"Palira” vették a leghülyébbet

Őrizetbe vették szerdán Zuschlag János szocialista politikust.

2007. szeptember 19.

Őrizetbe vették Zuschlag János szocialista politikust szerdán, miután a Kecskeméti Városi Ügyészségen kihallgatáson jelent meg - közölte az MTI-vel Kopasz Zsolt városi vezető ügyész.

"Ma Zuschlag János folytatólagos gyanúsítotti kihallgatására került sor, ahol közölték vele, hogy a terhére rótt bűncselekmény bűnszervezetben elkövetettnek minősül" - mondta az ügyész. Hozzátette: a körülmények mérlegelése után Zuschlag Jánost őrizetbe vették. A nyomozás egy rutinvizsgálat után indult, melynek következményeként 2005-ben a Kiskunhalasi Városi Ügyészség indított vizsgálatot számviteli fegyelem megsértésének alapos gyanúja miatt több alapítvány és egyesület pályázatokon nyert pénzeinek felhasználása miatt. A nyomozás során kiderült, a vizsgált egyesületek és alapítványok mintegy 50 millió forint pályázaton nyert pénz "rendeltetésszerű használatával" nem tudnak elszámolni. Zuschlag János, aki a nyomozás eddigi adatai szerint egyértelműen gyanúsítható azzal, hogy utasításokat adott az érintett egyesületek és alapítványok munkatársainak, jelenleg az MSZP Bács-Kiskun megyei területi szövetségének ügyvezető elnöke, a megyei közgyűlés tagja, a szocialista párt kiskunhalasi szervezetének elnöke.
(mti)

Kommentár:

A Cézárok az arénában folyó harc végeztével, amikor az ellenfelek közül az egyik már a földön volt, a hüvelyk újukat az ég felé tartva gondolkodtak egy másodpercig majd a föld felé irányították azt. A harcképes ellenfélnek erre a jelre végeznie kellett a földön fekvő harcossal!
A mi Nérónk szintén így tehetett, mivel rácsok mögé csapták az MSZP egyik tékozló kisinasát, jelezvén, hogy a mi Nérónk az igenis odafigyel az erkölcsre, a súlyos korrupcióra!

MSZP-sek FIGYELEM!

Ez a cirkuszi mutatvány nektek szól, és azt üzeni, hogy igenis jól választottatok császárt, hisz rettenthetetlenül munkálkodik a közjón és értetek "elvtársi-testvérek” éjt nappallá téve, az egészségét sem kímélve üldözi a gonoszt. Kedves "testvéri-elvtársak” csak azt ne merjétek megkérdezni, hogy az a fránya első millió honnan van.

Nem tanácsos azt sem firtatni, hogy hova lett az államkassza szőröstül-bőröstül, hiszen még 2002-ben a váltás évében 360 Milliárd aktívum volt benne.

Azt sem ildomos megkérdezni, - főleg az utcán demonstrálva, mert még kilőhetik a szemeteket (!) - hogy hol van a demokrácia?
Netán hol van a szólásszabadság, és ki élhet vele, és ki nem?

Nem szabd ilyeneket kérdezni, mert a Néró felmutatja ökölbeszorított kezén a hüvelyk ujját és gondolkodás nélkül, lefele fordítja azt. Elszólta magát az egyik TV-ben, a nagy népnevelő: - Remélhetőleg megtanulták a leckét az utcán tüntetők!

Tehát a Néró tudja mit csinál, pedig egyesek a szellemi képességét vonták már-már, itt-ott kétségbe.

Senkinek eszébe se jusson firtatni kedves MSZP-s "elvtársi-testvérek”, hogy hova lett az állami, vagyis mindannyiunk közös vagyona, mert az úr (!?) égtelen haragra gerjed és elővonja elhíresült hüvelykujját!

Ti kedves "testvéri-elvtársak”, ti csak bízzatok, hisz jól vagytok dresszírozva. Bízzatok szorgalmasan, hogy nektek nem emelkedik a vízszámla, nem emelkedik a kenyér, a hús, a villany,a ……,de minek is írom ezt mind le, hát hozzátok majd a nagy Néró fog bekopogtatni személyesen és a zsebetekbe tuszkol egy kis kiegészítést, egy kis dugi pénzt, mert ti jól szavaztatok!

Az SZDSZ-ben megüdvözült szürkeállománynak már nem is írok ilyesmit, hiszen a nagy szakértelemben, akik ilyen kiválóan átlátják az államgazdaság teljes egészét, teljesen felesleges minden szó, hiszen ők már bizonyítottak!

Bizonyítottak, mert államgazdaságot még "szürkeállomány” ilyen gyorsan nem küldött padlóra, mint nálunk!

Hajrá lopásra fel!!!

Cs. Szabó Béla / ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Jáky G @ 19 Sep 2007 02:19 pm
És ha a kisinas énekelni kezd? Szolíd vigasz neki, hogy nem 20, hanem csk 5 évet kap majd.Hozzászóló: Jáky G. @ 19 Sep 2007 02:20 pm
És egy kérdés: ha nem viccel, akkor is előzetesben lenne?


Hozzászóló: Jozsi @ 19 Sep 2007 07:56 pm
A szegyen az,hogy odahaza ilyenek meg vezeto beosztasban lehetnek.
Ugyan mar kerdezzetek meg az *ELLENZEKET*errol!
Ja nekik is demokracia van csak az a csunya senkihazi Gyurcsany ne lenne???
Itt tartotok TI.
Jozsi


Hozzászóló: Szimat @ 19 Sep 2007 11:32 pm
Válasz: Ha nem viccelt volna, most nem lenne előzetesben. Da akkor ki irányítja a kormánytól független ügyészséget?


Hozzászóló: Anna @ 20 Sep 2007 10:59 am
Kisinas nem fog énekelni, mert nem hagyják neki. Valszeg azóta megoldották, hogy ha mond is valamit, akkor azt bebizonyítani ne lehessen. Ki van ez itt találva kérem... Azért nagyobbat is dobhattak volna, mint "rongyos" 50-100 millió keresgélése, ez sztem mindenkinek tiszta, hogy kévépénz az msz(m)p katonáknak


Hozzászóló: Borz Membrok @ 22 Sep 2007 08:00 am
Brrrr, brrr,brrr cúslágot ki fogom szabadíttatni vitézeimmel, akár egy 21. századi Táncsicsot! Elhozatom ide a közösségi jurtába és kiképezzük. Például arra, hogy a holokaki bizony komoly dolog, ezért komolyan is kell venni. Nem nyilvánosan kell heherészni az áldozatokon, hanem megakadályozni, hogy az áldozatok leszármazottai készpénzre válthassák a mi kárunkra a dunaparti performancot. Mert nekik az is csak pénzszerzési lehetőség. A többi csak körítés: könnyek, félelelmtől reszketés, becsomagolt és előszobába készített bőrönd, rossz álom, amely vörös-ezüst csíkos lepedőbe van burkolva, kényszegulyás szédertál helyett, stb., stb., stb.
Aztán szélnek eresztjük a kioktatott fiúcskát, de előtte a szájából kétoldalt összevarrunk legalább 1-1 cm-t, mert így félő, hogy nem fogja tudni ismét rendesen becsukni, amikor a haza ügye azt kívánná.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: CsAti3 @ 28 Sep 2007 09:16 pm
Mi lett a munkásmozgaom jelszavával?
Elvtárs, segítsd a lebukottakat!

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.