Javaslom, hogy testük diszkrét helyén viseljenek tetovált jelet az aids-esek!

Egy 31 éves budapesti fiatalember körülbelül 2000 óta tudta magáról, hogy HIV fertőzött. Ennek ellenére 2002-ben és 2003-ban úgy létesített szexuális kapcsolatot két nővel, több alkalommal is, hogy nem védekezett és nem is szólt a partnereinek. Mindkét nő megfertőződött a vírussal.
Az ügyészség szerint szándékosan fertőzte meg két barátnőjét a HIV fertőzött fővárosi férfi még évekkel ezelőtt. Az ügyet hamarosan tárgyalják a Budai Központi Kerületi Bíróságon. A férfit maradandó egészségromlást okozó súlyos testi sértéssel vádolják.

Javaslom, hogy testük diszkrét helyén viseljenek tetovált jelet az aids-esek. Cserébe kapjanak kedvezményt a hatékonyabb gyógykezeléshez. Tudjuk, milyen tragikus az aids-es emberek sorsa és hogy ilyen javaslatot újabb megbélyegzésként élnének meg. De nem ez a szándék vezet, hanem a fentihez hasonló tragikus esetek elkerülése. Két ártatlan nőt fertőztek meg a halálos kórral.
Az aids terjedéséért a homoszexuális lobbi és ezen lobbi szolgálatában álló MSZP-SZDSZ kormány is felelős(A Fidesz hallgat). Felelős, mert propagálja az aids terjedését elsősorban okozó homoszexualitást.

Azt is javasolom, hogy aki csak teheti kerülje a végbél(anális) szexet. Kerülje, mert ilyenkor gyakoribbak a sebesülések és ennek következtében a halálos kór biztosan bejut a szervezetbe. Őszinte részvétem azok iránt az ember társaim iránt, akiknek az erogén zónái a fenekükbe összpontosultak.

Csókás Béla, a ÚDK Konzervatív Platform

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: CsAti3 @ 12 Oct 2007 01:32 pm
A jelenlegi személyiségi jogok mellett, ezt csak önkéntes alapon lehet bevezetni. Még olyan személy esetében is, aki a fent említett módon visszaélt betegségével.
Valóban lehetne olyan kedvezményeket nyújtani, hogy megérje, de a férgek kormánya nem fog. Majd éppen az AIDS-től óvja meg a kiírtásra szánt magyarokat!Hozzászóló: sabaktani @ 12 Oct 2007 01:49 pm
Ezért kellene,hogy a személyiségi jogoknak is legyen egy határa.Mert ha már megtörtént az aktus,akkor az egyenlőségért ordítozó génhulladék már GYILKOS! Miért kell ezt megvárni?
Ez csak egy költői kérdés volt mert mindnyájan tudjuk a választ...


Hozzászóló: E Laci @ 12 Oct 2007 08:18 pm
Érdekes javaslat. Nem csupán Magyarországra vonatkoztatva, hisz ez a betegség világszerte tombol.
Ha valamikor s valamiben úgy érzem, valamely világ-szervezet, mint az Egyesült Nemzetek tehetne valamit, ez az a terület.
Nemzetközileg kötelezővé tenni ilyen sötétben is látható tetotoválást.
Egyéni jogok? Ha leprás lenne, elkülönítenék. Nemi szerveinek sebészeti úton való eltávolítása talán nem lenne humánus. De a tetoválás legalább kényszerítené arra, hogy védőszert használjon, s partnere tudja kivel áll szemben, s szabadon választhat mitévő legyen.
Hogy lehetne ez megoldható? Hát ezen talán érdemes lenne elgondolkozni.


Hozzászóló: Egy fakirrá vált erdélyi @ 12 Oct 2007 11:10 pm
Nincs amit sokat gondolkodni ezeken a dolgokon. Egyszerüen hihiányzik a lelkiismereti felelősség, amely ugyanugy mint a nemi vágyak a megtapasztalásból fakad. Nincs lelkiismereti felelősség, sem alsó sem felső szinten. Csak máz van sokszor még mindég az egyházakban és a világvallásokban is. Nincs emberség és igazi szeretet. Egyébbként, sok szeles hozzászólással találkoztam, amikhez még szeretnék egy két szót hozzá fűzni. Nem szereetem ha még a barátok és udk szimpatizánsok is szellemileg ölögetik egymást. Nekem meg ne modja senki ha már igy kell vitázni, hogy b...s k...a.


Hozzászóló: sabaktani @ 13 Oct 2007 09:11 am
Mindenkinek annyi joga van amennyire rászolgál.
A jogok nem járnak alanyi úton. Egyesek persze ezt szeretnék-ülök a nagy liberális mocsok közepén lehet,hogy mág AIDS-em is van vagy homo/pedo vagyok és tele vagyok jogokkal.Jogom van megrontani egy gyereket sőt a halálba küldeni is hiszen "beteg" vagyok.
A "törvény" engem véd.
Figyeljük a "törvény"-t a gyilkosságnak ezt a formáját így nevezi:
"...egészségromlást(?) okozó súlyos testi sértés..."!
Elmebetegek ezek a megélhetésiek?
Akkor emlékezzünk talán a sztalini Gulagra is jó kis szdsz-es stílusban ..."az élet megszüntetését okozó barátságtalan tevékenység..."
Uraim,-gyilkosokról és népírtókról beszélünk!
Szerintem nem csak beszélgetni kellene erről a helyzetről...már nagyon elég a szócsatározásokból!


Hozzászóló: sabaktani @ 21 Oct 2007 07:55 pm
Nem nagyon hat meg benneteket ez a téma.Ha lezártuk hát lezártuk.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.