Prof. Bokor Imre blogja

Justitia Bizottságának 22. számú közleménye

I. Október 22-én milyen alapon zárták le az Andrássy utat az állampolgárok elől? Ilyen megalázó és önkényeskedő megoldást még a legsötétebb diktatúrákban (Sztalin, Honecker, Tito, Ceausescu, Kun, Rákosi, Kádár, stb. elvtársak) sem mertek alkalmazni!

Gyurcsányék akadályozhatják az állampolgárok szabad mozgását, az elkeseredett, kisemmizett és becsapott fiatalok ellen - ugyanezért a tettért -, felvonultatják a rendőrség nagyszámú tömegoszlató személyi és technikai állományát !

II.

Havas Szófia(MSZP) megtagadja 1956 október 23-át

Havas Szófia (MSZP-s honanya): Én például 1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva.

EXKLUZÍV KOMMENTÁR, SOKAK OKULÁSÁRA

A 108 FORINTOS NÉPSZABADSÁGOT TEGNAP (2007. 08. 28-án.) INGYEN OSZTOGATTÁK A KŐRÚTON LÉVŐ VILLAMOS MEGÁLLÓKBAN. A SOK HAZUGSÁGOT MEGÉRT PÁRTSAJTÓ CÍMOLDALÁN ÖLES BETŰK HIRDETTÉK, HOGY A FIDESZ „ELLÉP A GÁRDA MELLŐL”,- ÉS POKORNI ZOLTÁN NYILATKOZTA SZERINT: "AZ EGYENRUHÁS MASÍROZÓK CSAK GYURCSÁNYNAK SEGÍTENEK”.

A JUSTITIA BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE

ÉSZAKI-SARK.
A minden oroszok cár-atyuskái, majd a minden szovjetek Lenin és Sztalin bolsevik főgurui nyomdokán haladva, Putyin,- a minden orosz föderációsok elnöke is a fejébe vette "szűkös” felségterületük bővítésének kérdését.

A bővítés jogosságát az is indokolja, hogy a finnektől, a lengyelektől, a románoktól, a japánoktól, a magyaroktól és a kínaiaktól "lecsípett” területek óta (több mint hetven éve), semmit sem gyarapodott az "életterük”.

ÖTVENHAT TRAGIKUS PILLANATAI: A TISZAKÉCSKEI TÖMEGGYILKOSSÁG

Bokor_Imre_dr.prof..jpg

1958. június 16-án Kádár János kivégezteti Nagy Imrét. Az évforduló kapcsán eszünkbe jut a párhuzam 1956 októbere és 2006 októbere között. Eszünkbe jutnak a sortüzek amit nem tudunk feledni. Cikkünkben Prof. Bokor Imrének a tiszakécskei sortűzről szóló írását közöljük.
1956 október 23, Rádió: Az ÁVÓ teherautóról osztogatja az új géppisztolyokat a tüntetőknek. 1956. október 25. a Parlamentnél, okt. 27-én Tiszakécskén... és még sok helyen az országban sortüzek a békés tüntetőkre.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.

Tartalom átvétel