Gyurcsány: Magyarország biztonságát nem hagyományos kihívások veszélyeztetik...

A miniszterelnök és a honvédelmi miniszter nagyszabású hadgyakorlaton vett részt a Bakonyban(okt. 11.) Gyurcsány: Magyarország biztonságát nem hagyományos kihívások veszélyeztetik, hanem legtöbb esetben a határainktól rendkívül távol, a nemzetközi terrorizmushoz kötődő eseményekben kell megmutatni, hogy mire is vagyunk képesek.

ÚDK: A hagyományos magyar hadsereg leépítve, az országon belüli rendvédelmi feladatok részben átadva külföldi irányítású őrző védőknek (In-Kal), katonáinkat határainktól rendkívül távol 'terrorizmus elleni harban vetik be'. A szélhámos szivére teszi a kezét, és a Fidesz sem mer megmukkani. Meg lehet érteni a Fideszt is (világpolitika blabla), de akkor miért akar jobboldali egypártrendszert? Ha már ő nem meri, vagy nem tartja célszerűnek kimondani az igazságot, akkor a 'nemzeti' oldalon senki sem mondhassa ki?

TOTÁLIS HÁBORÚRA KÉSZÜLÜNK AZ ARABOKKAL?

Összeomlott a magyar külpolitika!

Hétköznapi ésszel teljesen felfoghatatlan, hogy Magyarország, melynek sohasem voltak idegen földön gyarmatai, mit keres katonáival az afganisztáni és iraki gyarmatosító háborúk véres konfliktusaiban. Józan paraszti gondolkozással teljesen érthetetlen, hogy Gyurcsány Ferenc – hazudós, lopós, felelőtlen és ideiglenes miniszterelnök-, miután szétrohasztotta saját hazáját, és aki most /végre/ saját pártját is a belső felbomlás útjára indította, hogyan nevezhette egy évvel ezelőtt terroristának a magyar válogatott ellen fellépő arab futballistákat. Az már végképpen érthetetlen, hogy a külügyminisztérium élére teljesen alkalmatlan Göncz Inga, hogyan nevezhette ki abu-dzabi nagykövetnek Gönci Jánost a Malév volt vezérigazgatóját, Gyurcsány egykori KISZ-es vezérkari haverját, akinek sem külügyes múltja, sem diplomáciai kapcsolata, sem arab nyelvtudása nincsen. Gönci kinevezése alkalmával a rá jellemző nyegle módon nyilatkozott: -miszerint sikeresen meg tudja mozgatni az arab világban fellelhető üzleti szálakat. Göncz Inga, aki minisztersége ideje alatt még sohasem védte meg a magyar nemzeti érdekeket -a Köztársasági Elnök legutóbbi szlovákiai útja során is hallgatott, akárcsak Orbán-, árulkodó módon csak annyit mondott: -Nem számít Gönci szakértelme, az arab történelem amúgy is könnyen megtanulható! A külügyminiszter asszony idétlenül buta kijelentése -amely egy harmadosztályú izraeli gyarmati tisztviselő színvonalának felel meg-, szinte rímel Simon Peresz Magyarországot kivásárló, arcpirító kijelentésére. A magyar külügyminisztérium diplomáciai magatartása még csak nyomokban sem emlékeztet egy önálló politikát folytató, szuverén nemzet képviseletére. A magyar külügy ma már mindössze a „csókosok” üzleti érdekeit képviseli! Cseppet sem csodálkoznánk, ha az arab „terroristák” számára kiemelt cél-országgá válna Magyarország. Lehet, hogy ez maga egy közbenső cél?

Molnár Tamás

ÚDK

Hozzászólások

Hozzászóló: Nataly @ 19

Hozzászóló: Nataly @ 19 Oct 2007 09:46 pm
Nagyon szomorú, de könnyen meglehet, én a magam nevében, reménykedem, hogy ezek a csókos "szarházi, tolvajok, nemzetárulók, és nemzetgyilkosok, megkapják a megérdemelt súlyos bűntetésüket. Csak a kár amit maguk után hagynak, nagy lesz, de benne van az újrakezdés és a jövő reménye.
A múltból tanulni kell a jelent megélni, a jövőt tervezni, és harcolni érte.
Tudom, kivülállónak, röhej, de én tolókocsiban harcolok a lehtőségeimhez, és szívem dikktálta módon.Br merre megyerk, megpróbálok hályogokat levenni a szemekről, és tudatot erősíteni.
Adjon Nekünk a Jósten Erőt, hogy ezt a sok mocskot még sok ideig el tudjuk viselni.

Szebb Jövőt, és Bűntetést a Mocskokra.
A göncz kinga meg szintén egy bábú, már az apja is az volt, ő irta alá a rózsadombi paktumot, és mennyien nem tudnak róla. Mind a ketten hazaárulók. Ne haragudjanak, de ezekenek a Főtéren a helyük a fán logva.
Pedig higgyék el, tisztelem az életet, nagyon is. De ez esetben csak a kötél, hogy a következő hazaáruló kétszer meggondolja mit cselekszik, e gyönyörű ékszer, azaz Magyarország ellen.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.