AKARATÁN KÍVÜL AZ ELLENOLDALT ÉPÍTI A MAGYAR GÁRDA.

Az ÚDK népi-baloldali platformja teljesen elhibázottnak tartja a politikai pártok által kitalált és felépített félkatonai különítményeket. Helyesebb lett volna ezt a kezdeményezést a Kossuth tér környékén lévő hiteles civil szervezetekre bízni. Különösen olyanokra, amelyekben nem találhatók meg kétes múltú és egzisztenciájú emberek. A gárdaalapítás hihetetlen előnyöket biztosított a kormányoldalnak, amelynek "eredményei” sajnos azonnal érzékelhetőek.

A Jobbik kezdeményezése miatt az MSZP máris minden törvényes eszközzel bekeményítene a gyülekezési, szólás és egyesülési szabadság területein, vagyis tovább csorbítaná az eddigi látszatdemokrácia szűkre szabott korlátjait.
Áttételesen az is a gárda "eredménye”, hogy a félelemkeltő propaganda hatására egyre-másra szerveződnek a radikális baloldali, vagyis forradalmi marxista szervezetek, amelyek nem riadnak vissza semmiféle erőszaktól. A Partizán info, a Szivárvány Gárda és a bohóckodó Kárpát Kommandó csak a jéghegy csúcsa, mellettük komoly szervezkedés folyik a háttérben, amiről a kettős mércét alkalmazó sajtó, egyelőre nem beszél.
Nemzetközi hírek szerint, szintén több rétegű egyeztetés folyik a határainkon túl lévő soviniszta-nacionalista körökben is, ahol máris egymásra találtak a szlovák és román magyargyűlölő radikális csoportok. A Jobbik meggondolatlan kezdeményezése drámai helyzetet idézhet elő a szórványmagyarság területein.

Az ÚDK népi-baloldali platformja helyesnek tartaná, ha a parlamenti pártok közös megegyezéssel a Honvédség keretein belül ismét létrehoznák az egykori MHSZ mintájára működő szervezeti kereteket, ahol a magyar ifjúság érdeklődő része szakmát és kiképzést kaphatna a katonai és hazafias nevelésből. A katonaság és az extrém sportok iránt vonzalmat érző fiatalok magas szakmai szinten elsajátíthatnák a repülés, az ejtőernyőzés, a búvárkodás, a tehergépkocsi vezetés, a sziklamászás, a síelés, a lövészet, a harcművészet és egyéb más izgalmas területek katonai szakmai kiképzését, amelyet azután felhasználhatnának a honvédelemben vagy civil életük során. Az önkéntes haderő szempontjából különösen helyesnek tartanánk azt is, ha a középiskolás és egyetemista ifjúság számára megjelenne az iskolákban a hazafias nevelés tananyaga, valamint a diákok részére kötelező katonai táborokat szervezne a Honvédség a nyári szünetek alkalmával.

Tímár Jenő
ÚDK Népi-bal platform

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Én @ 02 Sep 2007 04:58 am
oly jó az álmodozáááás..trallalala
realitás:
jobb ma egy létező veréb, mint egy álomban elképzelt irreális túzok.
avagy: nem azért verték szét a honvédelmi képességet, hogy naív ábrándozók sóhajára hanyatt-homlok visszaállítsák! :-))))Hozzászóló: evidencia @ 02 Sep 2007 07:58 am
Minden olyan "ötlet", ami a jelenlegi betolakodó csőcseléktől várja a "megoldást" az EVIDENS, hogy a bűnbandát támogatja és oda is tartozik !


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 03 Sep 2007 08:46 am
Én csak arra lennék kiváncsi, hogy az Új Demokraták a szóömlengésekenkívül mit tudnak kínálni a megnyomorított és kifosztott magyarságnak...?


Hozzászóló: Ágoston @ 03 Sep 2007 11:46 am
Egyetértek Én-el, megértem evidenciát és 'véleményem'-et. A Magyar Gárda valóban nem szó, hanem cselekedet, de az is benne van, hogy az ellenfél malmára hajthatja a vizet.
Talán a szónak is van ereje, és a baloldali nemzetben gondolkodó elveszett bárányokért is ki kell nyújtani a kezünket. Ez meg nekem evidencia.


Hozzászóló: REND @ 03 Sep 2007 02:43 pm
...a baloldali nemzetben gondolkodó elveszett bárányokért is ki kell nyújtani a kezünket... írja Ágoston.

A NEMZET az EGÉSZ ! Nincs se baloldali, se jobboldali, mert ez a FÉL-fogalom a szélsőséges sátánfattyak tákolmányai ! A sátánfattyak meg sosem voltak "bárányok", ezek csak farkasok, akik FELVETTÉK A BÁRÁNYBŐRT ! Ezekért az elvetemült gazokért NEM KELL kinyújtani a kezünket, mert ők önként-dalolva a saját szabadakaratukból lettek azok, akik. Ágoston nevű lény überelné Istent, aki a kárhozat fiát sajnálja és nyújtaná kezét. Szabadakaratából tegye azt, a többinek meg van esze !Hozzászóló: Szem @ 03 Sep 2007 02:44 pm
Aki TUDJA a mély-lélektant (Igazság hordozói), annak VAN SZEMÜK és a sötét végidőben is LÁTJÁK a cinkelők kártyáit és VAN FÜLÜK, felismerik a GAZDA HANGJÁT, aki maga az Igazság.
Az IGAZAK (Apostoli Nemzetség) meg akarnak szabadulni a rájuk tekeredett gazoktól (kigyók).
A gazok minden trükköt próbálnak bevetni, mert tudják, hogy ezzel vége az ingyen-élősködésüknek.
Zakkatolnak tehát riadót az Igazaknak (kevesen vagyunk, össze kell fognunk, nélkülünk úgy sem tudtok győzni stb.) Elkezdik hát gyorsan utánozni (sátán majmai) az Igazakat és jelszavakat gyártanak. Nem nézik jó szemmel a REND-rakást. Ezért "belehúznak" a rombolásukba, amit kezdettől fogva művelnek. Hazudoznak, rágalmaznak, hamisítanak, álbékéznek, lopnak, csalnak, gyilkolásznak. Minden köpönyeget már magukra vettek, hogy fel ne ismerjék őket. De már a köpönyegüket is felismeri mindenki. Ekkor jön az utolsó "játék" : Báránybőrbe bújnak a farkasok. De az Igazaknak van szeme, átlátnak a szitán és lerántják az álruhát a gazokról, akik megszégyenülve semmisülnek meg. (Sztírás : ...a nemzetek fiai előtt foglak megszégyeníteni titeket)


Hozzászóló: Schmidt Judit @ 04 Sep 2007 11:25 am
Kedves "népi Bal"!

Ezeknek "csegevarás" srácoknak akik a baloldalon szervezkednek, nincs semmiféle tömegbázisuk és tipikus internetes hősök . Ellenben ezen az oldalon már számos szervezkedés volt eddig is. A "Gárda ügy" nem most kezdődött, hanem tavaly ilyenkor. A Gárda csak jó irányba terelheti a fokozódó agresszió provokációi miatt (vesztésre álló kormányoldal) felbőszült fiatal radikális erőket...lsd. utcai harcosok. Ez jelentősen csökkenti az igazi nyílt konfrontáció (pl. 1-2 komcsi felakasztása) esélyét. A választások még messze vannak, a lakáj-média nem tud két évig frissen tartani egy témát, feltéve ha a Gárdisták nem szúrják el mféle felesleges szobor döntögetésekkel. Ha sikerül helyi szinten értelmes dolgokat csinálni ezt az emberek látni fogják és a média akár a feje tetejére is állhat.Akár egy új radikális párt is megszülethet. Majd meglátjuk.
Egyébként milyen szellemi gyökerekre vezeti magát vissza a "népi bal"? Remélem a svábok kitelepítése nincs napirenden...
Tisztelettel: Schmidt JuditHozzászóló: Tímár Jenő @ 07 Sep 2007 11:49 pm
Kedves Schmidt Judit. A svábok és a szászok Magyarországra telepítése anno nagyon üdvös, kitelepítésük csapás volt a magyarságra nézve.
Szellemi gyökerek: a két világháború közötti népi írók mozgalma a baltól a jobbig. A II. vh. utáni Parasztpárt. Munkástanácsok. De Pozsgayt, Bírót, Csoórit is felvállaljuk történelmi hibáik ellenére is.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.