NAGYKOALÍCIÓ? – NAGYKOALÍCIÓ! Ahol elsimulnak az ellentétek.

Egyre több jele van annak, hogy a hitelét vesztett politikai garnitúra azonnal összezár az emberek növekvő ellenszenvével szemben, ha azt saját érdekei megkövetelik. Ha hatalomról, pénzről, a kiváltságok megtartásáról vagy éppen sajtómanipulációkról van szó, ott azonnal elsimulnak a felszínen forrongó ellentétek, pártérdekek mentén kialakul a gyümölcsöző kapcsolat: a nagykoalíció.

Sokszor még a „vörös-narancs” alkalmi légyotton túlmutató, teljes öt párti összefogás is megvalósul! (Ezt nevezik egyébként sokan helytelenül, nemzeti egységnek.) A példák sorát kezdjük talán azzal a cseppet sem kirívó esettel, amikor saját szervezeteiknek osztogattak uniós pénzeket az alkalmi nagykoalíciós képviselők. A legfrissebb információk szerint az Új Magyarország Fejlesztési Terv (Talán az Új Rend része?) végrehajtását felügyelő eseti bizottság nyolc -egyébként igen jól fizetett-, tagja is fizetést és javadalmazást kapott olyan szervezetektől és intézményektől, amelyek az I. Nemzeti Fejlesztési Terv (Ezek a közvagyont kisíboló társulások ugyanúgy váltogatják a neveiket, mint az adómentességet élvező multik!) keretében uniós pénzeket nyertek az európai pályázatokon. Akik esetleg nem értik ezt a cseppet sem bonyolult helyzetet, azoknak szemléletes példa Pelczné Gál Ildikónak (Fidesz) a bizottság elnökének esete, aki a miskolci egyetem fizetett intézményvezető igazgatójaként 2,5 milliárdot utaltatott át saját munkahelye részére. Hasonlóan önzetlenül cselekedtek a bizottság tagjai, többek között Baráth Etele, Szűcs Erika (MSZP), Nógrádi Zoltán (Fidesz) vagy Hock Zoltán (MDF) képviselők is.

Az összeborulás persze nem egyedi, ha milliárdos nagyságrendű összegek lehívásáról és átutalásáról van szó. Lassan a kiemelt képviselői díjazásban is harmonikus lesz az egyetértés! Amikor -a parlamenten kívüli új pártok kárára és az esélyegyenlőség megcsúfolása érdekében-, megtízszereznék a kampánybüdzsét vagy megtripláznák a képviselői fizetéseket, esetleg amikor jókora végkielégítést kapnának az összeférhetetlenség miatt távozó nyomorgó honatyák, nos akkor szintén teljes lenne az összhang. (A számla nélkül bezsebelt juttatások hatására, „büntetésként” megjelenő megemelt fizetések sokakban joggal azt a kényszerképzetet erősítik, hogy lopni jó és ráadásul kifizetődő!) A zaftos, országházi nagykoalíciós összeborulások persze nem csak a nagy dohányok lenyúlásában és elsíbolásában érhetők tetten (lásd még: olajos ügyek, autópálya ügyek, export-import ügyletek, banki privatizációk, alapítványok, Lex-MOL, stb.), hanem a média területén is.

Az elmúlt héten a sajtószabadság leépülésének legnagyobb örömére -amikor már a tavalyi hazudós évhez képest is hét hellyel csúsztunk vissza a sajtó szabadságát vizsgáló nemzetközi toplista összesítőjén-, átmenetileg megtorpant az a Szalai Annamária (Fidesz) által benyújtott kezdeményezés, amely 85 milliónyi közpénzt osztott volna szét az ATV (MSZP) és a HírTv (Fidesz) pártmédiumok között. (Ami késik, nem múlik!) A „vörös-narancs-kék” koalíció étvágya azonban annak ellenére telhetetlen, hogy szinte már teljes egészében felzabálta a pártoktól független hazai médiát –még a bulvárt is-, tökéletesen megsemmisítve ezzel a tényfeltáró, civil ellenőrzést és kritikát megjelenítő újságírást. (Ez meg nyilván szintén azt a kényszerképzetet erősíti, hogy hazudni és öncenzúrázni nem jó, de muszáj és legalább gazdaságos!) A nagykoalíciós közös menetelést egyébként tovább erősíti Vince Mátyásnak az MTI elnökének a közös MSZP-Fidesz helybenhagyása is, aki múlhatatlan érdemeket szerzett a hírek szabadpiaci szelektálásában és eladásában, valamint a parlamenten kívüli politikai mozgalmak elhallgatásában, vagyis az állami cenzúra kiépítésében. Az már csak dupla üröm, hogy az ügynökügyeket feltárni igyekvő/?/ Kenedi-bizottság (Kecskére káposztát!) munkáját, most közös erővel -a személyiségi jogok tiszteletére hivatkozva-, igyekszik megakadályozni Boross (MDF), Simicskó (Fidesz) és Tóth (MSZP). Egy mindenkiért, mindenki egyért! –alapon. A nagykoalíció természetrajzát ismerve nem meglepő az egyik brüsszeli kutatóintézet, a Lisszaboni Tanács napokban megjelent, ám mindenhol elhallgatott tragikus végkicsengésű tanulmánya. Az elemzés szerint Magyarország sohasem tud felzárkózni Európa fejlett régióihoz, mivel ehhez hiányzik a megfelelő humántőke. (A megfelelően erkölcsös politikai elitről nem volt szó!) Még régiós összehasonlításban is a legesélytelenebb államok között szerepelünk! Az elemzés felsorolja azokat a fontos okokat és tényezőket, amelyek miatt teljesen esélytelenek vagyunk a felzárkózásra. Megemlíti többek között a csökkenő népességet, a kevés gyermeket, az elvándorló tehetséges fiatalokat, a 45 év feletti „elveszett” generációt, és a túl sok, idő előtt munkanélkülivé váló nyugdíjast. A tanulmány sajnos nem beszél a lényegről, az ország gazdasági és szellemi megszállásáról és kifosztásáról, az ezt megvalósító kollaboráns politikai garnitúra háttérhatalmi összefonódásáról, vagyis a nemzeti vagyon kirablását irányító, egygyökerű nagykoalícióról.
Ebben a kérdésben csend van mindenhol. Úgy tűnik, hogy az álságos európai és nemzeti egységért, itt magát a szisztémát nem illik megkérdőjelezni. Kár ezért a közös gyávaságért! Miattunk dübörög tovább ez a testet öltött, végzetes nagykoalíció!

Molnár Tamás

ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Borz Membrok @ 18 Oct 2007 06:50 pm
Az még nem baj, ha Ildikóné Gál Pelcz lobbizott a saját munkahelye számára. Ezt bárki megtenné, ha jobb munkakörülményeket tud ezáltal biztosítani. Ez még nem nagykoalíció. Ildikóné Gál Pelczel nem ez a baj, hanem az, hogy buta és betanult szövegpaneleket használ. Önálló gondolata nincsen vagy jól elrejti.
Amúgy csinos kis asszonyka. Mifelénk az ilyet jól megeresztik aztán kizavarják a konyhába főzni. Neki is hasonló sorsot tartanék kívánatosnak. A nyafogása kibírhatatlan és az a tekintet hozzá! Állandóan úgy néz, mint egy sértődött tanítónéni, akinek elmagyarázza egy szülő, hogy miért csapnivalóan rossz pedagógus. Állati ciki azt a nőt a fidesz élén tartani. Lehet, hogy valaki nyeleli a Gál Pelczen kívül is? Más magyarázat aligha akad. Jujj, csak nehogy rosszkor nézzen ki a konyhaablakon az Anikó néni...
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tartos völgye/Fővezérségi SzállásHozzászóló: papa @ 18 Oct 2007 09:39 pm
Osztom komán fővezér szavait! Küldék is ki két legényt bárányt fogni sütésre, bort is hozaték és vigadunk napestig, más is lát úgy, ahogyan mink. Isten áldja Borz Uramat, s őrizze meg szeminek éles látását. Egyebekben is bizhatunk e hideg tél előtt, mondjuk Szijjártó mestertől is hallunk legalább egy saját gondolatot, meg a kis Csertől. Eladdig, míg Ildikó, kis Cser, kis Szíj mondja nekünk az igazságot, bizony mondom néktek barátim, az a rongy Nyakó Pista viszi a prímet. Hjah ahogy Tartos völgyében mondják, vakok között félszemű a király. De Borz Uram, eszement emberek között a féleszű a zseni? Ezt csak úgy spontán vetem ide, mert eszembejutott.


Hozzászóló: Gárdista @ 19 Oct 2007 08:05 am
Kíváló írás, már megint! Csak annyit lehet hozzátenni, hogy amennyiben egy - vagy több - ténylegesen jobboldali, nemzeti párt (Jobbik-ÚDK-stb) bejut a Parlamentbe és nélkülük Viktor nem tud kormányt alakítani, akkor jól beetetve a már kellően elbutított híveket, inkább kötnek tényleges nagykoalíciót a szocikkal, mint a Nemzet szolgálatába szegődve, alázattal és határozottan kizárólag Magyar érdekekért kezdenének ténykedni. Nem ezért kapják a pénzt, számolatlanul.
Utána, vastag kétharmaddal bármit megtehetnek; felemelhetik a bejutási küszöböt 10-20 %-ra, aztán ennyi volt a demokrácia. Kikiálthatjuk a megszállt, kirabolt Palesztína v.2. államot.
Ildikó állítólag a Viktor rokona, de lehet, hogy a Pelcz az. Sógor...


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 19 Oct 2007 09:54 am
Nem tudom, hogy Gárdista te most azért szurkolsz, hogy második Palesztína legyünk..? Miért nem arról értekeztél, hogy a Jobbik vezetője Orbán Viktor feltétlen híve, kezdetektől fogva.


Hozzászóló: Os Lakos @ 20 Oct 2007 12:03 am
Testverek itten egyre nagyobb a ho, azert a Magyar erdekeket kozos nevezore kell hozni. NAGYON FONTOS HOGY A MEGMOZDULASRA MINDENKI OTT LEGYEN!!!!
Ovatosag a Paprika kivonat Konyfakaszto anyagot, amit alkalmaznak, azokban UV (Ultra Violet) festek rejlek amit szabad szemmel nem lathato, de specialis lampaval igen. Ezert ajanlatos mint ahogy mar olvastam Esokopeny vagy nylon hasznalata elonyos es ha netan megis kapunk belole, akorr egy jo zuhany szukseges...


Hozzászóló: Gárdista @ 20 Oct 2007 08:12 am
Vona Gábor tagja volt a Viktor féle Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek. Nem ő ment; hívták. Aztán, amikor látta, hogy fingfűrészelés az egész, akkor otthagyta. Ettől szerintem még nem Orbán-hívő.
Természetesen minden erőmmel azon leszek, hogy megakadályozzam Nemzetünk elpusztítását - ezért is leszek ott holnap a Gárda második avatásán -, csak felvetettem, hogy a nagykoalíció - amely a fehér asztalnál már 18 éve létezik - olyan lehetőség, amely Palesztínává teszi Hazánkat.


Hozzászóló: Szimat @ 20 Oct 2007 11:07 am
Gárdista: Vona egy nagyon tehetséges küldött, még a Gárdistát is megtéveszti.
Vona Gábor: Biztos, hogy a magyar jobboldal természetes vezetője Orbán Viktor. Véget kell vetni azoknak a sértődött próbálkozásoknak, amelyek poszt-orbáni jövőt vizionálnak. Minden mellette szól. Nincs alternatívája, óriási és biztos a tömegtámogatottsága, a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik, a képességei egyedülállóak. De nem pusztán azért ő a jobboldal vezetője, mert nincs jelenleg nála alkalmasabb, hanem azért is, mert rendelkezik azzal az innovatív potenciállal, amellyel a Fideszben rajta kívül senki sem. Ezt az elmúlt húsz évben bizonyította. A megújuláshoz nem csupán szimata van, de és ez az igazán fontos, kellő akarata és ereje is, hogy azt véghez vigye.(MNO, 2006.VI.2).


Hozzászóló: Szimat @ 20 Oct 2007 11:09 am
Véget kell vetni azoknak a sértődött próbálkozásoknak, amelyek poszt-orbáni jövőt vizionálnak.
Ez a feladata a Jobbiknak.


Hozzászóló: Jocó @ 20 Oct 2007 11:13 am
Vona halált megvető bárorsággal dicséri Orbánt. Csak nem tőle kapja a fizetését?


Hozzászóló: haha @ 20 Oct 2007 11:56 am
Én csak azt nem értem, hogy Molnár Tamás miből gondolja, hogy valamit is ért a politizalashoz. Egy választáson szerintem még a saját családja sem szavazna rá, közben úgy nyilatkozgat, mintha komoly támogatottsága lenne. Ráadásul még egyetlen jóslata be nem következett, ebben hasonlít Lengyel Lászlóhoz. És nevetséges amikor egy hebegő-habogó ember radikálist, sőt forradalmárt játszik.


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 20 Oct 2007 12:29 pm
Az élet szinte naponta igazolja a nagykoalíció létét. Most nem Such rádióelnöki kinevezésére gondolok,hanem a Gyárfás-féle Nap-kelte műsor támogatására, amely 2000-től, három kormány által kapott félmilliárd (484,5 millió) forintot. A nagykoalíciós tervek egyébként a képviselők közös kiszorításában is tettenérhetők. Orbán így meg tud válni potenciális ellenfeleitől, Pokornitól, Kósától és Rogántól. Lesz itt még nagy összeborulás!
Molnár Tamás.


Hozzászóló: Szimat @ 20 Oct 2007 01:29 pm
Hahának: amilyen izléstelen a hozzászólásod, rád a családodon kívül senki sem szavazna. Hol volt a fidesz-jobbikod tavaly a Kossuth téren?


Hozzászóló: keresztapa54 @ 20 Oct 2007 02:01 pm
" Sokszor még a „vörös-narancs” alkalmi légyotton túlmutató, teljes öt párti összefogás is megvalósul! (Ezt nevezik egyébként sokan helytelenül, nemzeti egységnek.)"
Nagyon igaz egyetértünk!
Tegyünk Együtt Hazánk Sorsának Jobbra Fordításáért!
Mert Együtt Győzni Tudunk és Felépítjük Igaz Országunkat!

keresztapa54Hozzászóló: Molnár Tamás @ 20 Oct 2007 05:11 pm
Annak, aki még kételkedik:
Gyurcsányhoz hasonlóan, közös nyilatkozatban ítélte el a Magyar Gárda tevékenységét és a Benes-dekrétumok szlovákiai megerősítését a Fidesz ifjúsági tagozata, Loppert Dániel vezetésével. Egy szintre emelni a két problémát? Összekeverni okot és okozatot? Gratulálunk!


Hozzászóló: haha @ 20 Oct 2007 07:02 pm
En csak azt irtam, hogy a josolgatasnak nincs ertelme, mert az csak ures huhogas. Valamint nem emlekszem, hogy a Fidesz (Orban) barkivel kozos nyilatkozatban itelte volna el a Magyar Garda tevekenyseget (!). Helytelenitette a megalakulasat. Es? Azt, hogy a Benes-dekretumokat elitelte meg teljesen nyilvanvalo, tamogatnia kellett volna? Az orszag masodik legnagyobb parlementi partja nem folyathat tojasdobalo politikat. A Molnar Tamas fele csoport ne mastol varja, hogy helyette elvegezzen barmit. Olyan celt tuzzenek maguk ele ami tudnak teljesiteni. De nem ugy nezem, hogy ezt egyaltalan megertenek.


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 20 Oct 2007 07:34 pm
Tavaly "rátelepültek" szerencsétlen megvert tüntetők a Fidesz rendezvényére. Most, majd jobboldali securyti állja útjukat. Nem lesz menekvés, két tűz között mindenkit "hülyére" verenek majd Gyurcsány pribékjei. Megint nem lesz semmiféle segítség. Ehhez nem kell nagy jóstehetség. Ez az én szomorú előérzetem!


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 20 Oct 2007 08:07 pm
Idézek:A főkapitány azt is mondta, a rendőrség nem kötött együttműködési megállapodást egyetlen magán őrző-védő céggel sem a rendezvények biztosítására, így az In-Kallal sem. (hírtv)2007-10-20
NOL • Népszabadság Online • 2007. október 20.
Egy biztonsági cég és több száz aktivista figyel a rendre a Fidesz október 23-i nagygyűlésén az Astoriánál, ahova több tízezer embert várnak - mondta Nyitrai Zsolt, a párt operatív igazgatója . Nem fedte fel a közreműködő biztonsági cég nevét, de a Fidesz már évek óta ezzel a társasággal dolgozik.
-------------
Akkor valaki nem mond igazat, a két állító közül, a külföldi kommandóval kapcsolatban.


Hozzászóló: Kordepa @ 20 Oct 2007 08:52 pm
Nagy tisztelettel kérem Molnár Tamás urat, hogy hagyjon fel a jobboldal megosztottságát fokozó írásaival. Szálljon magában, gondolja végig írásainak lehetséges hatását. Ha van benne fikarcnyi magyar tudat, ha valóban a regnáló hatalmasok elzavarását akarja, úgy kérem ne támodadja, legalább most ne a Fideszt a legképtelenebb vádakkal. Kérem számoljon a reális lehetőségekkel.


Hozzászóló: sabaktani @ 20 Oct 2007 11:38 pm
Annyira azért nem képtelen amit Molnár úr mond...kedves Kordepa.
Sajnos,nem!
Van megoldás de előtte minden pártot el kéne törölni a megélhetési guruikkal együtt.Hányinger ami ebben az országban történik,független az oldalaktól.


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 21 Oct 2007 12:00 am
Kedves Kordepa!
Még a középkori feudális királyoknak is voltak udvai bolondjaik, akik az uralkodók szemébe mondták a kíméletlen igazságot. Sztálin és Rákosi után a jobbolad nem viseli a kritikát. Ez mindent elmond saját helyzetünk tarthatatlanságáról!
Üdv. M. T.


Hozzászóló: Szimat @ 21 Oct 2007 12:01 am
Kedves Korpeda: Erre tetszett gondolni: felszámolunk mindenkit a jobboldalon, utána erkölcsileg revolverezzük őket, hogy szavazzanak a Fideszre.


Hozzászóló: bene gabor @ 21 Oct 2007 01:39 am
Barátaim!

A politika hazugságai olyan átlátszóak, hogy csak az nem veszi észre akit sikerült a befolyásuk alá vonni az elbutító tv müsorokkal. Szegény apám mindíg mondta, hogy: a józan paraszti eszedet el ne hagyd te gyerek! Ennél nagyobb bölcsességet én sem tudok, pedig nekem több mint 4 elemi osztályom van.
Fontos lenne végre a következetesség, de sajnos azok akik a lelkük mélyén elégedetlenkednek a hőn szeretett párttal és a vezérrel szemben, még azok is úgy gondolják, hogy aki kritikát gyakorol az vét a nemzeti ügy ellen! Pedig ez fordítva van. "Vétkesek közt cinkos aki néma"
Szeretettel és tisztelettel: drBeneGáborHozzászóló: sabaktani @ 21 Oct 2007 09:43 am
Kordepa a tipikusan vak-magyar.
Vagy strucc-magyar.Nem rossz ember de nem lát más megoldást mint a Fideszt és ha kiderül,hogy a Fidesz sem tudja megoldani a helyzetet akkor vagy alkoholista vagy öngyilkos lesz.Sok ilyen magyar van.Nem rossz emberek de nem tudnak mást elképzelni mint csakis olyan politikai helyzetet amelyben bal és jobb oldal van.Pedig ezekkel a parlamenti megélhetési hiénákkal-teljesen mindegy,hogy melyik oldal politikáját képviselik-nem tudjuk megoldani az ország és az emebrek problémáját.
Ezek már nem az ideologiát védik hanem az összelopott karvalytőkét és az életüket.
Ezért életveszélyesek.
A jobb oldal megosztását nagyon komoly aparátussokkal végzik erre szakosodott kiváló de teljesen erkölcstelen reklámemberek.
Sem Molnár úr sem én nem osztunk meg semmilyen jobb oldalt amely meghatározásról ideje lenne már leszokni mert nincs jobb oldal!!!
Bal oldal sincs!
Csak magyar érzelmü és nem magyar érzelmü emberek élnek ebben az országban.Ez az ország pedig Magyarország. Egyenlőre.Hagy ne közöljek egy listát a nem magyar érzelmüekről...
Hozzászóló: keresztapa54 @ 21 Oct 2007 10:45 am
"Csak magyar érzelmü és nem magyar érzelmü emberek élnek ebben az országban.Ez az ország pedig Magyarország. Egyenlőre.Hagy ne közöljek egy listát a nem magyar érzelmüekről...
Nincs jobb oldal!!!
Bal oldal sincs!!! "

Ez a legfontossabb, hogy nincs egyik oldal sem!

Ezt csak a politika csinálók akarják elhitetni az emberekkel, hogy így aztán megoszthatóak!
Sőt, nem, hogy megoszthatóak, már-már
ellenségekké váltak, sajnos!

Amíg a nép meg van osztva két táborra, addig a hatalom azt csinál vele, amit akar. De abban a percben, amikor a Nép egyet akar, már nem tudnak mit kezdeni vele! Nekünk az a feladatunk, hogy eggyé kovácsoljuk Nemzetünket! Azt hiszem ennél nemesebb feladat nem is kell, és nincs is!
Magyarok!
Ne engedjük, hogy ezt tegyék velünk!
Ne engedjük magunkat félre vezetni!
"Felkérés összefogásra" www.azigazorszagert.hu
"Céljaink" menüpont alatt!
Mindenkinek: Igenis van más kiút mint a pártok!
Tegyünk Együtt Hazánk Sorsának Jobbra Fordításáért!
Mert Együtt Győzni Tudunk és Felépítjük Igaz Országunkat!Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 21 Oct 2007 01:09 pm
Csak úgy, föltenném a kérdést igaz országosoknak, hogy a hazai cigány és zsidókérdés megoldására milyen elképzeléseik vannak? Ezt nem olvastam honlapjukon...


Hozzászóló: sabaktani @ 21 Oct 2007 05:57 pm
A Törvény és betartatása.
Nem ezek a fing jogszabályok, hanem TÖRVÉNY.
És nem ezek a fing megélhetési jogalkotók.


Hozzászóló: Jozsi @ 24 Oct 2007 01:43 am
Ugye kerem hany eve irkalom,DE m indig leszoltak,hogy *konnyu neked--gyere haza--nem itt elsz--nincs jobbra szavazni--etc..etc..*
Hany ertelmesnek tuno ember --hany eve szajkozza,hogy odahaza Demokracia van es van *bal--jobb*oldal.
Azt persze nem lattak,hogy pont a ket vezeto part es szatellite tamogatojuk,
a hazugok-a nemzetellenesek,,etc..etc..
Faradt vagyok mar,hogy odahaza a hazaarulokat vedik a beirkalok.
SZGYEN.


Hozzászóló: Gárdista @ 24 Oct 2007 08:29 am
Ha valaki nem hiszi, hogy Tamásnak - már megint igaza van, olvassa el Kósa Lajos ünnepi gondolatait (MTI, mno, deol.hu). Nyíltan beszélt az egyedül szükséges és eredményes megoldásról, a nagykoalícióról, és azt mondta - na vajh kire gondolt -, hogy aki nem tudja megmondani, hogy mi a teendő Fleto után, csak hablatyol, annak mennie kell, akármelyik oldalról is légyen szó. Szerintetek mi akar lenni Debrecen kiba...ttul sikeres polgármestere, a baloldal nagy barátja, Fodor Gabriella őszinte híve?


Hozzászóló: sabaktani @ 24 Oct 2007 04:04 pm
Megint a pestis és a kolera között kell választanunk.Mindig ez van.Kosa Lajos, Kosáné Kovács Magda.


Hozzászóló: keresztapa54 @ 25 Oct 2007 01:49 am
"VÉLEMÉNYEM"-nek

"hazai cigány" A Szent korona eszmeisége alapján, 2 pontja szerint, amely ősidők óta az egyetemes magyarság Alkotmánya, azaz Történelmi Alkotmány.
- Az egyetemes nemzet minden tagjának egy és ugyanazon szabadsága. (Alap: Una et eadem libertas) - ami azt jelenti, hogy a magyar állampolgárok szabadok, függetlenek. A magyar itt jelzőt jelent, olyan személyek jelzőjét, akik Szabadság Alkotmánya szerint élő, vagyis az államalapító és államalkotó nemzetek tagjai, akik kötelezettségeik teljesítése révén gyakorolják jogaikat, vagyis az országért tevő, az országhoz és a nemzethez hű, a magyar érdekeket mindenek előtt tartó, szolgáló állampolgárnak vallják magukat.

"zsidókérdés"

1222. évi XXIV. törvénycikk
hogy izmaeliták és zsidók tisztséget ne viseljenek
Pénzváltó kamara-ispánok, só-kamarások és vámosok, országunkbeli nemesek legyenek.
1. § Izmaeliták és zsidók ne lehessenek

1222. évi XXVI. törvénycikk
hogy az országon kivül valóknak birtokot adni nem kell
Továbbá, birtokot az országon kivül való embernek ne adjanak.
1. § Ha valamelyest adtak vagy eladtak, azt a haza fiai válthassák meg.Hozzászóló: Molnár Tamás @ 27 Oct 2007 11:57 am
Politika helyett, lehet, hogy inkább lottóznom kellene? A cikk megírását követően az MSZP-FIDESZ nagykoalíciót éltette a debreceni Kósa, majd viszontválaszként koalíciós társnak ajánlkozott az 1%-os SZDSZ. Lesz itt még közös bál at Operaházban!


Hozzászóló: s@baktani @ 27 Oct 2007 12:05 pm
A mai helyzet a betonsarokba szorított patkány tipikus esete.Feljegyeztek eseteket amikor a patkány,nem tudván megtámadni az őt sarokbaszoritót,elkezdte átrágni magát a betonon,amibe természetesen beledöglött.
A patkányt azért sajnáltam...

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.