Az antiszemitizmus elleni fideszes harc margójára

A Pásztor Tibor MSZP budapesti elnökségének tagja, V. kerületi önkormányzati képviselő több mint egy évvel ezelőtt díszzsidónak nevezte Deutsch Tamást. Most a Fidesz vezetése - a Magyar Gárda kapcsán a Fideszt érő támadásokat kivédendő - felszólította az 'antifasiszta' szervezeteket, hogy határolódjanak el az 'antiszemita' kijelentésével hírhedté vált Pásztor Tibortól.

A valóság az, hogy a zsidóságát nyíltan vállaló Pásztor Tibor nem antiszemita, hanem az a militáns, aki szítja az antiszemitizmust. Pásztornak, mint Gyurcsánynak csorog a nyála az antiszemitizmusért, hogy aztán felléphessen ellene. Izraeli-magyar kettős állampolgárként ellenezte a határon túli magyarok kettős állampolgárságát (Két évi izraeli tartózkodás után 10 éve jött vissza Magyarországra). Deutshot azért nevezte diszzsidónak, hogy megbélyegezze amiért, zsidó létére a 'nemzeti' Fideszben politizál. Az antiszemitizmussal vádolt, így önérzetében sértett(?) Pásztor most beperli a Fideszt. Akár meg is nyerheti.

Bégány Attila/ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Petráss László @ 05 Sep 2007 09:25 pm
A legtökéletesebb megfogalmazás a "militáns". Ők a legveszélyesebbek, mert simán feláldozzák saját népüket, hogy utána a kasszához állhassanak. A antiszemitizmus szítása felér a gyűlöletbeszéddel, ezért ugyan úgy büntetni kellene.Hozzászóló: Petráss László @ 05 Sep 2007 09:25 pm
A legtökéletesebb megfogalmazás a "militáns". Ők a legveszélyesebbek, mert simán feláldozzák saját népüket, hogy utána a kasszához állhassanak. A antiszemitizmus szítása felér a gyűlöletbeszéddel, ezért ugyan úgy büntetni kellene.


Hozzászóló: Bokor Levente @ 05 Sep 2007 11:57 pm
A hazai kereszténység még nem ismerte föl, hogy Izrael létrejöttével gyökeresen megváltozott a helyzete. Szent könyveinek egyike Izrael állam nemzeti mitológiájával azonos, amely arcátlanná teszi a vallástalan nacionalistát is, mert hisz' az ő valós, vagy erkölcsi államát imádják, az ő azonosságtudatát legyezgetik. A Hit Gyülekezete pl. teljes meggyőződéssel ad bibliai lovat Izrael státusza alá. A "holokauszt" is szakrális áthallású szócsinálmány,amely illetéktelenül sugallja az Istennek tudatosan felajánlott tűzáldozat iránti tiszteletet a vészkorszak ördögi cselekményeinek passzív elszenvedéséért...Ha a teológia évszázadokon át éltetett egy teológiai antiszemitizmust, akkor most bele fog rokkanni, ha nem tud teológiai gátat vetni (a teológiától szintén bátorított) protekcionista filoszemitizmusnak. Talán a rossz lelkiismeret is mozgatja a kirekesztéssel rágalmazó, kirekesztő, sovén hisztériát, ami eddig csak Magyarország utódállamait jellemezte. Van tehát egy új, határok nélküli utódállamunk itthon.


Hozzászóló: CsAti3 @ 06 Sep 2007 07:20 am
Pontosítsunk! Más népeket áldoznak fel simán. Pásztor kijelentése szintén támadható jogi úton. A hisztérikus megnyilvánulásaikat meg is támadta a jobbik.


Hozzászóló: Ez hatályos @ 06 Sep 2007 08:22 am
Aki Magyarországon leanti-semmi-táz egy Magyart,
az MAGYARELLENES,
ami 3-5 év börtönnel büntetendő !!!
----
"Aki a magyar állam vagy a magyar nemzet ellen meggyalázó kifejezést használ vagy ily cselekményt követ el, vétség miatt három évig terjedhető fogházzal büntetendő."

1921. évi III. törvénycikk
az állami és társadalmi rend hatályosabb védelméről

2. A magyar állam és a magyar nemzet megbecsülése ellen irányuló bűntettek és vétségek

7. § Aki olyan valótlan tényt állít vagy terjeszt, amely alkalmas arra, hogy a magyar állam vagy a magyar nemzet megbecsülését csorbítsa vagy hitelét sértse, vétséget követ el és öt évig terjedhető fogházzal büntetendő.

A büntetés tíz évig terjedhető fegyház, ha a cselekményt abból a célból követték el, hogy valamely külföldi állam vagy szervezet a magyar állam vagy a magyar nemzet ellen ellenséges cselekményre indíttassék; ha pedig ennek következtében valamely külföldi állam vagy szervezet a magyar nemzet ellen ellenséges cselekményre indíttatott, a büntetés életfogytig tartó fegyház.

8. § Aki a magyar állam vagy a magyar nemzet ellen meggyalázó kifejezést használ vagy ily cselekményt követ el, vétség miatt három évig terjedhető fogházzal büntetendő.Hozzászóló: Dr.Péchy Edit @ 06 Sep 2007 10:10 am
Ezt a törvényt érvényesíteni kellene ma is.


Hozzászóló: deédes @ 06 Sep 2007 01:27 pm
Ő pedig az MSZ(M)P díszzsidaja. Vagy ott már ki sem lóg a sorból?


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 06 Sep 2007 05:58 pm
Azért az fölöttébb furcsa, hogy miközben a magyarság a katasztrófa végkifejlete felé tart, az ellenünk hozott népirtó intézkedéseknek se vége se hossza, azonköben az ÚDK-t az foglalkoztatja, hogy a zsidók egymás között hogyan szórakoznak egymással.....Azért ez nem semmi...


Hozzászóló: tóderik @ 07 Sep 2007 02:17 pm
Sajnos a fideszben a Deutschnál rosszabb zsidók is vannak sokan!

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.