Csókás Béla blogja

Javaslom, hogy testük diszkrét helyén viseljenek tetovált jelet az aids-esek!

Egy 31 éves budapesti fiatalember körülbelül 2000 óta tudta magáról, hogy HIV fertőzött. Ennek ellenére 2002-ben és 2003-ban úgy létesített szexuális kapcsolatot két nővel, több alkalommal is, hogy nem védekezett és nem is szólt a partnereinek. Mindkét nő megfertőződött a vírussal.

Katolikus egyház és pedofil bűnök

Csókás Béla: A pedofilia súlyosabb deviancia, mint a végbélszexet kultiváló homokosság. De nem árt tudni, hogy a homokosok nagyobb arányban éreznek pedofil késztetést, mint a heteroszexuálisok. Valamit nem értek: az egyházak vezetői miért nem szólaltak meg sohasem a "meleg büszkeség" parádéi ellen? Pedig a biblia számos helyen egyértelműen szól: Pál apostol azt írja, istentelen az a társadalom ahol helyeslik, sőt kérkednek azzal, hogy nők, nők iránt és férfiak, férfiak iránt gerjednek vágyra (Róma(1,18-32)

Katolikus egyház és pedofil bűnök:

Viseljenek tetovált jelet az aids-esek

Bírósági ítéletre vár az a svéd férfi, aki tudta magáról, hogy AIDS-es, mégsem védekezett. Legalább 130 kiskorú lánnyal folytatott szexuális viszonyt, akik közül legalább kettőt biztosan megfertőzött.
Javaslom, hogy testük diszkrét helyén viseljenek tetovált jelet az aids-esek. Cserébe kapjanak kedvezményt a hatékonyabb gyógykezeléshez. Tudjuk, milyen tragikus az aids-es emberek sorsa és hogy ilyen javaslatot újabb megbélyegzésként élnének meg. De nem ez a szándék vezet, hanem a svéd példához hasonló esetek elkerülése.
Harcolj az Aids ellen!

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.

Tartalom átvétel