Szodoma díjat Fodor Gábornak

Az ÚDK és a Jobbik közösen adományozzon Szodoma díjat Fodor Gábor 'zöld' miniszternek, aki szerint a buziknak is biztosítani kell lehetőséget a gyermekek örökbe fogadásának lehetőségét. Az ÚDK-nak és a Fidesz szövet- séges Jobbiknak fel kellene szólítani a Fideszt is: végre foglaljon állást az homokos lobby nyomulásával szemben

Azért javaslom az ÚDK és a Jobbik összefogását e kérdésben, mert egyrészt a Jobbik Szodoma díját annak idején Bégány Attila - aki ma az ÚDK ügyvivője -, még jobbikosként alapította, gondozta. Másrészt pedig a pártok közül csak az ÚDK és Jobbik lépett fel keményen az agresszív homokos nyomulás ellen.

Ebben az ügyben félre kellene tenni az ÚDK és a Jobbik közötti sérelmeket. Ugye Bégányt azért távolították el a Jobbikból, mert Fidesz-kritikus Jobbikot akart. Most pedig fel kell ismernünk, hogy a Fidesz az elmúlt 17 évben - passzív támogatásként is felfogható - hallgatásával járult hozzá a végbélszexet kultiváló homokos mozgalom kiterebélyesedéséhez.
Kényszerítsük közösen a Fideszt a nyílt állásfoglalásra!

Bécsi Dénes / ÚDK Nemzeti Radikális Platform

Hozzászólások

Hozzászóló: varga.zsolt

Hozzászóló: varga.zsolt @ 29 Jul 2007 08:09 am
A fidesz képes integrálni a legkülönbözőbb irányzatú szervezeteket.
Meg kell tanulni ezt a Jobbiknak és az UDK-nak is.Sehová nem vezet a személyeskedő elzárkózás. Össze kell fogni a vezetőknek. Mindenki nem szerethet mindenkit,de nincs más út. A fidesz vazallussá teszi a társszervezetek vezetőit, majd elsorvassza a mögöttük lévő bázist.Kell egy új csapat akik összefognak. Szerintem.Hozzászóló: Bécsi Dénes @ 30 Jul 2007 07:49 pm
Szerintem is össze kellene fogni az ÚDK-nak és a Jobbiknak. Csak az a baj, hogy a Jobbik vezetése Fidesz függelemben van.


Hozzászóló: Árpád Tóth @ 05 Aug 2007 04:55 pm
UDK,és Jobbik koalicio vezette kormányra van szüksége hazánknak.Mi keresztény magyarok vagyunk,s ehhez kell tartani magunkat.Nem szeretném Orbánt mint miniszter elnök,miközben az első sorban ül Madl Ferencel,Gyurcsánnyal,Szili K.~al,Borossal a Dohány utcai zsinagógában.Mi Magyar Keresztények vagyunk hivatottak irányitani a saját hazánkat,Mária országát.Igen sok a vita,nézeteltérés,de ezzel ráérünk akkor,mikor befejeztük a takaritást.Nekünk kell megválasztanunk vezetőinket,nehaggyuk hogy más tegye.


Hozzászóló: hontalan @ 21 Aug 2007 03:52 am
Ezt a szexualisan aberralt Fodort jól pofán tudnám csapni ha közelébe sikerülne kerülnöm.
Utálom mint a szart a pártjával eggyütt.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.