Haeffner Gábor blogja

Zuschlag és az ifjúsági pénzek

Jobb kéz: Zuschlag János gyermek-alapítványi hálózata ellen 50 milliós csalás miatt nyomozást indított a Bács-Kiskun Megyei Ügyészség.
Bal kéz: Zuschlag János gyermek-alapítványi hálózata által befolyásolt Gyermek- és Ifjúsági Konferencia(GYIK) 4-4, összesen 32 helyet kapott a gyermek- és ifusági pénzeket elosztó állami Gyermek – és Ifjúsági Alapprogram ( GYIA ) központi és 7 regionális tanácsában.
Összhang teremtés: Bizonyára elsikálás útján. Az összhanghoz(!) tartozik az is, hogy a HÖOK-ot, az egyetemista és főiskolás hallgatók országos szervezetét kiiktatták pénzelosztó tanácsokból.
ÚDK javaslat: Az 'ifjusági pénzeket' pénzeket a hozzátartozó feladatokkal együtt oda kellene adni az óvodáknak és az iskoláknak, a valódi ifjusági intézményeknek!

Pedagógusnapi töprengések 2

Csöppnyi bizakodásra adhat okot, hogy a PDSZ 20 ezerrel több aláírást gyűjtött a minimális 50 ezernél annak érdekében, hogy a kormány 21+2 óráról ne emelje fel a kötelező óraszámot 22+4 órára. Így ha minden jól megy, akkor az OGY-nek napirendre kell tűznie a kérdést. Ha viszont sikerül keresztül vinnie a szociálliberális kormánynak a tervezetét, akkor pedagógusok ezrei kerülhetnek utcára azon friss pedagógusok mellé, akik most kerülnek ki a pedagógusokat képző oktatási intézményekből.

Egyetemista a tandíjról

A tandíj merénylet a hátrányos helyzetű, tehetséges, továbbtanulni akaró diákok ellen. A felsőoktatási képzés a gazdagok kiváltsága lesz.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.

Tartalom átvétel