Az ÚDK Kasszandra jóslata a Magyar Gárdáról

Gyurcsány dörzsöli a kezét és csorog a nyála a Magyar Gárdától. Antiszemitázhatja a Jobbikot közvetve a Fideszt. A jobboldali egypártrendszer csapdája: a Fidesz védekezni kényszerül. Orbán és Navracsics úgy érzik levélben kell megnyugtaniuk a nemzetközi zsidó szervezeteket. Lázár János a Parlament Honvédelmi Bizottságának fideszes elnöke ellenzi a Magyar Gárdát. Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója szerint ha antiszemitizmus van a Magyar Gárda mögött, akkor el kell határolódni a szervezettől és. Bencsik András Fidesz szócső és a Magyar Gárda egyik vezetője védekezik: parlagfűírtás lesz a fő tevékenység. Fidesz-szövetségbe integrálódott Jobbik elnöke Vona Gábor is védekezni kényszerül: A Magyar Gárda humanitárius segítségnyújtásban szeretne jeleskedni, és nem céljuk bárkiben is félelmet kelteni.

Az ÚDK Kasszandra jóslata: Miután a Fidesz felbiztatta vagy megengedte a Jobbiknak a Magyar Gárda szervezését, egy rövid átmeneti idő után le is fogja bénítani. Miért engedte meg? Mert a jobboldali egypártrendszer logikája ezt követelte. Itt a Fidesz a kevesek által felismert ingamozgásáról van szó. Most a Fidesz kiment jobbszélre, megerősítette a Jobbikot és a Jobbik által felügyelt Magyar Gárdát. Ezzel két legyet ütött egy csapásra. A Ezek után a Jobbik a puszta létével is biztosítani fogja, hogy a Fidesztől független nemzeti-radikális párt ne jöjjön létre(A MIÉP már nem támad föl). Magyar Gárdával a Jobbik a nemzeti radikális oldalon most mindent visz, de polgári körös történet lesz ez pepitában. Nem árt emlékezni a polgári körök és a Jobbik 3-4 évvel ezelőtti felfuttatásának és lebénításának párhuzamosságára. A jobboldalon ugyanis fű sem nőhet ki a Fidesz engedélye nélkül. A cselekvést kioltó politikai habverés lesz ez. Ehhez Für Lajos személye igazi telitalálat. A Fidesz inga hamarosan középre veszi az irányt és a jobboldali radikális mezőben ottmarad lebénító Fidesz felügyelőnek a Jobbik. E logika szerint a Fidesz nem fogja engedni - a többi szövetségeséhez hasonlóan - a Jobbikot sem indulni a 2010-es választásokon. Neki csak a radikális szavazók kellenek. Csak hogy ez a Fidesz stratégia már 2002-ben és 2006-ban is megbukott. A jobboldali-radikális oldalról nem hoz be elég szavazatot, miközben középről veszít. Kb. 10% jobboldali szavazó ezért vagy azért, de nem megy el szavazni a Fideszre.

ÚDK: Mit kellett volna csinálni? Előszőr is nem kellett volna szavazat minimalizáló jobboldali egypártrendszert csinálni és ezzel az országot átadni az SZDSZ irányítású erőknek (Egyszeregy: három párt a jobboldalon nagyobb szavazóbázist fed le, mint egy.) De ha már ez sajnos megvan, nem kellett volna Jobbik(Fidesz) felügyelettel gárdát szervezni, mert az eredmény kontraproduktív lesz. Nem lett volna szégyen az ellenféltől tanulni. Az SZDSZ-MSZP nem állt ki napra 15 évvel ezelőtt, azt hirdetni, hogy leépítjük a rendvédelmi szerveket és helyükbe segítjük megizmosodni az izraeli beütésű In-Kal Security-t. Csendben kellett volna támogatni a gárdák fejlődését. Belőlük - a megnyert választások után - lenne létrehozható a Nemzetőrség, a hadsereg tartalékos állománya. A nemzetőrségből lehetne rekrutálni más rendvédelmi szervbe is pl. a rendőrségbe. Magyar érzelmű őrző-védő cégek is a bázisra alapíthatók.
Hálátlan feladatra vállalkozik az, aki Kassandra jóslatot ír, de tartozunk ennyivel önmagunknak. Örülnénk, ha jóslatunk nem válna be. Örülnénk, mert gárdákra szükség van, mert a gyurcsányi hatalom tavaly ősszel fegyveresen támadt a népre. Szükség van, mert a hadsereg, a rendőrség leépítése és lezüllesztése és az állami rendvédelmi feladatok egy részének magán őrző-védő cégekbe szervezése meggyengítette Magyarországot. (Deja vu: A Károlyí kormány 9 nappal kinevezése után feloszatta a háborúban álló magyar hadsereget. Ez Trianon közvetlen oka.).

Az ÚDK az egyetlen párt volt, amely fenntartásai ellenére nyíltan a Magyar Gárda mellé állt, mert gárdákra szükség van. A gárdába igyekvő fiatalokra büszkék vagyunk. E sorok írója elitéli Tom Lantost, aki a szovjet megszállókra emlékeztető módon viselkedett. Fel is kérem, hogy e sorok íróját, vetesse föl az USÁ-ból kitiltandók listájára.

Bégány Attila / ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: mgi @ 26 Aug 2007 10:27 pm
Lényegében egyetértek a leírtakkal. Abban árnyalnám, hogy a Magyar Gárdával a Jobbik komoly média figyelemhez jutott, s a pártnak lényegében ez sokkal fontosabb, mint tartalommal kitölteni a Gárdát. A parlagfűírtás, a véradás olyan jelzés értékű mellékzöngék, amelyek az jelzik: a Jobbik mindent kitalált, ruhától az avató ceremóniáig, csak egyről feledkezett meg a valódi tartalomról. A Polgári Körös párhuzam találó, Orbán Viktor vezényszavára körök alakultak, melyek aztán nem tudták, hogy mihez kezdjenek magukkal. Hende pedig kiherélte a köröket, ez volt a dolga.
A valódi kérdés az, mit csinál a Magyar Gárda félév múlva? Lesz egy pont, ahogy Bégány is írja, amikor szembesülni kell a ténnyel: a Fidesz már nem különb az MSZP-nél. Nemcsak az MSZP-SZDSZ a felelős ezért a demokráciának csúfolt helyzetért, hanem a Fidesz is, hiszen aszisztál(t) hozzá. Ez lesz az a pont, amikor kiderül majd Vona Gábor éppúgy zsákutcába vezette a lelkes magyarokat, mint Orbán Viktor a körökkel.Hozzászóló: Bendeguz 2 @ 27 Aug 2007 01:06 am
A Fidesz vezérkat megint levizsgázott. Gyalázatos módon hallgat, mint az a bizonyos a fűben és nem teszi helyre a Gárda elleni rágalomhadjárat mozgatóit. Pedig a napnál világosabban látja, kikről van szó. Több, mint felháborító! Ez arculcsapása a nemzeti érzelmű választópolgároknak és a szimpatizánsoknak éppúgy, mint a leendő szavazóknak, akik eddig vacilláltak, de ezt követően nem fognak. Ha nem változtat öngyilkos taktikáján az Orbán klikk, akor itt nem lesz változás! A lib-bolsik vígan élik világukat, a biológiai törvényszerűségek legvégső határáig! :-(


Hozzászóló: Balogh Sandor @ 27 Aug 2007 05:06 am
Kedves Attila!
Az USA-beli talalkozasunk ota, mikor a kovetsegen dolgoztal, kovetem palyadat. A fenti elemzessel kitunore vizsgaztal, ujra es ujra.
Csak azt nem ertem, hogy Lantos miert kopott bele, ha ez mind a terv szerint megy?
Lantosnak tudni illik, hogy ilyn lepest a FIDESZ nem tenne anelkul, hogy a Soros banda bele ne egyezzen.
Blueskies


Hozzászóló: Balogh Sandor @ 27 Aug 2007 06:41 am
masik tema:
A szlovakok es romanok ugy kezelik a magyarokat, mint jott-ment, azsiai fajta.
veltlenul ratalaltam a http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Physicists_by_nationality forumra, amely nemzetisegek szerint sorolja fel a fizikusokat es egy hasonlo listara amely a metematikusokat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Mathematicians_by_nationality
A kovetkezot talaltam:
Matek: Fizika:
roman 36 9 (ebbol egy magyar: Barabasi)
cseh 34 18
slovak 6 0
magyar 59 18.
Kell ehhez megjegyzest fuzni? Legfeljebb annyit, hogy a magyarok kozt talalunk egy Tellert, Newmannt, stb., mig a tobbiek mind legfeljebb sajat hazajukban voltak ismertek.
Ugyanakkor erdekes hogy pl. a Revolutionaries (forradalmar) kategoriaban nincs magyar de van 19 roman. A magyarok szerepleset az olimpiakon nem is kell emliteni, viszont a sakkban kevesen tudjak, hogy a magyarok ugyancsak az elso 10 nemzet kozt (7.) vannak, mig a csehek 19, a romanok 20. szlovakia pedig a 34. (lasd http://www.fide.com/ratings/topfed.phtml)
Es meg ok neznek le bennunket!
B. S.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 27 Aug 2007 08:20 am
Nekem a jobbik is olybá tűnik, mintha nem is lenne. Hová tűnt pl. a korábbi vezér, a nemtudommilyen Dávid?


Hozzászóló: Juhász Laci - Magyar Jelen @ 27 Aug 2007 08:34 am
Valóban minden a TERV szerint megy, de ez a terv, nem a FIDESZÉ, mégcsak nem a jobbiké, nem is emberé, hanem Istené.
Tehát az elemzés vagy rossz, vagy rosszindulatú.
A rendszerváltáshoz nemzeti erő kell, nem GITTEGYLETEK, nem pártok és pártocskák, hanem fegyelmezett és céltudatos erő, olyanok testvérisége, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól, akiknek a puszta léte a nemzet ellenségeiben rettegést kelt.
Senkinek nincs félnivalója a Magyar Gárdától, aki nem akar ártani a nemzetnek, csak azok fujjolnak ránk, és mondanak előzetes itéletet rólunk, akik ártanak a magyar népmek.
Ez vonatkozik mindenkire, azokra is, akik jószándékkal ugyan, de kellő felelősség és tudás nélkül kassandra jóslatokat irnak.
Juhász Laci


Hozzászóló: Bégány Attila @ 27 Aug 2007 09:41 am
Aki kasszandra jóslatot ír, nem vár elismerést. Ha pedig nem jön be a jóslat meg is szégyenül. De nem most jöttem le a falvédőről. Én is azért dolgozom, hogy neked legyen igazad.


Hozzászóló: Tiszta vízet a pohárba @ 27 Aug 2007 11:38 am
Mi köze a MAGYAROKNAK a "magyar" gárdához ?
Akinek van SZEME, az látja, hogy folyamatosan a betolakodó idegenek szervezkednek az ŐSLAKOS MAGYAROK ELLEN !
Van a vakoló jiddis baloldalnak Inkal szekuritije,
van a vakoló jiddis jobboldalnak gárdája,
de nincs IGAZ MAGYAR HONVÉDELEM, viszont van 8 millió MAGYAR, akinek ha elege van a vakolók "teniszmeccsének" Magyar pályán, akkor szétkergeti az összes álszervezetét a vakolóknak !


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 27 Aug 2007 01:22 pm
Amin: Mindent meg lehet fogalmazni úgy is, hogy az ne legyen sértő
Nem gyanús ...? A Jobbik sosem - most sem - meri bírálni a Fideszt! Miközben Vona Gábor honlapjukon kijelentette, hogy nekik a Fidesz szövetségesük.....Kész....Semmi túlzás nincs abban, hogy a Jobbik vezetése is a ******* hatalom része, eszköze.
Jó lenne Vona elvtársat is színvallásra késztetni....


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 27 Aug 2007 01:23 pm
Admin kipontoz, de attól még érthető: 2 A párt honlapján pl. semmilyen utalás nincs a tagfelvételre, hogy hol, milyen feltételekkel lehet belépni, stb. A ***** ezt a szerepet osztották nekik...Bencsik András mint gárdaalapító atya? Jellemző! Pontosabban agyrém....Miközben a Demokrata lapja közönséges Fidesz szócső, mint ahogy a Heti Válasz is! Az MDF-et ****** kezekre játszó Für Lajos is sokszor levizsgázott....Mindettől függetlenül a jövő fogja eldönteni mivé fognak válni a gárdák, ugyanis ott a vezetésben lesznek még bőven változások....Vagy ott van a nemzetinek tetszelgő Pörzse Sándor is, a gárdaalapítók között...


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 27 Aug 2007 01:24 pm
Olvastam a fenti véleményeket...Idézzük fel a Jobbik születését, amelynél ***** bábáskodtak ( pl. Lovas és társai...). A Jobbik eleve ***** találmány, azért ötlötték ki, hogy a Fidesz fiókszervezete legyen, másrészt a lezüllött MIÉP-et pótolja a nemzetiek felé...Először a teljesen ****érdekű Kovács Dávid volt a pártelnök, aki szép csendesen eltünt a ködben, aztán az Orbánnal nagyon jó viszonyban lévő Vona Gábor lett az elnök...A Jobbiknak gyakorlatilag semmilyen célja és programja nincs, egy fantompárt, minimális tagsággal, amely pótcselekvéseket hajt végre, de a **** sajtó azért a felszínen tartja.


Hozzászóló: Fruzsina @ 27 Aug 2007 02:09 pm
Érdekes, hogy a KRAV-MAGA ellen senki sem tiltakozik, pedig ők már évek óta működnek.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 27 Aug 2007 02:24 pm
Véleményem!
Maga miért nem a kuruc.infora írogat?
Ez a szellemi színvonal oda jobban illene.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: Bégány Attila @ 27 Aug 2007 02:31 pm
Egyetértek Borzzal és az Adminnal. A kétkedésem ellenére is szurkolok a Magyar Gárdának.


Hozzászóló: Magyarvédő @ 27 Aug 2007 03:14 pm
A "MAGYAR" névhasználatért eleve be kell perelni a csapatot, mert senkisem engedélyezte, hogy lejárfassák a MAGYXAROKAT ezek az elfajzott sátánfattyak !
Mily érdekes : Bégány A. még sosem szurkolt a MAGYAROKNAK !


Hozzászóló: Átlátszó üveg @ 27 Aug 2007 03:46 pm
Semmi másról nem szól a sztori, mint hogy a fiatal fattyak únják a bebetonozott öregfattyakat.
Mintahogy az elmebeteg elqúró nem szereti az öregecske feleséget és cseréli fiatalabbra, ugyanúgy tennék ezt a hatalom nevezetű bálvánnyal.
Az öreg sátáfattyak magán siserahada -pufajkások, ávósok- mind kiöregedtek rogyásig, felcserélték magánvédelmüket az idegenországból hozatott gyilkos idiótákkal,
és az ifjú sátánfattyak is alakítottak egy magánvédelmet maguknak. Hogy a Magyarok ne támadják őket, elnevezték magukat magyarnak, fellobogózták magukat Árpádsávos zászlókkal (ez a körösi 3/3-as ügynök elvtárs ötlete), éneklik a Magyar Himnuszt, de semmi (ta) közük a MAGYAROKHOZ EZEKNEK !
Természetesen a sátánfattyak mindkét magánhadserege az adófizetők pénzén van fenn- és eltartva,
és természetesen a Magyarok ellen akarják bevetni.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 27 Aug 2007 03:47 pm
Hajaj.......!
Nagy baj lehet az ÚDK-nál....Miközben a sajtószabadság bajnokainak szeretnék magukat föltüntetni, aközben éppen olyan cenzúrát tartanak fönn a fórumban, mint ami a hajdani Szabad Nép szerkesztőit is elégdettséggel töltötte volna el....Csak így tovább! Elválik a tüdő a májtól.......mondotta volt Pozsgay elvtárs....Csak most ezt a két szót magyarosabbra kéne kicserélni, de a magyarok így is értik miről van szó...Az ÚDK meg senkit sem érdekel....


Hozzászóló: Jozsi @ 27 Aug 2007 04:42 pm
Udvozlok mindenkit!
A legnagyobb problemat ott latom,hogy a felulrol rangatott meaesmadzagra nagyon sokan raulnek.Egyet tessek mar figyelembe venni,hogy a Magyar nemzeti erdeket senkinek-de senkinek nincs joga testverparti szintre vinni a Likuddal.Ha ti igy kepzelitek el Mo-g sorsat,akkor nagy tevedesben vagytok.
marpedig ha Vona Gabor szovetsegese az Orbannak,akkor nektek megint annyi.Vakvaganyon vagytok.


Hozzászóló: szigy @ 27 Aug 2007 05:07 pm
Pontosan.
Az eddigi utolsó hozzászóláson kívül Juhász Lacival értek egyet, de neki a figyelmébe ajánlom, hogy "segits magadon, az Isten is megsegít". Isten nem sült galamb, hogy berepüljön a nemzet szájába.
A Likud ide legfeljebbúgy kerülhet, hogy beavatkozik, akár a tobbi hasonló a magyarok belügyeibe. Annyit pedig igazán lehetne tudnia minden pólyából kinőtt magyarnak (hangsúlyozom: magyarnak), hogy A Jobbik és a Fidesz kapcsolata politikai kényszer. Ahhoz igazán nagyon el kell tévedni, hogy bárki azt higgye, a Fidesz valóban beleszólhat a Jobbik ügyeibe. Egyébiránt jó lenne elgondolkozni azon, hogy a Jobbik 2010-re valószínűleg parlamenti párt lesz. Van egy pont, amin túl már a hosszú évtizedekig butított nemzet sem hülyíthető.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 27 Aug 2007 06:52 pm
A Jobbik és a Fidesz kapcsolata politikai kényszer. ------------Ezt az épületes mondatot olvastam szigy szövegében.
Akkor most ki kényszerít kit ? A Fidesz kényszeríti a Jobbikot? Vagy a Jobbik kényszeríti a Fideszt? Teljesen nevetséges megközelítés.....
És mi a kényszer tárgya? Ha lennél szíves megmagyarázni nekünk, értetleneknek...
Hozzászóló: ki nevet a végén ? @ 27 Aug 2007 07:41 pm
Kény-szer ?
A hatalmat bitorló vakolók kényszere, mert tartalom hiányában, dől össze a nagy-fal, amit ők szeretnek barikádként felhúzni. Addig traktálták a liberós vakolók az őslakosságot a hülye liberós eszméikkel, mígnem beleestek a saját csapdájukban, és a saját gyerekeik kezdték el támadni őket. Kihalt az összes 80-90 éves vakoló-vezérük , akik sakkba tartották eddig a 60-70 éves "fiatalokat", akiknek kuss volt mellettük az élet. De hiába várták, hogy egyszer rájuk is sor kerül az idióta álhatalmukban uralgani, mivel már a saját gyerekeik (a 30-40 évesek) követelik maguknak a hatalmat. Gyakorlatilag az -eddig egységesnek tűnt- sátán-család, 3 részre szakadt és most egymásnak estek, kezdik felfalni egymást. Pont úgy, ahogy az ő ó-szövijükben meg vagyon írva. Ők, egymástól félnek állandóan, mert kezdettől fogva gyilkosok. Csakhogy most -így a végidőben- még az őslakosoktól is reszketniük kell. Hiába, fél ember, egész életében fél !
Ja, mi meg őslakosok leülünk kávézni addíg, míg felfalják egymást. Valaki harangozzon, ha vége a hülye-játszmájuknak !


Hozzászóló: Szemere Bertalan @ 27 Aug 2007 08:08 pm
Gárda ! Vigyázz !


Hozzászóló: Balambér @ 27 Aug 2007 08:55 pm
SZAVAZÁS folyik itt:
http://www.hetivalasz.hu/
Valamivel többen szavaznak a Nemzeti Gárda Ellen, mint Mellette:
Ön szerint szükség van a Jobbik-féle Magyar Gárdára? (34. heti kapcsolódó cikkünk: Nem kell Magyar Gárda!, 18-19. oldal)
Igen: a magyar rendőrség nem véd meg minket
48.8 %
2501 szavazat
Nem: csak politikai feszültséget kelt a megjelenése
51.2 %
2625 szavazat


Hozzászóló: tingli @ 27 Aug 2007 10:45 pm
Sz.B. annyira ismerjük már a zsidók trükkjét, hogy kacajunktól hangos a világ. Játsztatok ti már elég marhaságot, most jön az álkatonásdi. Bencsik makabeus és tsai elvtárs egy tüntetésre nem mer kimenni, most meg magánhadsereget szervez. kerényi imre elvtárs helyett usztics matyi elvtárs "RENDEZ". Bep..lek a röhögéstgől ! Ezt az ócska ripacs bagázst a szemétbe kell nylonostól rakni, ott szipuzhatnak !


Hozzászóló: Bokor Levente @ 28 Aug 2007 12:08 am
Kedves Bégány Attila, előrejelzésednek az a szépséghibája, hogy ennyire biztos fejleményt mégsem illett volna megjósolnod. A "nemzeti radikalizmus", amit titkon magad is megtestesíttetni szeretnél a "demokratikus" varázsigével, az elmúlt évben végképp megbukott. Kártékony szülőatyja, Csurka is beleunt, aki mindig úgy tett, mintha nem Nagy Imrét, hanem őt akasztották volna föl. A "radikális" szó "gyökerest" jelent, s mivel nálunk a durva műveletlenségnek van a legerősebb gyökere, teljesen elvesztette a funkcióját a létező miniszterelnök mellett. A "nemzet"-et csak szitokszóként ismerő férfiút reménytelen dolog lenne fölváltani olyan radikalizmussal, amelynek fogalma parázslik a kommunista- és zsidófalás "utolsó csepp vérig" való közelségétől. Fogadkozni persze lehet. Ezt ismerte föl pánikszerűen Pokorni. Jobbnak találta, hogy inkább ő árulja el a Jobbikot, mint akaratlanul őt a Jobbik. Csúnya tettével viszont elárulta, hogy milyen gyenge a Fidesz. Erős bástyáján még a blöffölés is rést üt. Szájer, előző nap még Vona Gábort plagizálva Gyurcsányt okolta a Magyar Gárda létrejöttéért. A róka-arcú, XII. kerületi polgármester így őt is elárulta, talán azért, mert nem tudja egyik kezében a holokausztot tartani, másikban pedig a kerületi turult. Ez azért sok egy embernek. Valószinű, hogy a pánikot új pánik fogja követni, mert nincs józan ítéletű ember, aki ne látná, hogy a Fidesz milyen hitvány.


Hozzászóló: Obendorfer Árpád @ 28 Aug 2007 08:44 am
Dehogy nincs Bokor! Hitvány aki mondja! A holokausztot és a turult is kézben lehet tartani - persze intelligencia, szeretet kell hozzá. Ön meg még a Pokorni biciklijét is odacsapná.


Hozzászóló: Bokor Levente @ 28 Aug 2007 09:49 am
A hipotetikus, és "láthatatlan" magyar alkotmány nem jogi, hanem kultúrális alkotás, amennyiben tényleg képes érvényesülni. De ez a kultúra, ha keresztény, nem lehet kereszténykedő, s ha természetesen simul hozzá a zsidó hozadék, akkor nem lehet cionista. Magyarország nem önmaga számára adott a cionizmusnak fizikai-szellemi környezetet, és ugródeszkát. És nem viselhető el benne a cigányság sem, ha a "cigány" a civilizáció-ellenesség szinonímája, annyira, mint fél évezrede, amikor először kezdték irtani az európai vendégeket. Ezt elfelejtik a nagy rasszistázók. Meg azt is, hogy az újkapitalizmus csak "modernséget" hozott, de már megszenvedett civil kultúra rombolása árán. Az sem viselhető el, hogy senki nem kutatta ki elfogulatlanul, és nem terjesztette a magyar nemzetiszocializmus történetét, és annak társadalmi-politika hátterét. Nincs társadalmi tanulsága...


Hozzászóló: Bokor Levente @ 28 Aug 2007 09:51 am
...Mert nem szégyen ismerni a Kommunista Kiáltványt sem: a hungarizmus anticivilizatorikus mozgalma elég pontos párhuzama a Kiáltványban körülírt "reakciós szocializmus"-nak. "Hazaáruló", náci érdekvédősége csak ráadás. Ezért pozitív eseménynek tartom, hogy a Partizáninfo a kultúrális kesztyűt vette fel, mégha sematikusan is, a nemzeti betyárkodással szemben, a rendőri intézkedés helyett. (A rendőr csak követheti a kultúrát, nem előzheti meg) De az ocsmány szellem meggyökereztetésében egyaránt alapító atya Csurka, a Magyar Narancsos parttalan fanyalgás, a liberalizmus, a Tilos Rádió, a Heti Hetes és Ron Werber stb. -- egy egész korszak. Az eredeti "magyar narancs", megítélésem szerint, Hofi Géza volt, de az ő lelkiismeretlen folytatása lócitrommá büdösödött. A tudatlanság és téveszmeiség nem kímél egyetlen hazai "kultúrális nemzetet" sem. Attól hízna igazán a közérdek, ha a partizánok felvilágosító tevékenysége mindenkire kiterjedne. - Egész magyarázkodásomnak pedig az az alapja, hogy az embernek az állattól való kézzelfogható különbségét a CIVILIZÁCIÓ-ban látom. A "fenntartható fejlődés" szólama, a fülemben, vaskos tévedésnek hat. A civilizáció fenntartása, közös birtoklása a jövő igazi kérdése, és konfliktusainak tárgya.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 28 Aug 2007 12:49 pm
A Magyr Gárdától azért vannak betojva a libsik meg a posztkomcsik, mert tudják ők nagyon jól, hogy ez egy mag. Amely bizonyos esetben könnyen sokszorosár duzzadhat. Az 56 fő hamar lehet 56 000 is. Ha pl. tavaly ősszel meg lett volna e gárda, nem biztos, hogy ma minden így lenne. Magam a vezérek elé viszem a döntést a közösségi jurtánkban tartandó vezérségi ülésen és megszavazzuk a testületi belépést. majd mi tartjuk a frontot itt keleten! Ha erre menekülne valamely szarházi, hát biz Isten a ló után kötjük vagy karóba húzzuk. Ez már ránk ragadt a hosszú román elnyomás alatt.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 28 Aug 2007 01:51 pm
Olvasom a harciasabbnál harciasabb ötleteket és véleményeket....De álljon meg a menet! Ezt csak az interneten merik egyesek hangoztatni...Ezek tavaly a Kossuth-téren nem voltak ott! A jogosan tüntető tömeget ez a szarházi, gyáva, idegenbérenc írástudó söpredék magára hagyta! Csak annyit üzenek a fórumozóknak, hogy amit beírnak, utána tegyenek csak egy önazonosító betűt. Semmi mást nem kell, és akkor tudjuk, hogy ki az illető...? Aki magyar az egy M-betűt, aki idegenbérenc az egy I-betűt....Az olyanok mint Obendorfer, aki az összes netes fórumot már megjárta idegenbérenc szövegeivel csak I-betűt írhat. És még sorolhatnák másokat is...Aki pedig nem tesz betűt a neve után, annak szövegéből tudjuk, hogy I-betűs köpönyegforgató, vagy az ellenségünk. M


Hozzászóló: Borz Membrok @ 28 Aug 2007 01:53 pm
Nekem még a nevem is M-el kezdődik...


Hozzászóló: Bokor Levente @ 28 Aug 2007 02:55 pm
VÉLEMÉNYEM,hogy az "írástudó" elismert rangnév, és nem az írni-olvasni tudást, vagy az azzal kereskedést jelenti. A szamarat sem szoktuk le-lovazni. Őrizzük meg a fogalmak tisztaságát.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 28 Aug 2007 08:33 pm
B.L.! Ugye olvastál már az írástudók árulásáról? Több jelentős író is foglalkozott ezzel már. Nem az kérdés, hogy valaki tud-e írni vagy sem ? Hanem az, hogy melyik oldalon áll ? A magyarok oldalán ? Vagy az idegenek oldalán? Az idegent nyugodtan behelyettesítheted a belső ellenségeinkkel is.....M


Hozzászóló: Bokor Levente @ 28 Aug 2007 09:43 pm
VÉLEMÉNYNEK: Pontosan arra gondoltam, s hogy mennyire demoralizáló, vagy kétértelmű a cím: "Írástudók árulása" Julien Benda írta, 1927-ben jelent meg Franciaországban, magyarra Babits Mihály fordította. A könyv a nacionalizmus réméről szól, amellyel az "írástudók" elárulják a szellemet, mikor nem vetnek neki gátat. Ma azt mondhatjuk, hogy a könyv ráérez arra a szellemi alvilágra, amiből kikeltek a vérszomjas (nemzeti) mozgalmak.Visszatekintve, a könyv egy korszak mementója. Speciális használatra elmegy könyvcím, mert kifejezi a csalódást. Én viszont "írástudónak" a félig-meddig szent embert tartom, akire rá van bízva Isten igéjének a forrása, a szó eredeti értelme szerint. Ez olyan kiválasztotti rang, amelyhez nem fér az árulás. Ha pedig "áruló", akkor nem írástudó az éppen elvárt szempontból. De azt hiszem, te az "áruló értelmiségről" beszélsz. Ezt azonban fantomnak tartom. Ezért nem nevezem a szamarakat, "lovak"-nak.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 29 Aug 2007 10:02 am
Stimmel, Bokor úr.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: Bégány Attila @ 29 Aug 2007 10:30 am
Kedves Bokor Levente. Véleményed - miszerint biztos dolgokat nem illik megjósolni fényesen beigazolódott. A kasszandara jóslatunk 3 napon belül bejött. Ezt tényleg nem kellett volna Kassandra jóslatnak nevezni.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 29 Aug 2007 12:41 pm
Felesleges tovább ragoznod B.L. fölmondtad a zsidó leckét, amelyben a zsidók a szent emberek (Tóra-Talmud) , mindenki más csak barom, mivel csak ők az írástudók....Attól tartok eltévesztetted a propagandád helyét....Ez ugyanis magyar fórum...Ez Magyarország és mi magyarok vagyunk....De, hogy te nem vagy magyar, az egészen biztos! Mégha írástudónak is állítod be magad. Hogy idegen van azzal nincs baj. Sok idegen van nálunk, de nem mindenki az ellenségünk. Csak a te írástudóid azok, hogy könnyítsek azoknak, akik erre nem jönnek rá. Baj csak azzal van, hogy te az idegen szellemet és érdekeket próbálod itt elszórni.....Fölösleges az erőlködésed...M, azaz magyar!


Hozzászóló: Tűzoszlop @ 29 Aug 2007 01:24 pm
Bokor elvtárs nyalván az égő-csipke-bokorban született !
és most ÉG a talaj a lába alatt,
mint a görögöknek most, akik a MAGYAR KULTÚRÁT pofátlanul kisajátították és dicsekedtek vele, mintha az övéké lenne.
Így ég (le) mindenki, aki a Magyaroktól lopott ÉRTÉKET a magáénak hazudta.
Ez meg a János Jelenéseiben van benne, mivel a JÓSLATOK KORA : János Jelenéseivel LEZÁRULT !!!


Hozzászóló: B.L @ 29 Aug 2007 02:52 pm
O,sancta simplicitas!


Hozzászóló: B.L. @ 29 Aug 2007 03:20 pm
Elképesztőn középkorias a Magyar Gárda elleni hajsza.
Erkölcsileg minősithetlen. Az inkvizició szagát érezni. Olyan, mintha megindult volna az ősvadon. Azt sem értem, miért vicsorog rám a két derék ember. Nem tudom, melyik ősvallás hívei. Újra kitört a francia forradalom? Üresek a lámpavasak? - Szegény ÚDK!


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 29 Aug 2007 08:05 pm
Ki az a hülye, aki elhiszi, hogy a kommunista Lánchíd- rádióban csak úgy egy szerkesztő egy zsidó gúnyképet tesz ki a hír mellé? Du. láttam a hírt, akkor még nem volt ott a kép a honlapon és ha volt is, az csak annyi ideig volt ott, hogy fotót csináljanak a honlapról.., de ezt a zsidók tették oda !!!! Jellemző hogy a zs Hírszerző üvöltött erről először és este már az MTV Híradóban az egész zsidó kormány felsorakozva nyűszített....A provokáció átlátszóságát az is bizonyítja, hogy véletlenül fideszes volt ez a tettes szerkesztő....Minden provokáció mögött ők vannak... ez letagadhatatlan tény. Elég csak megnézni azokat a provokációs, izzó magyargyűlölettől áthatott főcímeket, ahogy a Hírszerző a Magyar Gárdát mocskolta heteken át....Az is provokáció volt, hogy tegnap reggel a TV2 Mokkában Tomcat a Talmudból idézhetett....Miért pont most ? Miért pont ő....? Csak nem azért, hogy utána az ÁVO szerepét eljátszó Mazsihisz sakálüvöltésbe kezdjen ? Ma már a legegyszerűbb ember előtt is világos, hogy a kik szítják a magyargyűlöletet, minden csatornán.....Vajon az ÚDK-nak ez miért nem tünik föl..? Vagy nincs is véleményük erről...? M, azaz magyar!


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 29 Aug 2007 10:50 pm
Az olvasók minimális tájékoztatását sem képes a Lánchíd Rádió megtenni!
Arról tájékoztatnak a honlapjukon, hogy kirúgták két szerkesztőjüket, de, hogy KIK VOLTAK AZOK, akik a buziképet fölrakták oda, azt nem közlik. Talán államtitok? Ebben az egész sötét ügyben benne van a hazai sajtó összes bűne. Van hír, vannak nevek, vannak cselekedetek, csak éppen a tettest nem nevezik meg! Vajon miért ? Szerintetek...? M, azaz magyar!


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 30 Aug 2007 08:23 am
Kiderült, hogy ki csinálta a buziról a képet, aki megírta közleményben, hogy azt a blogjában helyezte el. De! Változatlanul fönnáll a kérdés, hogy a blogból ki tette föl a képet a rádió honlapjára? Oda képet föltenni, csak belső rádiós dolgozó tud. Erről viszont hallgat a rádió. Gyanítom, hogy ez egy előre megtervezett, időzített provokáció volt, amiben a rádió is együttműködött...Érdekes módon minden zsidó provokáció a zsidó újév idejére van időzítve. Kiváncsi leszek, hogy az írástudó, áruló értelmiség Gyurcsány magyarellenes uszítását meddig hallgatja el ? M, azaz magyar!


Hozzászóló: Szemere Bertalan @ 30 Aug 2007 02:14 pm
Tingli-/tangli/ kicsi hősöm, hogy van
ez akkor ? A Magyar Gárda zsidó kreatú-ra, zsidó katonásdi? A fasisztákat an-
nak idején dicsőítő Bencsik András is
zsidóbérenc, kerényiimre elvtárs lenne
? A Magyar Gárda ócska ripacs bagázs,
melyet szemétbe kell hajítani ? Ebben
az egyben igazad van a sok marha kép-
telenség közepette, amit leírsz. Való-
ban, a Magyar Gárda aljas szemét banda,
a szemétben a helye.
Meg ne fulladj a nagy kacajban, küldök
neked liberót, abban tárold a p...t.
Aztán ne csodálkozz, ha véres lesz a
Magyar Gárda egyik tingli-tangli külö-
nítménye jóvoltából. I.M. = igaz magyar
a történelem, lehet, megfoszt az i betűtől.


Hozzászóló: Öreg @ 30 Aug 2007 08:03 pm
Nagyon félek, a FIDESZ Orbán pápával az élen ismét melléfog a következő választáson.
Nem érik fel ésszel, hogy két bukott választás után új embert kell az élre tenni, ill. hogy a nemzeti oldalt sokszínűsége miatt nem lehet egy pártba terelni.
Kell még egy párt, s azt fel kell futtatni 5 % fölé.
Orbánnak pedig hátrébb kellene húzódnia.
Attól tartok a Magyar Gárda is csak egy sakkhúzás a Fidesz részéről, márpedig sakkozni sajnos jobban tudnak a médiát birtokló nyavalyások.
Manipulálásban ők világbajnokok. Sajnos.
Most is fasisztáznak, rasszistáznak és antiszemitáznak mindenhol.
Kérdem én: mikor vertek meg utoljára bárkit más nemzetisége, netán zsidó volta miatt magyarok ? Nem is emlékszem ilyenre.
Ellentétben a legtöbb uniós országgal, melyekben gyakoriak az ilyesmik.
/ Nálunk csak a romák verik, vagy éppen ölik a magyarokat. De ez más történet./


Hozzászóló: Bokor Levente @ 31 Aug 2007 07:29 am
VÉLEMÉNYEM soha nem fogja megérteni, hogy az írástudók nem lehetnek árulók. Az értelmiség meg épp olyan gyarló, mint az értelmetlenség, mert a nemlétező nemzetet eleve meg lehet ismerni arról, hogy senki nem néz föl senkire. Még csak az embernek kijáró tiszteletet sem adják meg egymásnak. Magyarul beszélő proli az egész ország. Az UDK-nak le kéne mondania annak szabadságáról, hogy függetlensége örvén asszisztáljon a százfejű hidrának - a fejetlen népnek - a győzelméhez.


Hozzászóló: Szimat @ 01 Sep 2007 10:19 am
Véleménynek provokátor illata van.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 01 Sep 2007 11:39 am
B.L. a saját fajtádat nevezzed prolinak, ne a magyar népet! Kösz.....

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.