Gorka Sebestyén az ECHO Tv-ben

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Bendeguz 2 @ 13 Aug 2007 12:31 am
Egyetértek G.S.-el abban, hogy Orbánnal nem nyerhet a Fidesz, ebben az évszázadban. A következőt meg nincs időnk kivárni. :-(((
Sajnos a narancsos pártelnök megrekedt a fejlődésben, sablonossá, mechanikussá vált. Nincs már benne kellő dinamika, meggyőző erő, csupán megszokásból fakadó rituálisság, amely a VÉG kezdete nála. Ha az egykori ifjú TITÁNOK komoly eredményt akarnak elérni a következő választásokon, sürgősen új vezető után kell nézniük. A legtisztességesebb megoldás az lenne, ha O.V. bejelentené, bármilyen eredményt is hoz az előrehozott, vagy a törvényes idejű választás, átadja a hatalmat egy később kijelölendő politikusnak. Meggyőződésem, óriási mértékben beindulna a Fidesz népszerűségi mutatója, s fellélegezne a fél ország! Az egyetlen nyertese pedig ezen lépésnek, a hazafias érzésű választópolgárok tömege és a magyar NEMZET lesz!!! Ajánlom megfontolni javaslatomat!
Üdv. Mindenkinek, aki gondolkodásra készHozzászóló: Jozsi @ 13 Aug 2007 12:38 am
A legcsunyabb benne,hogy hatalmas balvanyimado tabora van Orbannak.
Csak ezek nem latjak,hogy ugyanolyan kerekkoteje az igazi rendszervaltasnak mint a Nyurcsany.
Mindketto a *karvalytoke*kiszolgaloja.Amin csodalkozom az az,hogy nem hajlandok odahaza felismerni ezt.
Pedig mar bizonyitotta a hintapolitikajat--kettos allampolgarsag--Likud testverpartisag----Romania megszavazasa az EU-ba--amikor pedig hatalmon volt nem tett semmi erdemlegeset a nemzet erdekeben.
Megall a jozan esz,hogy milyen emberek vannak odahaza.
udv Jozsi


Hozzászóló: Császár Tamás @ 13 Aug 2007 08:18 am
Nem értem mit Árpád sávoznak, amikor a nyilasok zászlaja 5 piros és 4 fehér csíkból áll, míg az Árpád sáv 4 piros 4 ezüst! sávból áll. Ha ez azonosság, akkor
az 5 ágú csillag is 6 ágú, vagy 8 mint az IN-KAL sec.!
Azzal a 150 egynéhány nap nyilas korszakkal ne vagdalkozzanak már, hanem inkább beszéljenek arról hogy vajon miért maradhattak itt a zsidók és nem sikerült őket csak nagyon későn deportálni a náciknak a megszállás alatt!


Hozzászóló: Borz Membrok @ 13 Aug 2007 04:35 pm
Jól, tisztán és világosan beszélt Gorka. Gratulálok. Hahó Sebestyén, ha olvasol itt! Jól ismertem édesapádat, mondhatni idősebb barátomnak tekintettem, miként ő engem fiatal barátjának. Sokat borozgattunk anno Sopronban. Jó fej vagy, csak így tovább.
üdv Borz

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.