Integrálni kell a nemzeti radikális szervezetek tagjait a rendvédelmi szervekbe.

Integrálni kell a paramilitáris hajlamú nemzeti radikális szervezetek tagjait a rendvédelmi szervekbe (horvát, albán vagy akár izraeli mintára). A nemzeti radikális csoportok tagjainak a nemzet iránt érzett felelőssége, rendpárti, korrupció ellenes beállítottsága vérfrissítést hozhatna a rendvédelmi szervek fejetlen, szétzüllesztett szervezeteibe.

Budaházy György a Köztársasági Őrezred vezetője? Miért ne? Toroczkai László a határőrség vagy egy leendő nemzetőrség vezetője? Miért ne? A jelenleg politikai fogolyként börtönben ülő Tomcat alias Polgár Tamás a belügyminiszter kreatív tanácsadója? Miért ne?

Az elmúlt 17 év alatt kifejlődött, demokráciának nevezett, korrupt állam lezüllesztette nemcsak a rendőrséget, hanem az összes rendvédelmi szervet. A rendőrök úgy gondolhatják, ha a politikusoknak szabad lopni, akkor nekik is lehet zabrálni. Az állampolgár pedig úgy érezheti, a rendőrség már nem hogy nem védi őt, hanem esetenként rá is támad (kenőpénzrendszer, lőnek a tüntetőkre, nemi erőszak, emberrablás stb.). Vannak ma, már akiket azért küldenek rendőrnek/pénzügyőrnek, hogy belülről megismerve a rendvédelmi szervek munkáját, később a bűnelkövetésben hasznosíthassák tudásukat.
Miközben leépülnek a rendvédelmi szervek, a gazdagokat magán őrző-védő cégek védik. Ezen új hadsereg – benne jelentős külföldi tulajdonosi irányítással – immár 140.000-es létszámúra dagadt. Az illegális lőfegyverek számát fél millióra becsülik. Ott tartunk, hogy a köztársasági őrezred feladatait időnként átveszi a külföldi irányítású IN-KAL Security.
Az ÚDK szerint a teendőnk a következő:
Tudjuk, hogy javaslatainknak elfogadásának nincs realitása, mégis az ÚDK az alábbi megoldásokat tartja szükségesnek:
1. Az 1990-es rendszermódosuláskor az elit átmentette magát. Az elmúlt 17 év alatt kifejlődött korrupt állam elitje vonuljon vissza. A politikai másodvonalnak, tiszta lappal, új követelményekkel indulási lehetőséget kell adni!
2. Meneszteni kell a politikai elit rablását leplező bűnüldöző szervek felső vezetését! A középvezetőknek tiszta lappal, új lehetőséget kell biztosítani!
3. Létre kell hozni a Nemzetőrséget! Támogatjuk Simicskó István (Fidesz) ide vonatkozó javaslatát. A Nemzetőrség lehetne az az intézmény, amely fogadná a nemzeti radikális fiatalokat. Itt kaphatnák meg a fegyveres alapkiképzést.
4. Integrálni kell – a Nemzetőrségben kapott alapkiképzésük után – a nemzeti radikális csoportok vezetőit, tagságát a rendvédelmi szervekbe. E csoportoknak a nemzet iránt érzett felelőssége, rendpárti, korrupció ellenes beállítottsága vérfrissítést hozhatna a rendvédelmi szervek fejetlen, szétzüllesztett szervezeteibe.
5. A külföldi tulajdonú őrző-védő szervezeteket fel kell számolni!

Bp., 2007. május 6.

Bécsi Dénes
Az ÚDK Nemzeti Radikális Platformjának tagja

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.