Miért pártolja a Fidesz a józsefvárosi kínai piacot?

Ha állandó ellenőrzésekkel sem biztosítható a józsef- városi és az ahhoz hasonló piacok törvényes műkö- dése, akkor be kell zárni azokat - mondta Alexa György MSZP-s országgyűlési képviselő. Koszorús László, a Fidesz szakpolitikusa reagálásában az MTI-nek azt mondta, riogatás azoknak a piacoknak a bezárásáról beszélni, ahol a szegény sorsú emberek vásárolnak.

ÚDK vélemény: Ritka pillanat, amikor egyetértünk a kormány szándékával. Így értetlenül állunk Koszorús László szakpolitikus reagálása előtt. A Fidesz mintha megfeledkezne arról, hogy a józsefvárosi és az ahhoz hasonló kínai piacok a magyar könnyűipart tönkretették, magyar kisiparosok és kiskereskedők kényszerültek feladni vállalkozásukat, egzisztenciájukat, s emelték így a "szegény sorsú emberek" számát. Koszorús László feltehetően nem járt még a józsefvárosi piac környékén, pedig érdemes találkozni a valósággal: mocsok, rendetlenség, káosz. Szociális demagógia azzal védeni az ilyen piacokat, hogy itt szegény sorsú emberek vásárolnak. A Fidesz kampányaiban mindig hitet tesz a magyar áruk, magyar vállalkozók védelme mellett. Még képletet is állít ilyenkor: ha magyar árut veszel, akkor magyar munkahelyet teremtesz, s kevesebb lesz a szegény sorsú ember. Két választás között láthatóan ennek nincs jelentősége. Szerintünk Koszorús László nem tud kilépni abból a közel húsz éve tartó politizálásból, mely nem azt keresi, ami összeköt, hanem azt, ami szétválaszt. Így az élőfába is bele lehet kötni. A kínai piacok, kínai boltok alacsony árai mögött csempészés, vám- és adókijátszás, hivatalnokok megvesztegetése, gyermek- és rabszolgamunka áll. Véleményünk szerint a józsefvárosi és a hozzá hasonló piacokat már régen be kellett volna zárni.

Gulyás István /ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Molnár Tamás @ 28 Sep 2007 12:21 am
Kedves István!
Tudom, hogy ez máshol szokatlan, de had árnyaljam a képet. A szocialista párt azért számolja fel a sok kis kínai által teremtett piacokat, mert megállapodást kötött a kínai nagytőkével, hogy letakarítja a terepet. Gyurcsány pekingi útja részben erről szólt! Jönnek az Európát meghódító ázsiai multik, akik többet tesznek majd a kormány zsebébe, mint a szerencsétlen kiskereskedők. Centralizálódik a világ! Éppen Kína maradna le?
Üdv: Tamás.Hozzászóló: Senki Alfonz @ 28 Sep 2007 09:30 am
A mi szempontunkból majdnem mindegy, hogy a kínai nagytőke vagy a kínai kistőke van a terepen. A józsefvárosi kínai piacról meg mintha lenne valami olyasféle emlékképem, hogy Pintér Sándor érdekeltségi körébe tartozna.

Giválló 10-teletell:
Neduddgi.Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 28 Sep 2007 12:08 pm
Kedves Molnár Tamás,

könnyen lehet, hogy beletrafáltál.

Ugyanakkor azt nem szabad elfelejtenünk, hogy a kínaiak Általad ábrázolt álláspontja pusztán politikai megfontolás tárgya az ázsiai állam részéről, hiszen az is kínai cél, hogy minél több kínai települjön Magyarországra, beépülve mindenhová, ahová csak lehetséges. Emlékszel ezen a téren a kiszivárgott titkos dokumentumra, ami fél millió ázsiai szervezett betelepítéséről, azaz a Magyar Köztársaság ügynökösítéséről és területfoglalásáról szól.

Persze a kínaiak nem egyetlenek a piacon, mert elsők Izrael, másodikak az oroszok, aztán a németek és az amerikaiak a kínaiakkal; utóbbi feltörekvő ágon.

Üdv. Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.huHozzászóló: Molnár F. Árpád @ 28 Sep 2007 12:17 pm
Kedves Senki Alfonz,

jól emlékszel: Pintér volt a józsefvárosi piac keresztapája. Éppen említeni akartam, hogy arról miért nem beszél senki, kinek az érdekeltségébe tartozik most a piac.

Sajnos mióta nem mozgok naponként, jóval kevésbé vagyok tájékozott. Korábban, amikor nyomoztam, Pintérből napra kész voltam: hol van, kivel tárgyal, mikor jön vissza, még azt is tudtam, külfödön éppen hol tartózkodik. Nem csoda, hogy a média úgy került messzire, akárhányszor megkerestem őket, mintha fertőzne a becsület. Az NBH-nak volt egy ilyen komplexusa pár esztendővel ezelőttig, míg át nem alakult az ország szemlélete a körülötte lévő és benne elterülő változások miatt, valamint még az előzőekhez képest is messzemenően el nem nyelték a külföldi - a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló 1995.évi CXXV.törvény szavaival fogalmazva -, az ország érdekeit "veszélyeztető" idegen hatalmak, amiket az NBH nem feltárt és elhárított, hanem elősegített, és "elhárította" mindazokat a bértollnoki médiával közösen, akik a törvény szerint igyekeztek. Az NBH-s szemlélet pedig - amiről fentebb beszéltem - úgy szólt, hogy a becsületet nem szabad terjeszteni a közéletben, mert könnyen átterjedhet belőle másokra: újságírókra, hétköznapi, de tájékozottabb emberekre stb. Pfúj!

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.huHozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 28 Sep 2007 01:37 pm
Azért az fölöttébb érdekes, hogy miközben Molnár F.Á. itt ingyen reklámozza az oldalát, aközben annak a Lakatos Pálnak a honlapját is reklámozza saját oldalán, akinek a fia az Izrael-i biztonsági céget működteti. Ha valaki Á-t mond, akkor mondjon B-ét is. Aki leleplezni akar valakiket, annak hitelesnek kell lennie. Márpedig a reklámozott oldalnál erős kétségeink vannak efelől.


Hozzászóló: Én @ 29 Sep 2007 01:15 am
A reklám az egy dolog. persze, nem szabad figyelmen kívül hagyni de amit írt, itt és most:az a fontos, és azt kell helyén kezelni.
szvsz úgy az írás, mint minden hozzászólás figyelemre méltó. végkicsengés: óvakodjunk a kínaiaktól,m mert akár kiskereskedő tömegként, akár nagyvállalkozói hálózatként...sunyin, csendben és alattomosan terjeszkednek. és ahová egyszer beteszik a lábukat, onnan többé-szépszerével-ki nem mennek.


Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 29 Sep 2007 03:15 am
I.
Kedves VÉLEMÉNYEM,

Lakatos Pál meglehetősen hiteles levelezést folytatott a Kurucinfóban írt cikkek tartalmának messze zömét cáfolandó, és feljelentést tettek az ügyben. Amit éppen pár órával ezt megelőzően egy másik oldalon írtam, azt ismétlem itt is, csak most nem magamról, hanem Lakatos Pál védelmében:

aki legalább annyit tett a hazai és külföldi korrupció és politikai gyilkosságok ellenében, mint Lakatos Pál (de a jobbak sem tettek ötödennyit sem), aki folyamatosan fenyegetve van, a meggyilkolását miniszterelnöki szinten pedzegették, akit tényfeltárói munkássága miatt kirúgnak és nem engednek dolgozni, az szemére vetheti, mit nem tett még meg azon kívül, amiket a hazai újságíráshoz képest az első ötben található módon megtett.

Az ingyenességről megint drasztikusan eltér a véleményünk. A piaccal szemben én az igazság és az ember híve vagyok. Saját pénzemet az utolsó fillérig állami merényletek és maffiaügyek nyomozására fordítottam, és aki ellátogat a fórumomra, láthatja, hogy sem életemet, sem időmet, sem pénzt nem kímélek. Ahogyan mondani szoktam: ha milliárdos lennék, az utolsó fillért is keresztyénségre és az állami bűnözés felderítésére költeném.

folyt.Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 29 Sep 2007 03:25 am
II.
Szemben a kapzsisággal értékcentrikus vagyok. Akiben csöppnyi morál akad, az nem kér pénzt a közerkölcsök, az igazság, a törvényesség és a másutt nem hozzáférhető és elérhető bűnügyi adatok közzétételéért, ahogyan én sem kértem pénzt azért, hogy az ÚDK több cikkét publikáljam, az oldalt pedig reklámozzam. Sőt! Nem kértem másoknak való segítségnyújtásért, valamint maffiaügyek utáni nyomozásért soha, senkitől egy vasat sem, amikor pedig felajánlották, nem fogadtam el!

Ellenben ahol ahhoz hasonló intoleráns nézetekkel találkoztam, mint amit felvetett az oldal kapcsán, hogy azért, vagy bármiért pénzt lehetne kérni, az kvázi kizárólag baloldalinak és liberálisnak nevezett személyek kapcsán fordult elő, minthogy ott nincsen értékszemlélet, csak érdekelvűség. Ha Önt nem fűzi az erkölcsökhöz semmi, és mindent pénzben számol, akkor érthető, miért kér számon rajtam bármit: olyanok szoktak kérdőre vonni, akik azzal támadnak: honnan van pénzem ennyit foglalkozni mások segítésével és bűnügyi tényfeltárással, mit képzelek én magamról, hogy ilyesmivel foglalkozom. Ha jól emlékszem, az utolsó ilyen arrogáns megkeresés éppen az ÚDK egy másik hozzászólójától érkezett. A díjtalan és önzetlen segítség ugyanis botrányos ott, ahol az erkölcs akarása helyett a pénz az úr.

folyt.Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 29 Sep 2007 03:30 am
III.
Én nem vagyok médiagörény, és nem vagyok politikus. Így nálam minden ingyenes, mégpedig mindhalálig.

Vannak egyébként hasonló emberek a Földön, akik ellentétben velem, mégis jól élnek. Megesett, hogy egy kisebb palotát ajánlottak fel a hatékonyabb működésem érdekében, több évre, teljesen ingyenesen, amit azért nem tudtam elfogadni, mert egy országos tévécsatorna is berendezkedhetett volna a helyszínen, annyian pedig nem vagyunk. Azaz vannak, akik nem mindent kilóra néznek, és nem mindent pénzben számolnak, hanem értékben.

Az ingyenesség követelménye részemről mások felé pedig sosem szabad, hogy lehetőség legyen, mert ez KÖTELESSÉG!!!

Üdvözlettel, nevem aláírásával:
Molnár F. Árpád.
Reklám az igazságért és a közerkölcsökért, ingyenes utazással, meghallgatással, anyagi-, hajlék- és jogi sgetíségnyújtási lehetőségekkel:
http://leleplezesek.extra.huHozzászóló: sabaktani @ 29 Sep 2007 11:06 pm
Tisztelt Molnár úr!
Úgy néz ki,hogy megvédte magát VÉLEMÉNYEM-mel szemben de arra nem válaszolt,hogy L.P fia valóban működtet-e izraeli biztonsági céget.Nme mintha érdekes lenne csak egy kicsit olyan mint ha Pethő Iván a keresztény kismamákon akarna segíteni.Két teljesen más világ...
Ne nekem válaszoljon hanem VÉLEMÉNYEM-nek,- én csak közbekotyogtam.
Üdvözlettel.


Hozzászóló: Petráss László @ 30 Sep 2007 12:08 am
Tisztelt Molnár Úr! LP. valóban védelemre szorul, de feltehetően nem az Önére, hanem az ügyészsgére. Jóhiszeműsége - nevezzük így - talán nehezíti a tisztánlátását. Nem kell hőst faragni belőle, csak azért, mert volt komcsi létére a komcsikat szídja. Nem tűnik fel önnek, hogy ezt egyszer sem tette meg az ultraliberálisokkal? és tudja miért...? Tudja hogy hova került a Nemzeti Sajtóért Alpítvány ötmillió forintja, amit nagyon kispénzű emerektől szedett össze? Becsülöm Önt a jószándékáért, de sok bajt okozhat a "vaksága".


Hozzászóló: Hana @ 30 Sep 2007 11:45 am
Komolyan, csak azt nem értem, ha ennyi minden nem jó az embereknek -most nem sorolom fel mert egy nap is kevés lenne- beszélünk róla, mindenki beszél róla, miért nem tudunk tenni ellene semmit, miért kell még most is nekünk ilyen Kormány. Ez nem Kormány, ez kormány. Azért van úgy tudom, hogy a népet "szolgálja", de ezek csak magukat szolgálják.Miért kell gyönyörű kis hazánkat ennyira padlóra tenni.Én ha ilyet tennék szégyenemben elbujdokolnék. Nagyon sok embernek nem jó ahogy ez a kormány működik nem az emberek érdekeit képviselék, nagyon szomorú. Éljenek meg annyiból a honatyák havonta, mint mi, bérből fizetésből, 1-2-3 vagy esetleg több gyermekkel. Nagyon elszomorító, tegyen már érte valaki valamit, én egyedül ehhez kicsike vagyok. Mennyi közpénz tűnik el, senkit nem vonnak felelősségre. szomorú-szomorú-szomorú!!!


Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 30 Sep 2007 12:57 pm
Tisztelt Sabaktani Úr,

nem működtet Lakatos Pál fia izraeli céget, hanem tagja az egyiknek, mint önvédelmet tanuló-gyakorló személy. Lakatos Pál nem határolódik el a fiától, hanem elfogadja ezt a helyzetet. Nem tudok olyan körülményről, ami ennél meredeken többet engedne sejtetni, spekulációkba pedig nem szeretnék bocsájtkozni, hiszen arról viszont konkrétan tudunk, hogy mennyire gyűlöli Lakatos Pált és társait a Moszad. Ez nem zárja ki, hogy az izraeli lobbik egyes területeken megpróbáljanak jó viszonyt kialakítani, minthogy elpusztítani nem könnyű olyat, aki túl sok terhelő adatot és információt produkál a potenciális elkövetők ellen. Ne feledjük, hogy nem oroszokról, hanem zsidókról van szó. Az oroszok lehet, hogy akkor is vért hánynának, ha tehetetlenek - jellemző ez az önmarcangolás Putyinra is -, de a zsidók úgy tudnak mosolyogni a legfőbb ellenségként is, ami miatt nemhogy egy mintadiplomata, de a Kígyó mintáját is meg lehetne formázni róluk. ("Zsidók" és "oroszok" alatt természetesen nem egy fajt, hanem az állami kötődésű, nacionális-maffiokrata lobbikat értem.)

Üdvözlettel Molnár F. Árpád.Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 30 Sep 2007 01:22 pm
Tisztelt Petráss Úr,

nem tudom, hova került az Ön által említett összeg, még nem hallottam az ügyről, vagy nem emlékszem belőle semmire. Arra bizonyosan emlékeznék, ha Lakatos Pál neve felmerült volna a téma kapcsán.

Valaki kérdezte, van-e Lakatos Pálnak off-shore cége, amit Ő tagad. Én sem tudok ilyenről.

Egyébként Lakatos Pált sokan támogatják külföldön, sokan olyanok, akiknek a kilétéről sem Neki, sem Kozenkay Jenő kémelhárítónak fogalma sincs. Felém úgy szóltak erről, hogy impozáns és támogatják, sőt, kívánják, hogy Lakatos Pál egyik politikust és főrendőrt, egyik közéleti bűnözőt a másik után buktassa a - konkrétan meg lett fogalmazva - visszaélésekért. Felém is történtek üzenetek, hogy legyek toleranciával Lakatos Pál ebbéli tevékenységére. Ezt nekem konkrétan úgy mondták, hogy Lakatos hadd beszéljen mindenről, amiről csak akar. Sokaknak az az érdeke külföldön, hogy Magyarországon mind nagyobb méretekben bukjon a politikai szervezett bűnözés. Gyurcsány és Szilvásy Urak korrupciós ügyeinek körbelövöldözése sem hazai termés.

De hadd jelezzem, nehogy bárki többre tartson, hogy ezeket elmondom. Sok ismerősöm van külföldön és belföldön, és gyakran keresnek meg idegenek azzal, hogy valamilyen bűnügyről, összefonódásokról, egyebekről szeretnének beszámolni, amiknek persze a töredékét sem hozom nyilvánosságra.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád.Hozzászóló: sabaktani @ 30 Sep 2007 04:52 pm
Tisztelt Molnár úr!
Köszönöm a kimrető válaszát de nem is engem érdekel ez a téma mint inkább "véleményem" felé gondoltam egy válasznak.
Szerintem ezzel a válaszával mindenkinek meg kell elégednie -persze lehet feszíteni a húrt egészen a végletekig csak nem tudom,hogy van-e értelme.
Szerintem jobb lenne a TÉMÁNÁL maradni az pedig a kinai piac volt.
Köszönöm a válaszát.


Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 30 Sep 2007 08:43 pm
1.

Petráss „úr”!

Ezt a hozzászólását olvastam az ÚDK vitafórumán.

„Petráss László @ 30 Sep 2007 12:08 am

Hozzászóló Tisztelt Molnár Úr! LP. valóban védelemre szorul, de feltehetően nem az Önére, hanem az ügyészsgére. Jóhiszeműsége - nevezzük így - talán nehezíti a tisztánlátását. Nem kell hőst faragni belőle, csak azért, mert volt komcsi létére a komcsikat szídja. Nem tűnik fel önnek, hogy ezt egyszer sem tette meg az ultraliberálisokkal? és tudja miért...? Tudja hogy hova került a Nemzeti Sajtóért Alpítvány ötmillió forintja, amit nagyon kispénzű emerektől szedett össze? Becsülöm Önt a jószándékáért, de sok bajt okozhat a "vaksága".”Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 30 Sep 2007 08:44 pm
2.

Felháborító, hogy még mindig itt tartanak. Nem volt elég, hogy a Pest megyei Ügyészségen- az ön által emlegetett ötmilliós ügyben feljelentettek, az ügyészség megvizsgálta, s a Nemzeti Sajtóért Alapítványnál mindent rendben talált-, hanem még most is folytatják lejáratásomat. Hogy mindenki értse, még, mint a Magyar Rádió Vasárnapi Újságjának főszerkesztője, az Erkel Színházat kibérelve, nagyszerű művészeket felkérve, köztük számtalan Kossuth- díjast, akik ingyen jöttek fellépni- gálát szerveztem a Vasárnapi Újság hallgatóinak. A színházteremért, a világításért, s minden egyébért viszont fizetni kellett. A szerződéskötéseket az ön egyik barátja intézte. A pénzt viszont egy nagy vállalattól én szereztem. Ebből, a gála után maradt még, amiről az alapítvány kuratóriuma döntött, s egy kisebb televíziónak utalta át, eszközvásárlásra. Nekem ebből semmi hasznom nem lett, a televízió pedig jól járt. A kispénzű emberek kifosztása tehát az önök legendája, amit az én lejáratásomra találtak ki. Szeretném, ha mindezt abba hagyná, mert az ügyészségi vizsgálati anyag birtokában, kénytelen leszek jogi útra terelni ezt az ügyet. S természetesen azt a honlapot is, amely egy ilyen alantas vádat, az én megkérdezésem nélkül, a honlapján megjelenni enged. Sajnálom egyébként, hogy nem olvassa a honlapom(www.lakatospal.hu), vagy a Magyar Világ nevű hetilapot, mert akkor ott láthatná, hogy a tolvajok, párthovatartozástól függetlenül, megneveztetnek általam.

Lakatos Pál újságíróHozzászóló: Molnár F. Árpád @ 30 Sep 2007 08:48 pm
A fenti levelet Lakatos Pál Úr kérte korrekciós célból megjelentetni ezen a helyen, Aki - kevésbé ismeretes lévén ezen az oldalon - az én címemen keresztül kérte levele nyilvános publikálását.

Molnár F. Árpád.Hozzászóló: sabaktani @ 30 Sep 2007 11:22 pm
16 éves koromban úttörő vezető voltam.Később beléptem a KISZ-be ahol nem egészen egy évig tartózkodtam. Ezek szerint egy szemét III/III-as szélsőbalos,ultraliberális, cionista, magyargyűlölő,hazaáruló lennék...
Nos uraim,-ki az közülünk aki nem "szolgálta" valamilyen formában a pártállamot? Él ma ember ebben az országban akinek teljesen tiszta a lelkiismerete? Természetesen a megkínzottakon, halálraitélteken és ellehetetlenítetteken kívül -ezek viszont nem vádaskodnak.
Akkor kik a vádaskodók? Ezt azért érdekes lenne tudni.
És kik azok akiket vádolnak?
A téma azonban továbbra is a "kinai piac".Vagy most folytassuk inkább Molnár és Lakatos urak folyamatos falhoz vagdosásával? A poént nem látom.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 01 Oct 2007 04:30 pm
M.F.Á-ban egy igazi zsidószakértőt fedezhetünk fel – nem tudom, hogy örüljün ennek vgy sem -, aki játszi könnyedséggel mindenkiről mindent tud. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ennyi erővel saját életrajzát is közzé tehetné, s akkor egyből képben lennénk....Lakatos Pál néhai rádiós elvtársat mint valami mártírt tünteti fel, de ezek annyira zavaros magyarázgatások, hogy senki sem hiszi el. Hiszen ahhoz nem fér kétség, hogy a kommunista rádióba milyen megbízható zsidók kerülhettek be, akiknek jó része még cionista ügynök is volt, s most a cionista folytatású szócsőben is ezt a hagyományt foltatják. Tehát M.F.Á úr nem kell nekünk ilyen hátulról jövő magyarázgatásokba kezdenie, mert mindenki tudja azt, hogy kik voltak és kik vannak a rádióban. Ez a Moszad - mese tökéletesen beleillik abba a képbe, amit most a zsidó agitárok a netes oldalakon szeretnének elhinteni, miszerint vannak a jó cionisták, meg a rossz cionisták, meg a jó zsidók, meg a rossz zsidók cimű mesevilág...Ezekkel a dajkamesékkel ma már nem lehet megetetni a magyar közvéleményt. Ne becsüljenek le ennyire bennünket. Nem akarom szaporítani a szót, de a vak is láthatja, hogy M.F.Á úr sohasem arra kérdésre válaszol amit kérdeztek tőle. Ehhez képest elég szép teljesítmény az itt reklámozott honlapja, mert ott még ennél nevetségesebb beállításokkal is találkozhatunk.


Hozzászóló: sabaktani @ 01 Oct 2007 04:54 pm
Sajnálom Uraim de innen távoznom kell. További kellemes acsarkodást!


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 01 Oct 2007 05:48 pm
Sabaktani egy mondatodban fölmondtad a kommunista hazugságleckét...miszerint annakidején mindenki szolgálta a pártállamot. Ez egy akkora hazugság, hogy ilyet csak a kommunista propaganda tudott kitalálni. Arról seki sem tehetett, hogy a Kádár-korszakba élt, született bele és akkor dolgozott. Viszont tudjuk pontosan kik voltak akkor a párt tagjai és kiszolgálói a különböző más szervezetekben vagy azon kívül. A magyar többség akkor is csak elszenvedője volt a rendszernek, akárcsak most. Persze van nálunk egy jelentős réteg, akiknek teljesen mindegy milyen politikai rendszer van. Ennyit a tényekről.


Hozzászóló: sabaktani @ 01 Oct 2007 11:26 pm
Sajnálom kedves "véleményem" de már el távoztam így nem tudok veled vitatkozni.
Rendkívül éles elméjünek tűnő értekezésed ellenére, hülyeségeket beszélsz mert az el szenvedők is-pontosan azért,hogy túl éljék-valamilyen formában segítették az egész gépezetet.Mint ahogy ma is MINDENKI,-Te is, kedves barátom, segítjük ennek a mocskos globalis fertőnek a fennmaradását.Ezért beszélsz hülyeségeket meg azért is mert olyanról alkotsz véleményt amiről fogalmad sincs. Mostanában egyre több 30-40 évessel találkozom akik '56 hősei voltak. Harcoltak, megsebesültek. Könyveket adnak ki '56-ról, előadásokat tartanak és óránként lepeleznek le ügynökök százait.Hasonló érzéseim vannak,amikor olvaslak.
Na, aludj jól.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 02 Oct 2007 08:08 am
S.-nek: akinek nincsenek érvei és tényei, azok csak minősítgetni tudnak. Szövegednek semmi valóságalapja nincs. Szerinted kiknek köszönhető az, hogy ma már több százezer kínai van nálunk? Konkrét kérdés. Ezért is a 10 millió magyar állampolgár a felelős..?


Hozzászóló: k@gan @ 02 Oct 2007 09:41 am
Ez egy gyenge visszavágás volt Sabaktaninak! Próbáld meg újra!
Hozzászóló: tóderik @ 02 Oct 2007 04:40 pm
Döbbenettel hallom: a kínai ruhaneműket Budapesten, pincékben varrják olyan szegény kínai páriák, akik jobb élet reményében hagyták el hazájukat. Itt napot sem látnak.
Ugyan erről senki sem tud?! Bérleti díj, ellenőrzés, higiénia, emberi jogok smafu?
Csak pénz a zsebbe?
Ha ez igaz, akkor Bp rosszabb, mint Sodoma!


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 02 Oct 2007 06:14 pm
A valós helyzet még annál is rosszabb mint amit tóderik vázolt. Vajon a mindenre kapható tévék miért nem mennek bemutatni a Józsefvárosi piacot közelről? Miért van ott tiltó tábla, hogy filmezni tilos? Hány kínaiak által elkövetett gyilkosság is volt már nálunk? Csak annyi millióm lenne, mint amennyi volt...Az itt született kínai gyerekek már magyar állampolgárok, szavazati joguk lesz. Az állam iskolákat épített nekik. A magyar iskolákat meg bezárják.


Hozzászóló: sabaktani @ 02 Oct 2007 09:27 pm
Ha már a kínaiakról beszélünk:
hová tünnek azok akik meghalnak?
Haza nem viszik őket, temetőkben nincsennek...hol van a sok halott kinai?


Hozzászóló: sabaktani @ 17 Oct 2007 03:26 pm
Ennyi ideig azért nem kellene gondolkozni az eltünésükön!

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.