ALAKULJON TISZTA KEZEK MOZGALMA AZ ÜGYÉSZSÉGEKEN!

Nincs már nap, hogy ne esne ki egy újabb félkarú szocialista rabló a szekrényből. A közokirat-hamisítás mellett, most magánokirat-hamisításon kapták az MSZP-s Juhászné Lévai Katalint. A Hajdú-Bihar megyei lebukást azonban máris követte a közpénzek eltűnésének újabb minősített esete a Bács-Kiskun megyei szocialista „Bermuda háromszögben”.

A Hír TV dokumentumfilmjét követően, a megyei főügyész elrendelte a nyomozást Zuschlag haverja Weiszenberger László ellen, akiről feltételezhető, hogy strómanként jelentős szerepet játszott az uniós pénzek megcsapolásában és visszaosztásában. Közben a ma született bárányról Gyurcsányról is kiderült, hogyan utasította helyettes államtitkárát Topolánszky Ákost: -ugyan, utaljon már ki „csak úgy” négymilliót, a baráti Gyárfásnak. A hazudós kormányfő előre menekül. Nem közpénzek ellopásáról szónokol, hanem számára átláthatatlan politikai lobbik tevékenységéről, valamiféle tudta nélküli, hátsó mutyizásról beszél. A nyilvánosság előtt álságosan kijelenti, hogy „ki kell irtani a korrupció csíráját is” a közéletből, ám nagyon jól tudja, hogy ebben az esetben a „konc” köré szerveződött pártja is azonnal megsemmisül. Egyre inkább látható, hogy az MSZP-t nem az ellenzéki népszavazás, hanem a belső pártkorrupció buktathatja meg idő előtt. A vizsgálatok elindításában és feltárásában azonban –nyilván felsőbb politikai nyomásra-, érezhető egy igen erős ügyészségi elbizonytalanodás. Az ÚDK ezért felkéri a fővárosi és megyei ügyészségek becsületes dolgozóit, hogy szerte az országban -a közélet tisztasága érdekében-, olasz mintára alakítsák meg a „Tiszta Kezek Mozgalmát”! A jog eszközeivel takarítsák ki „maffia-országot”, vágják le a demokráciát megbénító polip fejét! Az utolsó órában vagyunk, hogy felszámolható legyen végre a politikával összefonódott bűnös gazdasági haszonszerzés!

A korrupt kormány inkább a multikat támogatja.

Egyre elkeserítőbb és kilátástalanabb a magyar kisvállalkozások sorsa. Drasztikusan növekvő adóterhek mellett, egyre növekszik a hazai vállalkozások eladósodása és körbetartozása. Jellemző módon mind több magyar vállalkozó számolja fel gazdaságtalanná vált cégeit, aminek hatására számottevően csökken a foglalkoztatás és nő a munkanélküliség.

A magyar kisvállalkozókat ráadásul adócsaló bűnözőként kezeli a kormányzat, hiszen soha nem látott mértékben megszigorította az ellenőrzéseket, a büntetéseket és a kíméletlen adóbehajtást. A legfrissebb statisztikai kimutatásokból azonnal kiderül, hogy a hazai kisvállalkozók ellehetetlenítése nem véletlenszerű folyamat, hanem egy tudatos kormányzati stratégia része. Ennek keretében ma már egyre inkább adókedvezményekkel és vissza nem fizetendő támogatásokkal a nagy nemzetközi multinacionális cégeket preferálja a kormány.

Jellemző adat, hogy 2001 és 2007 között, az összes magyar vállalkozás, mindössze 4.5 százaléka kapott valamiféle támogatást. Tavaly a hazai kisvállalkozások 27 milliárd, a nagy nemzetközi cégóriások (adókedvezmények mellett!) 145 milliárdos támogatásban részesültek. Idén, ez az esélyegyenlőséget teljesen felszámoló különbség még inkább növekedett. A magyar vállalkozások 31 milliárd, a külföldiek 165 milliárd támogatáshoz jutottak. Ez a drámai különbség azt jelenti, hogy a piaci versenyből teljesen kiszorulnak a vesztes magyarok. Jól szemlélteti a kialakult helyzetet a kereskedelem, ahol az élelmiszer piacon már csak 20 százalékos a magyar beszállítók aránya, míg a többi területen ez az arány alig éri el az 5-10 százalékot. Az utóbbi időben az Auchan, a Tesco vagy a Hankook esete jól szemlélteti, hogy a hatalmas kedvezmények és támogatások ellenére, a multik nem tartják be szerződésekben vállalt ígéreteiket. Bátran becsapják a fogyasztókat és felrúgják a hazai munkaügyi szabályozás kereteit. Sokan felteszik a kérdést, vajon miért van ekkora támogatási különbség a magyar vállalkozók kárára? A jelenlegi korrupt kormányzatot ismerve, az ok kézenfekvő. Ezektől a nemzetközi cégektől hatalmas feketepénzeket osztanak vissza a megfelelő kormányzati, önkormányzati, hivatali zsebekbe, mellyel mértékű megvesztegetéssel nem versenyezhet egyetlen hazai kisvállalkozó sem. A befolyt illegális és adómentes feketetőke jelentős része vándorol aztán láthatatlanul, a degeszre tömött pártkasszákba! A folyamat csak egyféleképpen megállítható, ha a belső piac védelmében országos érdekvédelmi szervezetbe tömörülnek a kisemmizett magyar vállalkozók és a tudatos fogyasztók! Ébresztő Magyarország! Ébresztő magyarok!

Molnár Tamás

ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Borz Membrok @ 27 Sep 2007 08:31 pm
Kedves Tamás!
Én még élénken emlékszem az emdéefes Tulipán bolthálózatra, amelybe az akkor még barátnő, mára feleséggé avanzsált párom majdnem belebukott. Csak azért nem lett így, mert egy illetékes emdéefest (N.P.) időben elküldtem a p...ba. Aztán itt volt a Magor. Mindegyik belefulladt önmagába. Mi magyarok nem vagyunk egy cseppet sem öntudatosak. Tavaly Mariazellben egy osztrák paraszt megmagyarázta nekem, hogy miért jobb a közértben polcról leemelt 2,90EUR-s Steyer bor a mi villányi nagy boraink bármelyikénél. Gőzerővel magyarázott, közben fröcsögött a szájából valami knödlimaradék és zöld kalap volt a fején. Pedig nem is arról volt szó, hogy a polcon ott lett volna egy magyar bor, amely helyett én egy steyer bort választok. Mellesleg a panziónkba hazatérvén feleségemmel bebújtunk a dunna alá és kinyitottuk a palackot. Marha jó bor volt tényleg, selymes, nagy extrakttartalommal, ugyanakkor enyhe gyümölcsös háttérízvilággal, kerek és hangsúlyos bukéval.
Nincs tudatos fogyasztó Magyarországon kellő számban. Mondhatnám úgy is, hogy amennyi van, az egyenlő a nullával. Itt csak elhülyített liberális agymosott tescos olcsó barom van és egy kisebbség, amelyik tudja és szeretne is magyar árut venni, de hát az drága és így sajnálva a magyar áruról történő lemaradását végül ugyanúgy megveszi a tesco gazdaságos szart.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi SzállásHozzászóló: Gombóc Arthur @ 28 Sep 2007 02:46 pm
NEM AZ ÖNTUDATON MÚLIK!
A kisemmizett hazai vállalkozókat a hazai fogyasztók nem butaságból, vagy gonoszságból nem támogatják, hanem azért mert nincs miből, ugyanis maguk is kisemmizettek.....


Hozzászóló: Gombóc Arthur @ 28 Sep 2007 02:46 pm
NEM AZ ÖNTUDATON MÚLIK!
A kisemmizett hazai vállalkozókat a hazai fogyasztók nem butaságból, vagy gonoszságból nem támogatják, hanem azért mert nincs miből, ugyanis maguk is kisemmizettek.....


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 28 Sep 2007 03:50 pm
Én nem a butaság és gonoszság létéről vagy nemlétéről beszélek, hanem a közösségi civil összefogásról. A marxizmusnaknak volt két népszerű, ám egymással ellentétes megállapítása: "a nagyhal megeszi a kishalat", ráadásul "mindig a leggyengébb /kishal/ láncszem szakad". Különben a szakszervezeti (munkavállalói) oldalon is alakul valami a Liga körül. Érdemes erre is odafigyelni!
Üdv: M.T.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.