Bégány Attila vitája Jeszenszky Gézával

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Gulyás István @ 09 Oct 2007 09:22 pm
Érdemes megnézni! Jeszenszky magyarázkodik, Entz egy szürke hivatalnok. Kiderül, hogy Jeszenszky rossz politikus volt. A társadalom ítéletét erről, képtelen elfogadni. Szomorú, hogy a múltat és tevékenységét még mindig védi. De legalább megtudjuk, miért is elátkozott a szabadságunk.Hozzászóló: Nikoletta @ 10 Oct 2007 12:41 pm
Sajnos csak ma tudtam megnézni az Echo tv-n megismételt adást. Ország, világ láthatta, hogy Jeszenszky Géza egy gojva a nemzet testén. Gyurcsányival egy szinten hazudozik! Ez nem rendszerváltoztató volt, hanem egy gazember.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 10 Oct 2007 12:49 pm
Ősz bakkecske, amelyik azért meg-megnyalta a sót! Mifelénk az ilyet levágjuk, megkopasztjuk, bőréből tömlőt készítünk, húsából pecsenyét. Sült jeszenszky comb gyurcsány mártásban. Hmmm, nem is volna rossz!
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: Rezisztens @ 01 Nov 2007 01:51 am
Szegény JG tökéletesen alkalmatlan politikusnak, Gulyás pontosan mondja, azonban - sajnos - teljes hittel és jóindlattal követte, s olykor követi el grandiózus baklövéseit.
Ha lett vlna ilyen jószándékú, de legalább félig tehetséges politikusunk, jól is járhattunk volna.
Engem meglep - mivel tudom -, hogy rengeteg tisztelője van, akik hasonló képességektől vezetve elhiszik egymásnak, hogy jó politikus.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.