Molnár Tamás blogja

A VILLAMOSSZÉK. A rendszerváltás első napja.

Végre bekövetkezett, végre eljött a várva-várt pillanat! Március 9-ét követően felvirradt ránk a népszavazási kampányban előre beígért valódi rendszerváltás, a magyar demokrácia áttörésének első gyönyörű napja. A gyökeres változások biztos jeleként természetesen helyén maradt a fejétől bűzlő kormány, a pancserpuccsal hatalomra került miniszterelnök, a mártírrá vedlett egészségügyi miniszter asszony, és a főnökét melegebb altájra elküldő, igazmondó államtitkár.

A lerágott csont. Csintalan csíny csupán?

Csintalan

Ha valami fontos, életbevágó politikai károkozás történik az országban, akkor azonnal beindul a figyelemelterelő bulvárgyár. Az egészségügy kivásárlásának december 17-i /fekete hétfői/ erőszakos átverése előtt, megint csúcsra járt a kézi vezérelt médiagépezet.

A harcos dakota

Orbán

Mottó: „Ha egy görényt hurcolsz magaddal, előbb-utóbb el kell döntened, hogy ő ül a válladon, vagy te vagy az ő seggén.”

MÉDIAFARM. Megvalósul Orwell álma.

Médiafarm

Az új médiatörvényt előkészítő kormánybizottság szerint, a meghatározó véleményformáló képességű tömegmédiák (RTL Klub, TV2) mentesül (most nem az adóhátralék elsíbolása alól) a közszolgálati feladatok ellátása, így például a hírműsorok gyártása alól.

New York-i rabbi és a Szent Korona

Szent_Korona.jpg

A hír: A Fidesz elnöke csütörtökön New Yorkban találkozott Arthur Schneier rabbival, a New York-i East zsinagóga főrabbijával. A találkozó fő aktualitása: januárban lesz 30 éve, hogy a Szent Korona visszatért Magyarországra. E rendkívüli fontos történelmi esemény „fő kivitelezője, az ügy motorja” – mondta Orbán Viktor - Schneier rabbi volt, akinek megköszönte akkori odaadását, munkáját.

A válasz:

Értékalapú ingatlanadóról

Orban-Gyurcsany_th.jpg

A történet úgy zajlott, hogy a részletes vitában a kormány előterjesztését az értékalapú ingatlanadóról az MSZP nem, de a Fidesz megszavazta. Majd az adótörvényeket érintő zárószavazásnál az MSZP igennel a Fidesz nemmel szavazott.
Közösen hozták létre
az ingatlaadót

FELSZÁNTVA ÉS BESÓZVA

Lassan visszasírjuk az egykori török megszállás alatt tartott, háromfelé szétszakított történelmi Magyarország megszépült emlékezetét. Nemcsak azért, mert a török fennhatóság idején Buda, Pécs és Kecskemét - más idegen fennhatóság alatt tartott városokkal együtt -, az adóelvonások ellenére is virágzó fejlődésnek indultak, hanem azért is, mert az ország egyharmada - közigazgatási, kulturális és szellemi értelemben-, legalább magyar kézben maradt.

A SZOCIÁLISAN ÉRZÉKENY ELLENZÉK

Molnár Tamás

Újabb csapás a szegényekre: Együttműködött a kormány és a FIDESZ az ingatlanadó bevezetésének ügyében! Valami észbontó sebességgel rohanunk a teljes elszegényedés és nyomorúság felé! A KSH 2005-ös hivatalos adatai szerint (azóta lényegesen romlott a helyzet), a magyar családok 28 százaléka tartósan szegény, míg a gyermeket nevelők 41 százaléka él a létminimum alatt.

"FEHÉRBŰNÖZÉS"

Autopálya

A cigánybűnözés sokakat aggasztó jelenségéről -egyfajta kártékony liberális szemérmesség hatására-, nem illik nyilvánosan beszélni mostanában. Az egyre nyilvánvalóbb rendőrbűnözés is kerülendő téma a magyar sajtóban. A legsúlyosabb, a politikai bűnözés kérdése pedig végképp nincs megnyugtatóan feltárva és elrendezve! Ezért meglepő talán a fehérgalléros bűnözésről, most nyilvánosságra kerülő adatok elrémisztő valósága.

Országos papírgyűjtési akciót!

A lélegeztető gépek bevetését követően, legyünk már egyszer mi is bevallottan demagógok! Ráadásul baloldali demagógok, akik távolról sem a mai Gógok és Magógok! Történt ugyanis, hogy az igen népbarát kormányzat, most a tápszergyártók rabbatját /árengedmény kézpénzfizetésnél/ akarja elérni, ami lényegében 40 százalékos adóemelést jelent majd a vásárlók viszonylatában.

Pöcegödör legalján vergődik az SZDSZ.

Rövid bevezető: Nincs ember szerte a hazában, akinek a legfrissebb liberális szadomazo hallatán, ne az Emír Kusturica rendezte Macska-jaj című filmeposz, jutna elsőként eszébe. Mert mi történik, ha egyszeri politikai zsiványok olajszőkítőkkel és drogbárókkal üzletelnek?

Nos, akkor zajos happy end során a reterát összedől, s a végén Dadan Karombolo a fő-zsivány a zaftos pöcegödörben vergődik! (Isten óvja a libákat!)

A bal-liberális brüsszeli Szentszövetség

Egyre több jele mutatkozik annak, hogy mindenáron köztörvényes kategóriákba akarják besorolni a Gyurcsány kormány ellenes tüntetőket. A napokban bosszúhadjárat indult külföldön is, melynek keretében összefogtak az európai parlament magyar képviselői, az un. szélsőséges megnyilvánulásokkal szemben.(A reformokba becsomagolt szélsőséges gazdasági és politikai megnyilvánulások nem szerepelnek az elítélni szándékozott extrémitások között!)

ABSZURDISZTÁN SZÜRKE HÉTKÖZNAPJAI

Ha így haladunk -a kormány jóvoltából-, hamarosan az egész világ katasztrófaturizmusának egyik legfontosabb célállomása lehetünk. Budapest lassan olyan lesz, mint Mianmar, csakhogy itt nem narancssárga lepelbe bugyolált politikai buddhisták vonulnak az utcákra, hanem harcias Árpádsávosok.

TERHELÉSI FŐPRÓBA. Ismét hídblokád van Magyarországon.

Két aktuális idézet:
„Nem engedhetjük, hogy pár százan megzsaroljanak egy egész fővárost!” –mondja Dávid Ibolya az MDF elnöke.
„Nem engedhetjük, hogy pár százan megzsaroljanak egy egész országot!” –mondja egy utcai tüntető.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.

Tartalom átvétel