Tavaszi hadjárat

Hosszú várakozási időt követően, a magyar törvényhozás jobboldali ellenzékének Fideszes és KDNP-s képviselőcsoportja példamutató történelmi tettet hajtott végre, amikor polgári engedetlenség keretében lebontotta a Parlament épülete köré emelt - a posztkommunista rendőrállam jelképeként számon tartott-, vaskerítést. Külön köszönet illeti Orbán Viktort a legnagyobb ellenzéki tömörülés vezetőjét, hogy visszatérve a rendszerváltás demokratikus hagyományaihoz és gondolatához, nem tűrte tovább az alkotmányos alapjogok tartós megsértésének Európában is egyedülálló gyakorlatát. A Kossuth tér bátor felszabadítása ismételt lehetőséget teremt a magyar demokráciáért küzdő egyesített Kossuth téri tüntetőcsoportoknak, hogy megkezdjék a valódi rendszerváltást beteljesítő tavaszi hadjáratukat. Közös nemzeti akarattal végrehajtjuk azt a nemes szándékunkat, amelyet 2006 őszén elkezdtünk! Hitünkben megerősödve, az egész országra kiterjedően folytatjuk morális forradalmunkat! Isten óvja Magyarországot!

A tüntetések folytatásával kapcsolatban nemzetközi sajtótájékoztatót tartunk 2007. február 4.-én, vasárnap délelőtt 11.00 órakor, a Kossuth téren.

Budapest, 2007. február 2.

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006. A Magyar Október Mozgalom, /Halász József vezette/ Nemzeti Forradalmi Bizottmány nevében: Molnár Tamás Ügyvivő

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.