EXKLUZÍV KOMMENTÁR, SOKAK OKULÁSÁRA

A 108 FORINTOS NÉPSZABADSÁGOT TEGNAP (2007. 08. 28-án.) INGYEN OSZTOGATTÁK A KŐRÚTON LÉVŐ VILLAMOS MEGÁLLÓKBAN. A SOK HAZUGSÁGOT MEGÉRT PÁRTSAJTÓ CÍMOLDALÁN ÖLES BETŰK HIRDETTÉK, HOGY A FIDESZ „ELLÉP A GÁRDA MELLŐL”,- ÉS POKORNI ZOLTÁN NYILATKOZTA SZERINT: "AZ EGYENRUHÁS MASÍROZÓK CSAK GYURCSÁNYNAK SEGÍTENEK”.

AZ ILLUSZTRIS LAP ELSŐ, MÁSODIK ÉS HARMADIK OLDALAIN BŐSÉGES TERJEDELEMBEN FOGLALKOZNAK A MAGYAR GÁRDÁVAL. A SZERKESZTŐSÉGI CIKKEK MELLETT FIGYELEMRE MÉLTÓ BUGYINSZKY GYÖRGY PRIMITÍV, MINDEN LOGIKÁT NÉLKÜLÖZŐ AGYALGÁSA, AMELY NEM NÉLKÜLÖZI A RIOGATÁST, A LEKEZELŐ HANGVÉTELŰ INTELMET, A CSÚSZTATÁST ÉS A TÖMÉNY VALÓTLANSÁGOT.

A TISZTÁNLÁTÁS KEDVÉÉRT

1/ POKORNI NYILATKOZATA TÍZSZER TÖBBET SEGÍT GYURCSÁNYNAK, MINT AZ EGYENRUHÁSOK MASÍROZÁSA;

2/ POKORNYI NYILATKOZATA CSUPÁN A FIDESZNEK ÉS A JOBBOLDALNAK ÁRT(OTT);

3/ AMIT ÉS/VAGY AKIT GYURCSÁNYÉK TÁMADNAK, AZT MEG KELL VÉDENI A NEMZETNEK JÓT AKARÓ POLGÁROKNAK (!);

4/ A MAGYAR GÁRDA NEM HAZUGSÁGRA ÉPÍTVE ALAKULT MEG, MINT GYURCSÁNY ÉS KORMÁNYA, NEM AZ MSZP ÉS SZDSZ FŐGURUINAK, VALAMINT DEMSZKY ("SÁNTAKUTYA”- DÍJAS) FŐPOLGÁRMESTERNEK A CSŐDPOLITIKÁJÁT KÍVÁNJA FOLYTATNI;

5/ A MAGYAR GÁRDA NEM RENDELKEZIK GUMIBOTTAL, VIPERÁVAL, VÍZÁGYÚVAL, GUMILÖVEDÉKEKKEL, FEKETE ARC-MASZKKAL, GÁZSPRÉKKEL, LOVAKKAL, RABMOBILOKKAL, BILINCSEKKEL ÉS/VAGY KARDOKKAL, MINT A KÉTSZERES DEMSZKY-DÍJAS, MŰVELETI TERÜLETET KIAGYALÓ (BEAZONOSÍTHATATLAN) GERGÉNYI "VITÉZEK”;

6/ A MAGYAR GÁRDA NEM KERGETTE, NEM VERTE, NEM RUGDOSTA AZ ÁLLAMPOLGÁROKAT, NEM LŐTTE KI A SZEMÜKET, NEM TAPOSTA MEG A NEMZETI ZÁSZLÓT, MINT HORN, KUNCZE, GYURCSÁNY ÉS GERGÉNYI
BANDÁJA;

7/ A MAGYAR GÁRDA NEM AKASZTOTT (MINT A LENIN- FIÚK), NEM GYILKOLT LE ÁRTATLAN EMBEREKET, MINT SZAMUELY, SZÁLASI, RÁKOSI ÉS KÁDÁR PRIBÉKJEI;

8/ A MAGYAR GÁRDA ELHATÁROLTA MAGÁT OLYAN NEVEK FELVÉTELÉTŐL, AMELYEK ÉGISZE ALATT MILLIÓKAT GYILKOLTAK LE, KÜLDTEK MUNKATÁBOROKBA, FOSZTOTTAK MEG EMBERI JOGAIKTÓL, KÉNYSZERÍTETTEK HAMIS IDEOLÓGIÁK ÉS AGYBETEG "VEZETŐK” TISZTELETÉRE. AMIKOR THÜRMER MUNKÁSPÁRTJA MAGÁRA TAPASZTOTTA A KOMMUNISTA JELZŐT, AKKOR A MÉDIÁK SZEMLESÜTVE SUNYÍTOTTAK, A BUGYINSZKI-GYURCSÁNY-LENDVAI-MAGYAR(BÁLINT)-GUSZTOS-FODOR-HORN(GÁBOR)-FÉLE RIOGATOK (AGGÓDÓK, JAVASASSZONYOK) ÚGY TETTEK, MINT A KÖZISMERT MAJOMTRIÓS SZOBROCSKA. SZELEKTÍVEN MŰKÖDŐ FÁJDALMUKRA UTAL, HOGY AZOK NEM IDÉZTEK FEL BENNÜK SAJGÓ (TRAGIKUS) EMLÉKEKET, AKIK SAJÁT ELVTÁRSAIKAT (IS) ÚGY IRTOTTÁK, MINT CHEMOTOX A LEGYEKET;

9/ A MAGYAR GÁRDA MAGYARORSZÁGOT HAZÁJÁNAK ÉRZI ÉS TARTA, SZAVAKBAN ÉS TETTEKBEN EGYARÁNT, NEM ÚGY, MINT A REGNÁLÓ HAZUG MINISZTERELNÖK, AKI BÜNTETLENÜL "LEQRVÁZTA” HAZÁNKAT, TÖBBSZÁZ EMBER (?) ELŐTT, DE EGY SEM AKADT KÖZÖTTÜK (!), AKI A TENYERÉT RÁTAPASZTOTTA VOLNA A SZÁJÁRA;

10/ A MAGYAR GÁRDA TISZTELETBEN TARTJA ŐSEINK ÉS HŐSEINK EMLÉKÉT, A NEMZETI SZIMBÓLUMOKAT, ÉS NEM KEVERI ÖSSZE AZ ÁRPÁD-SÁVOS ZÁSZLÓT A NYILASOK ÁLTAL "KREÁLT” VÁLTOZATTAL, BÁR A BALOLDAL VÉRT IZZAD, HOGY BEMOCSKOLJA AZ ÁRPÁD-SÁVOS ZÁSZLÓT, A TURUL MADARAT ÉS A SZENT KORONÁT.

VAGYIS: OSTOBASÁG FELTÉTELEZÉSEKBŐL KIINDULNI, ISMERETLEN SZERVEZETET PREKONCEPCIÓVAL FOGADNI, OK NÉLKÜL ÁTKOZÓDNI, ÖNMAGUKBÓL ÉS/VAGY LEVITÉZLETT NAGY ELŐDJEIK TETTEIBŐL KIINDULNI.
NEM ÁRTANA, HA EZEK A VISONGÓ ÉS HISZTERIKÁZÓ ELVTÁRSAK FELKERESNÉK A MENTÁLHIGIÉNÉS ORVOSI RENDELŐKET (HA MÉG NEM SZÁMOLTA FEL AZOKAT IS, A FELCSERNEK SEM ALKALMAS HORVÁTH ÁGNES), VAGY ELKEZDENÉK A GYÓGYSZERTÁRAKBAN VALAMINT A GYÓGYNÖVÉNY BOLTOKBAN (VÉNY NÉLKÜL) KAPHATÓ NYUGTATÓK SZEDÉSÉT, MERT RENDKÍVÜL NEHÉZ HAZUGSÁGGAL „FŰSZEREZETT” RÉMKÉPEKKEL ÉLNI…

MINDEZEKET FIGYELEMBE VÉVE, HELYTELEN A „MAGYAR GÁRDA MELLŐL ELLÉPNI”, KÁVÉZACCBÓL RÉMKÉPEKET FELFESTENI ÉS A FÉLVILÁGOT RIADÓZTATNI. VISSZATASZÍTÓ JELENSÉG, HA AZ KIABÁL A TŰZŐ NAPON, AKINEK MEGAVASODOTT VAJ VAN A KALAPJA ALATT, ÉS NEGYVENEZER FEKETERUHÁS VIGYÁZZA RÉMÁLMAIT, FEKETE ESERNYŐSÖKKEL PEDIG ÓVJÁK AZ EXTRASÁRGA, "E” VITAMINT TARTAMAZÓ FRISS TOJÁSOKTÓL.

Prof. Dr. Bokor Imre.)
a Justitia Bizottság elnöke

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 30 Aug 2007 11:53 am
Valódi rendszerváltozás akkor lesz nálunk ( sok egyéb mellett ), ha az összes, kommunista gyilkosról elnevezett utcanevet eltüntetik és az elhallgatott magyar mártírokról nevezik el ezeket. Ha az összes komummunista gyilkos, nemzetközi ügynök szobrait eltávolítják minden közterületről.

Ne felejtsük el, nincs bolsevizmus- kommunizmus zsidók nélkül!

Nincs II. világháború a nemzetközi bolsevizmus nélkül!

Magyarországon nem lett volna 12 éves éves Rákosi- rémuralom és 33 éves Kádár-korszak, ha ezeket nem a zsidók tartották volna fönn. Ezek a történelmi tények....

Aki máshogy tudja, írja csak meg....Hozzászóló: kérdések halmaza @ 30 Aug 2007 01:36 pm
Végig olvastam, hogy MI NEM A MAGYAR GÁRDA,
csak azt nem olvastam sehol, hogy mit csinálna a Magyar Gárda.

A HON-VÉDELEM a HAZÁT HIVATOTT VÉDENI,
külső, belső ellenségeitől !!!

A "Magyar Gárda" meg megy kaszálni a rétekre ?

Demokráciának csak azt nevezhetnénk, ahol a lakosság is ugyanúgy fel van szerelve fegyverekkel, mint a jelenleg regnáló bűnbanda, aki magát K-ormánynak, vagy politikai "elitnek" meri nevezni magát, holott csak egy idegen kis hupikék törpilla csőcselék, akik istent játszva hoznak 5 percenként hasraütés szerűen magántörvényt, ahol jelenleg az ügyeles gonosz az elquró.

Amúgy meg teljesen abnormális a "Magyar" Gárda szövege : hogy betartja a rákosista-sztálinitsa törvényt, az idegen csőcselék magánhivatalaitól kér engedélyt, hogy bocsi, de meg akarok alakulni.

Hol a vitézség fiúk ? Meddig hátráltok meg, a méhfalig ?Hozzászóló: civil @ 31 Aug 2007 01:27 am
Magyarországon a válságokat szükségállapot kihirdetésével lehetne kezeleni.Ez megtartaná,illetve visszaállitaná,a demokráciát,néphatalmat.Megoldást kell találnia a gondokra.Ez szabályozott.Ekkor sem sérthető.az ilyenkor is védett jogok,és a btk.A rendkivüli állapotokat nyílvánosan ki kell hírdetni.Minden kényszerítő eszköz,használva::fegyver.A szolgálati pisztoly,és lövedék lőfegyver.Szabályaik azonosak.Fegyvertelen emberek ellen fegyvert használni::Bűnös hadviselés.A tüntetőknek nem volt lőfegyvere.Külföldiek bevetése:Hazaárulás.A feladatot saját létszámmal lehet ellátni,ilyenkor nem lehet állományt bővíteni.Műveleti területen csata van,vagy azt akarják ott elkerülni,vagy ott foglyok vannak.Ott a megállapodás,már fegyverszünet.Lényeg::egybe tartani,kevesebb sérülést okozni,és jogsérelmet.A műveleti területet meg kell szüntetni a rendkivüli helyzet befejeztével,amit felfüggeszteni,és folytatni nem lehet.


Hozzászóló: argosz @ 31 Aug 2007 02:30 am
Hallgattam Ormos Maria hihetetlenül pimasz fejtegetéseit a Magyar Gárdáról.
Ez a nagytudású asszony nem hajlandó tudomásul venni az az utobbi évek történéseit.
Fél, reszket a magyaroktól, mindenki aki nem a liberalbolsevik hatalmat támogatja az fasiszt és nyilas.
Borzalmas hisztérikus hangon elemezte a mult század 30-as éveinek németországi történéset amt párhuzamba próbált állitani a mai magyarországi folyamatokkal.
Egyben igazat adok neki, a huszas évek ben pontosan olyan szegénység és nyomor (mondta: éheztek a németek)volt mint ma Magyarországon.Persze ezt az utóbbit nem tette hozzá.
Gonosz boszorkány. Minden mondatából sütött a magyarok elleni gyülölet.
De, fél. Hát persze, annyiar azért nem szenilis, hogy ne látná az kedves pártjának az SZDSZ-nek gonosz ármánykodásait.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 31 Aug 2007 09:42 am
Admin: szinvonalra van szükség


Hozzászóló: Ágoston @ 01 Sep 2007 11:27 am
Hogy a bolsevizmus Oroszországban nem jött volna létre zsidók nélkül az tény. De a Szovjetunió függésében olyan országokban is létrejött/fennmaradt ahol nem nem nagyon éltek zsidók, pl. Cshszlovákia, NDK, Lengyelország, Románia. Kubáról és az ázsiaiakról nem is beszélve.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 01 Sep 2007 08:12 pm
Ágoston azt hittem amiatt ütöd a billentyűt, hogy miért van cezúra a fórumon? Eddig ezt a kommunisták művelték, de úgy látszik a demokraták sem különbek....Másrészt nem mondasz igazat! Lengyelországnak, Csehszlovákiának, Romániának is zsidókommunista vezetői voltak a II. világháború után, csak nem olyan arányban mint nálunk, hiszen Magyarországon most is ők vannak a hatalomban legnagyobb arányban képviselve....Ennyit a történelmi tényekről. Adminnak meg azt üzenem, hogy a tényeket illik tiszteletben tartani, még akkor is, ha valaki más világnézeten van....Kösz!

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.