A KURVÁK LEGALIZÁLÁSA HELYETT, FŐÁLLÁSÚ ANYASÁGOT!

A kormány ne a további erkölcsi züllést, hanem az anyaság intézményét támogassa!

Egy rendelet értelmében, hamarosan a prostik is elismert státuszt kapnak. Kiválthatják a vállalkozói bárcát, ami után természetesen adót is fizethetnek az őket futtató /főstrici/ államnak. A "numera clausus” bevezetése után, lassan megjelennek majd -a rózsaszín tangás felvonulások mellett-, a jól jövedelmező bordélyházak is. Az összes -kivételezett kisebbségnek beállított-, törvényekkel védett nemi aberráció lassan állami elismerést, polgárjogot és teret nyer. Nem vagyunk köldöknézők, mégis…
Miközben vészesen és megállíthatatlanul fogy a magyarság lélekszáma. Miközben az értékteremtő közösségek, legfőképpen a család intézménye egyáltalán nem fontos ennek a nemzetromboló kormánynak. Az anyaság szent intézménye semmilyen formában nincs elismerve és megbecsülve. Ez a beteg és eltorzult társadalmi szemlélet fontosabbnak tartja az utcalányok megadóztatását, a melegek házasságát, az AIDS-esek gyógykezelését, a pedofilok emberi jogait, mint -a lassan abnormális-, heteroszexuális családi közösségek támogatását. Az ÚDK szerint már egy gyermek után, alanyi jogon, vissza kell állítani az anyaság társadalmilag megbecsült intézményét! Egy szülőanyának legyen joga az államilag garantált bérezésre, a kiemelt családi pótlékra, az emelt szintű egészségügyi ellátásra, az egyéb kedvezményes szociális (lakásvásárlási, tanulási, utazási és üdülési) jogokra. A család és anyavédelem kiemelt támogatásban kell, hogy részesüljön! Ez mindannyiunk érdeke és felelőssége!

Molnár Tamás / ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Bégány Attila @ 28 Sep 2007 08:32 pm
Én legalizálnám, de diszkrét keretek közé szorítanám a prostituciót. Engedélyezném a nyilvánosházat is, de letakarítanám az út mellől a kurvákat. A szex- ill. pornóipar reklámját a dohányreklámok szintjére szorítanám vissza. Olyan szintre ahol gyermekek ne legyen látható.Hozzászóló: Bendeguz 2 @ 28 Sep 2007 11:41 pm
Kedves Honfitársak!
Örömlányok mindig voltak, vannak és lesznek. Ez kitörölhetetlen a társadalmak életéből. Vannak erre már bevált módozatok a világon, hogyan kell ezeket az "INTÉZMÉNYEKET" közmegelégedésre működtetni. A legjobb megoldást kell a sok rossz közül kiválasztani, mert valójában nem szerencsés, hogy emberek erre kényszerülnek. Nemtől függetlenül. Ám akinek erre van igénye, s van rá kereslet és kínálat, akkor ennek ÖSSZHANGJÁT tanácsos megteremteni és a gyakorlatban, állandó felügyelet mellett alkalmazni. Ha a fejünket a homokba dugjuk, attól még se mmi nem lesz jobb, senkinek. Álszentként meg nem érdemes viselkedni, mert az ÉLET úgyis hamar megcáfol bennünket. Ahogy ez már többszörösen bebizonyosodott az elmúlt évtizedekben, az átkosban is. :-(
Előre hát egy SZEBB JÖVŐÉRT aranylábú gyerekek, akarom mondani leányok. Sok szerencsét, ki meddig bírja? Ez legyen a legnagyobb gondunk, amit meg kell oldani!


Hozzászóló: Bo @ 29 Sep 2007 11:13 pm
Miért csak a női prostik kapnak bárcát (magánvállalkozói igazolvány+képzés)? A homoszexuálisok (pl. himringyók) miért nem? Rengeteg bírósági ügy is bizonyítja, hogy pénzért is buzulnak. Kérem, tegyék fel ezt a kérdést SZDSZ-nek és APEH-nek, pü.miniszternek!


Hozzászóló: Borz Membrok @ 01 Oct 2007 10:51 am
Kérem, bérelhető menyecskékre szükség van. Nem rosszak ám ők, csak szerencsétlenek. Az én vitézeim is szoktak bérelni menyecskét. Kell nyitni bordélyokat, ahol a menyecskebérlet kellemes környezetben történhet, nem egy autó hátsó ülésén. Bégány urammal egyetértek, hogy az utak mentéről a bérmenyecskéket haza kell zavarni. Valamelyik nap is kiugrott egy a lovam elé, hát biza majdnem fölborultunk. Veszélyes az ilyen utonállás a menyecskére nézve is, főleg sötétben.
Az adófizetéshez nem értek, mert itt a Tatros völgyében sose fizettünk adót, csak szedtük a dézsmát az oláh paraszttól. Amelyik nem ad dézsmát, annak végigvágunk a hátán és elszedjük erőszakkal a tojásait, pityókáját meg a bundáját.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: norancs @ 01 Oct 2007 12:49 pm
Attól mert valami régi intézmény, még nem biztos, hogy jogosultsága van a létezésre. Igen, meg kell szüntetni. Majd ha z "igenezők" családtagja lesz kurva, vagy ha valamelyikük házasságát teszi tönkre, akkor kiváncsi lennék, mit mond rá. A prostitúció igenis a női nem megszégyenítése, és szégyen a férfiakra is, akik érzelem és minden nékül így "ürítenek" egyet. Ha valaki kurvához megy, az szereti a feleségét, kedvesét? Nem! Mert akkor mit ad neki plusszba? Azt hogy moshat, főzhet rá?
Igenis le a prostitucióval, mert ha erre igény van és azért megtartjuk, akkor a pedofiliát is legalizálni kell, mert arra is igény van! És így mehetünk tovább, atotális züllés felé...


Hozzászóló: norancs @ 01 Oct 2007 12:49 pm
Attól mert valami régi intézmény, még nem biztos, hogy jogosultsága van a létezésre. Igen, meg kell szüntetni. Majd ha z "igenezők" családtagja lesz kurva, vagy ha valamelyikük házasságát teszi tönkre, akkor kiváncsi lennék, mit mond rá. A prostitúció igenis a női nem megszégyenítése, és szégyen a férfiakra is, akik érzelem és minden nékül így "ürítenek" egyet. Ha valaki kurvához megy, az szereti a feleségét, kedvesét? Nem! Mert akkor mit ad neki plusszba? Azt hogy moshat, főzhet rá?
Igenis le a prostitucióval, mert ha erre igény van és azért megtartjuk, akkor a pedofiliát is legalizálni kell, mert arra is igény van! És így mehetünk tovább, atotális züllés felé...


Hozzászóló: wladek @ 01 Oct 2007 02:44 pm
Borz Membrok!Gyurcsány nem a ti emberetek?Ő ugyanezt csinálja nálunk,csak reformnak nevezi.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 02 Oct 2007 10:17 am
Norancs néni!
Azt kérdezi, hogy mit ad a feleségének pluszban az, aki bérmenyecskét látogat?
Hát pl. ruhát vesz neki, elviszi nyaralni, telelni, ékszerrel kényezteti és szereti. A bérmenyecskét nem szereti egyik vitézem sem, de attól még igen jól érzi magát vele. Pillanatnyi szenvedélyt kap, ami az asszonyból már rég kiveszett. Kedves norancs néni, menjen a mosógép és a főzőkanál mellé. Azaz, mars befőzni lecsót!
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: norancs @ 02 Oct 2007 11:10 am
Köszönöm a tanácsot, nem tudok befőzni lecsót, mert a 36 négyzetméteren nem fér el a 3 gyerek mellett. Egyébként, lehet, hogy a feleségből azért tünt el a szenvedély, mert nincs férfi mellette? Kedves agyilag elcsángált fővezér, jó lenne, ha nem halascska lennél csak, hanem a szived is ott lenne a helyénm tisztességel, becsülettel. Ha a házasság intézményét lealacsonyítod te is, semmmivel sem vagy különb mszp-s szdsz-es társaidnál. Egyébként végiggondolva, lehet hogy teljesen jogos a Borz név, mert állat vagy? De miért szólsz be az emberek dolgaiba?
U.i.: Ha meglátlak a kertben, vagy a fészerben, nem csaplak agyon, mert írtózom a borzoktól. Főleg, ha büdösek...


Hozzászóló: Borz Membrok @ 02 Oct 2007 11:35 am
Norancs néni! Maga műveletlen. Én csángó-komán fővezér vagyok, kit Róbert esztergomi érsek 1227-ben Moldvában erőszakkal megkeresztelt 15.000-es létszámú népemmel együtt. A tömeges keresztelési szertartáson II. Endre (1205-1235) király képviseletében elsőszülött fia (Béla, latin titulusa ez idő szerint „rex iunior”) is részt vett. Istenem, mekkora részegség követte e szertartást! Az Isten azonban megvert vagy megjutalmazott?, de örök életet adott. Láttam én már sokmindent, leányom! Gyere el ide hozzánk és vitézeim felállítanak magad s családod számára egy 100 nm-es jurtát, ahol lesz helye a lecsódnak is!
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: norancs @ 03 Oct 2007 08:06 am
Borz! Kend szegény tudatlan. Isten nem ver senkit, de nem is jutalmaz. Megvált. Az örök élet az igazaknak jut. Aki viszont pl. a házasság intézményéről úgy vall, mint kend, beleértve a prostitúciót, az egyenlőre távol áll a megigazulástól. Persze a cél, hogy változzon hozzáállásunk, nézetünk, elfogadásunk. ... Lehet, hogy megtörtént?
Köszönöm a meghívást, a jurta nagyon jó ötlet, biztos elférünk, s a lecsó mellett másnak is jut hely.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 03 Oct 2007 01:41 pm
Plazma tévé is van, főműsoridőben pornóval.
Borz M.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 03 Oct 2007 02:18 pm
És még valami Norancs! Az a nő, amelyikben nyoma sincs a kurvának, száraz kóró csupán. A legtöbb feleség ezt nem tudja, ezért maga löki férjét idegen ribi karjaiba. És különben is, mi férfiak mindig a farkunk után megyünk éppen úgy, ahogyan ti, nők is.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: norancs @ 05 Oct 2007 09:27 am
Erre csak azt tudom megjegyezni: ilyen vélemény nyilvánítás után nem igazán csodálkozom, ha a nők egy része inkább saját nemét választja... mert csak ilyen lényekkel találkozott. Még jó, hogy vannak férfiak is azok között, akik a csak farkuk miatt tü
űűnek külsőleg annak.
De tény, hogy nagyon kevesen vannak a férfiak.
Ebből még következik nagyon sok probléma és kialakult szégyenvilág, amire nem akarok kitérni, mert ez az oldal nem azért van. Sajnálom a szegényes világát.
És még valamit Borz: Nézd csak a főműsorban a pornót. Engem nem érdekel. Az olyanoknak elégítik ki az igényeit, mint te, akiknek nem jut más! Aztán ha nem telik már kurvára, dugd meg a konektort. Még ráz is.Kétszeres élményben lesz részed, mikor bevégezted. Persze, csak ha lesz benne áram, s nem kapcsolta ki az ELMŰ...


Hozzászóló: Borz Membrok @ 08 Oct 2007 12:21 pm
Akinek van humora, mindent tud, akinek nincsen, az mindenre képes. Ezt mondta Karinthy. Norancs, te sajnos mindenre képes vagy. Kár.

LUVNYÁK ELŐRE!

Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.