egyetlen jelentős változás van, ami az elmúlt 5 évben bekövetkezett. Végre kimondták, hogy az ország és a nemzet tönkretétele nem hozzá nem értésből vagy ügyetlenkedésből fakad, hanem szándékos, és általa igeden érdekeket szolgál ki a kormányzat. Ezt Medgyessy idején még nem mondották. Ma viszont -láss csodát- kimondják azt, amit Csurka már 12 éve. Hogy szándékos és meg kell állítani bármilyen eszközzel. Tűzzel, vassal, kihegyezett karókkal. Azért ez haladás. Kérdés, hogy lesz-e tovább menetelés ezen az úton?
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: boszi @ 07 Nov 2007 08:12 pm
Nagy baj az, hogy az emberek nem tudnak ellenállni a néphülyítésnek. Nem tudatosul sokakban, főleg a fiatalokban, hogy a "kordivat" és a hamis szabadságmítosz ellenére, nem drogozok, nem sterilizáltatom magam bár a törvény engedné, nem szülök otthon, mert a legrosszabbul felszerelt elfekvő kórház is biztonságosabb......és vállalok legalább 3 gyereket.
Ezekhez, nagyon nagy változás kellene a szemléletmódban. Tudatos népnevelés, bár ez elég lejáratódott szó, de tán így érthető.
Nem mindegy, hogy milyen életformát tartunk divatosnak, mert minden összefügg.


Hozzászóló: Rudolf János @ 08 Nov 2007 12:59 pm
Én azt nem értem, hogy uralják az összes médiát. Oda is 10milliárdokat lopnak ki különböző trükkökkel. Akkor minek még ilyen kormányzati propaganda lap is? (pont mint az ügynökök. Nem engeded be az ajtón, hát az ablakon is megkísérli)


Hozzászóló: Borz Membrok @ 09 Nov 2007 08:50 am
Boszi!
Valaha is csak néhány embernek adatott meg, hogy igazi egyéniség legyen. Arc, ahogy a mai fiatalok mondják. A többi az átlagember. Ez nem rosszabb minősítés, csak tény. A mai világ baja, hogy elhiteti az emberekkel, mindenki lehet egyéniség külsőségek által. A legnagyobb suttyó is. És a fiatalok annyira buták, hogy föl se fogják, az egyéniség belülről, a lélekből, a szellemiségből fakad, és ez legfeljebb kivetül a küllemre, ha kicsit is extravagáns az illető. Ezt nem lehet ,,ellensúlyozni" márkaőrülettel, feltünősködéssel, önrombolással és hivalkodó műveletlenséggel.

A mai fiatalok döntően egyéniségek akarnak lenni, ki akarnak látszani abból az átlag szürke globaloszarból, amelyet épp ők tartanak fenn azáltal, hogy vasárnaponként a bavásárlóközpontokban korzóznak a templomozás helyett. Nem mondják meg nekik, hogy tanulj, művelődj, járj téged szellemileg építő emberek társaságába és tűzzél ki célokat magad elé. Persze többnyire nincs, ki ezt elmondja nekik, mert a szüleik is hasonló üresfejű és semmitmondó emberek. És a számuk egyre nő. Alusznak, esznek, isznak, ürítenek és dolgoznak. Akár egy igásszamár. Ez nem társadalom.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi SzállásHozzászóló: boszi @ 09 Nov 2007 10:26 pm
Sajnos így van valahogy. A fiatalok élik világukat ( tisztelet a kivételnek ), nem akarnak "kötöttséget", majd 30 éves korukra eszükbe jut, hát kéne egy gyerek. Sokan meg is állnak 1, azaz egy darab gyereknél, és máris ott vagyunk a demográfiai válságnál.
Aztán meg csodálkozunk, ha a helyünkre jönnek az ázsiaiak.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.