ÚDK: Gárdákra szükség van, de politikai pártok alá szervezve több a kár

1. A gárdákra szükség van, mert a gyurcsányi hatalom tavaly ősszel fegyveresen támadt a népre.
2. Szükség van, mert a hadsereg, a rendőrség leépítése és lezüllesztése és az állami rendvédelmi feladatok egy részének magán őrző-védő cégekbe szervezése meggyengítette Magyarországot.
3. A gárdákra szükség van, mert akik szétlopták az országot a rendvédelmi szerveket saját rablásuk védelmére használják.
4. Ugyanakkor pártok alá szervezni gárdát több kárral mint haszonnal jár, mert a pártharcok áldozatává válik a gárda is.
5. Fidesz jobboldali egypártrendszere ezen a téren is alig helyrehozható károkat okozott.

Az ÚDK az egyetlen párt volt, amely fenntartásai ellenére nyíltan a Magyar Gárda mellé állt, mert gárdákra szükség van. A gárdába igyekvő fiatalokra büszkék vagyunk.
Kasszandra jóslatunk, miszerint a Fidesz ki fog hátrálni a Jobbik Magyar Gárda mögül 3 nap alatt bevált. Egy három nap alatt bevált jóslatot nem is lehet kasszandara jóslatnak nevzni.

ÚDK/Bégány Attila

Hozzászólások

Hozzászóló: argosz @ 31

Hozzászóló: argosz @ 31 Aug 2007 02:33 am
Nem vonult ki.
Csak Pokorni határolódott el maszekban.Hozzászóló: mosolyra fakasztó @ 31 Aug 2007 08:59 pm
Az igen idióta népszabi czene nevezetű elmebeteges írója nem szégyelli magát ezt írni :
Für Lajos nem vette észre az "árja hatalmat" jelképező fehér cipőfűzőt a fekete bakancsban.
Hát ez már tényleg a sátánfattyak vége !


Hozzászóló: Ágoston @ 01 Sep 2007 11:35 am
Argosznak. Te aztán igazi Fidesz hívő vagy. Most, hogy Navracsics is kihátrált a Fidesz elnöksége nevében, vajon mit tudsz kitalálni, hogy lelki egyensúlyod megőrzése céljából megmentsd Fideszt?


Hozzászóló: hinta-palinta @ 01 Sep 2007 01:40 pm
Segitek Argosznak.Ha a fidesz nyiltan a gárda mellé áll, a média tönkreteszi. Inkább azt szeretnéd, ha Dávid Ibolya lenne ezentúl a jobboldal nagy pártja.Ahogy a fideszből a 94 évi 7 %-ból 98-ra 30 % körüli párt lett /lehet hogy erre a számra nem jól emlékszem/, ugyanúgy vissza is fordulhat ez a folyamat. Mo-n az igazi hatalom a média. Aki azt uralja, az kormányoz. Tudjuk hogy kik ezek.


Hozzászóló: Jozsi @ 01 Sep 2007 05:52 pm
*tudjuk,hogy kik ezek*
Akkor tenni is kellene valamit ellene.
DE_nem a LIkuddal testverpartisagot kepviselo Fidesszel. AZZAL nem.
udv Jozsi


Hozzászóló: CsAti3 @ 01 Sep 2007 06:41 pm
A fideszben akadnak jóravaló emberek. Rájuk kell alapozni. Esély van rá, hogy Orbán Viktorban is felülkerekedik az ember a politikuson.


Hozzászóló: Tarr Erika Pitypang @ 01 Sep 2007 09:56 pm
Nem fog felülkerekedni Vikin az ember, merthogy a politikus olyan ember, aki - miközben megsimogatja a kisgyermek fejét - elveszi tőle a nyalókáját. Orbán Viktor oly sokszor felajzotta szegény csodát váró magyarjainkat, hogy mára a tehetetlen szellemi és morális impotencia diagnózisát lehet megállapítani...minthogy az orgazmus elmaradt, a feszültség tovább kulminálódik, s az ő érdekük, hogy minél jobban kitolódjék a válság...a lapok le vannak osztva. Talán emlékeztek a szovjet-amerikai hidegháború időszakára...csak a világnak játszották el a drámát, miközben a paktumok létrejötte sunyin zajlott. Olvassatok sokat, még annál is többet, tanuljatok meg a sorok között olvasni, ne hagyjátok, hogy tovább mossák az agyatokat. Ismerjétek fel provokátor, jól fizetett mártírt játszó vezéreiteket, és ne vigyétek vásárra az életeteket október 23-án! Bizony mondom néktek, az elmúlt egy év eseményei átláthatóak, csak nyissátok ki szemeteket s ne sodródjatok vezér iránti vágytól fűtve...még nem késő!


Hozzászóló: Petráss László @ 02 Sep 2007 09:32 am
Szervusztok!
Erikának sok mindenben igaza van – a „lapokat” illetően, Orbánt illetően, és általában a politikusokat illetően. De bizonyos körülmények között fenyegetésnek venném azt a mondatát, hogy „ne vigyétek vásárra az életeteket október 23-án!”. (ez pariban van a Dávidos írással, nem Erika?) Analógiaállítás nélkül mondom, hogy ma egyetlen történész, vagy újságíró sem hivatkozhatna ’56-ra, ha ilyen javaslatokra hallgattak volna magyarjaink. Azzal sem értek egyet, hogy Kasszandra jóslattokkal ijesztgetik azokat, akik minden zászlólengetés, mellveregetés és ökölrázás helyett, az ország katasztrofális helyzetében egy eddig itthon szokatlan utat választottak. Lám-lám, nem is kis eredménnyel. Talán nem kell ecsetelnem, hogy nem a gárda „tűzerejétől” rettegnek – akiknek rettegniük kell -, hanem az egységes gondolkodás megerősödésének lehetőségétől, ami most testet öltött!


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 03 Sep 2007 05:06 pm
Pontosan erről van szó, amit fölöttem PL megfogalmazott, a magyar szervezkedéseket szeretnék lejáratni és letörni a bűnöző hatalom részéről. Az még jobban nem tetszik nekik, ha látványos utcai vonulások lesznek, ugyanis ezt eddig csak a vörösök-kékek és szívárványszínűek tartották fenn maguknak....Most már vonuljanak bátran a magyarok is, ebbéli jogaiakat nem vehetik el...Erőt kell felmutatni a bűnöző hatalom ellen...


Hozzászóló: Bégány Attila @ 04 Sep 2007 08:12 am
A Kasszandra jóslat a Fidesz kihátrálását jósolta.


Hozzászóló: Tarr Erika Pitypang @ 09 Sep 2007 02:58 pm
Szervusz László! Örülök, hogy vagy, hogy értelmesen elemzed gondolataimat...'56-ban nem középszerű Toroczkai-félék vitték ki utcára az embereket, forradalmat kiáltva, miközben a haja szála sem görbült azóta sem...gondolkozz kicsit! 1956-ban az egyetemekről indult el a szabadságharc, intelligens, magas IQ-jú emberek adták meg a vezényszót. Tudtak helyesen írni magyarul. Ez persze nem azt jelenti, hogy a nép egyszerű, ám hazaszerető gyermekei másodlagosak dehogyis...nagyszerű dolgot hajtottak végre, nem véletlenül Wittner Mária a példaképem...meg a pesti srácok, meg Gérecz Attila az elmúlt évszázad nagyszerű filosza, költője és 56 hőse...Nekem Gérecz Attilákra, Tóth Ilonákra, Wittner Máriákra. Papp Lajosokra, Döbrentei Kornélokra van szükségem...nem adom alább! NEM!NEM!SOHA! Én nem lengetem már a zászlót, bár a házamon Árpád-házi lobogót fúj a szél...Gondolkozom, tehát vagyok...és kitisztult a kép...hosszú lenne most elmesélnem az elmúlt hónapok történéseit. Ha kimegyek 23-án, a Hazámért fogok harcolni, ahogyan múlt évben is megszenvedtem elkötelezettségből, hazám iránti hűségből, amit meg kellett szenvednem, meg is edzett...kőkeményen!
De nem valakit követve, hanem saját lelkiismeretemre hallgatva, okosan és bátran, zászlólengetés nélkül, Gyurcsány takarodj, Vesszen Trianon, Elkúrtad üvöltések nélkül...egyszerűen, Tarr Erikásan, magyar szívvel. Az ügyért, Szent Hazámért. Remélem, találkozunk ott. Isten áldjon és tartson meg téged e megalázott Nemzet büszke tagjaként.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.