A NAGY OKTÓBERI SZOCIALISTA RINYA. Ezek még a 301-es parcella halottait is körbekerítik!

Nincs itt semmiféle válság! Az erőszakkal elcsendesített utca nem igazolja vissza az ellenzék által gerjesztett válsághangulatot –hazudja megint szemünkbe Gyurcsány, a nemzeti ünnep előtti cinikus nyilatkozatában. Nincs itt válság „csak” lezárt és kiürült utcák vannak, vaskordonnal eltorlaszolt és elnéptelenedett terek, végletekig fokozott karhatalmi jelenlét van.

Szirénázva száguldozó rendőrautók, sikátorokban parkoló vízágyúk és rabomobilok jelzik ezt a halálos ölelésű, könnygázfelhőbe burkolódzó utcai nyugalmat. A modernizált ÁVH által megszállt Budapest szinte a mennyei béke tere lett, ahol a válságnak semmiféle nyoma nincsen! Hetek óta buta rendőrfőnökök és válogatott, címeres titkos-szolgák riogatnak, fenyegetnek és üzengetnek a békétlen lakosságnak. „Nem engedjük, hogy a tüntetők végigvonulgásszák a várost!” –nyilatkozza kigyúrt magyarsággal Kardos Imre a Köztársasági Őrezred tanult parancsnoka. Burány szerint nem ismétlődhetnek meg a tavalyi események, ezért most ifjabb Gál, a „Hídi csatát” szétverő főrendőr operatív fia irányítja az eseményeket. Mellette a fősumák Szilvásy emberei is bevetik a megfélemlítés és dezinformáció összes fegyverét. Összefirkált és felkötelezett, besült Molotov-koktélokkal színpadiasan megrongált MSZP irodák jelzik, a közvetlen politikai irányítás alatt álló rendvédelmiek titkos és nyálkás útjait. Jelzik a posztkommunista új rend, kifényezett viperás nyomait.

A háborús állapotok, a ki- és bejárási tilalmak kapcsán sokan elcsodálkoznak és megdöbbennek. Értetlenül állnak az elhazudott rendszerváltás –pártállami időket idéző-, elnyomó kellékei előtt. Elszörnyülködnek a nemzeti ünnep biztosítására szánt ötvenmilliós költségvetés hallatán, ahol izraeli vízágyúk és német páncélozott luxus limuzinok fedezik a régen bevált orosz típusú, bolsevik módszereket. Elszörnyülködve látják, hogy tizenhét keserves év elteltével itt szinte semmi sem változott. A szervezkedő antikommunistákat -begyűjtés és megveretés előtt-, most is köztörvényes bűnökkel vádolják, nyomon követik és lehallgatják. Október forradalmi ünnepétől zsigerileg fél a szocialistának csúfolt, brutális hatalom. Ilyenkor összerezzen minden pártállami, nagypofájú mameluk. Ilyenkor minden évben beindul a nagy októberi kommunista rinyázás! Ilyenkor megijednek, mert felrémlik előttük a bosszúálló tömeg iszonyú kísértete. Gyurcsány -akit ma sokkal jobban gyűlölnek, mint Rákosit, Gerőt és Münnich-et együttvéve-, semmit sem tanult a múlt bűneiből. Minden egyes megnyilvánulásával tovább feszíti a felajzott társadalmi húrt. Azt képzeli, hogy szuronyok és gumibotok árnyékában, lovas rendőrök kardlapozása mellett felépíthető ez a megregulázott és elátkozott Gyurcsányokrácia. Hát, nem! Magyarország ellenáll! Magyarország ellenáll, bár már nyomaiban sem mutatja egy civilizált és demokratikus jogállam képét! Alapvető alkotmányos és emberjogi tekintetben sokkal inkább hasonlít Putyin Oroszországához, mint az unió nyugat-európai államaihoz.

1956-nak talán legnagyobb tanulsága, hogy a politikai bűnöket –bár törvényi eljárás keretében sajnos általában nem büntethetők-, előbb-utóbb számon kéri a népítélet. Lehet, hogy most a szokásosnál csendesebb lesz ez a félelmekkel megzabolázott ünnep, de a véreskezű kormányfő felett biztosan ítélkezni fog a történelem. Biztosak lehetünk benne, hogy amíg él (sőt, még azon túl is!), sohasem lesz nyugalma ebben a kifosztott hazában! Hiszünk benne, hogy a magyar föld, a magyar emlékezet kiveti magából az eszelős diktátorokat.

Molnár Tamás

ÚDK

Ui: Az ÚDK szeretné megtudni azoknak az „56-os veteránoknak” a névsorát, akik együtt ünnepeltek a véreskezű kormányfővel. Minden fórumon be kell mutatnunk azokat, akik jelenlétükkel ismételten legitimizálják a véreskezű utódpárt első emberét.

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Borz Membrok @ 23 Oct 2007 12:28 pm
Molnár Uram!
Számomra az a legelgondolkodtatóbb, hogy nem akad a hazában egyetlen szervezet, néhány olyan derék magyar sem, aki tényleg tudna szervezni és némi pénze is akadna. Mert azt nekem senki ne mondja, hogy évek óta nem lehetett volna egy alkalmas pillanatot találni a gyurcsány le**********. Ezer helyszín, ezernyi lehetőség és egyetlen tökös magyar se. Nem mintha bármit is megoldana ennek a mélyszar prolinak a pusztulása, de jelkép ereje azért volna e tettnek. No látja, ez az, ami elképzelhetetlen volt még akár 50 évvel ezelőtt is. Jár itt a szája sok szájhősnek, csak épp csendben maradni és profin dolgozni nem képesek ők (sem).
S Kend is néhány napja, hete még újabb utcai történésekről vizionált, reménykedett. Érthető. De én már akkor is megmondottam, nem fog történni semmi. A környékünk például kiürült. A szomszédok már péntek délután elmentek Villányba néhány napra, a szemközti ház lakói Kehidára vonultak felüdülni, az alattunk lakók az Őrségben vettek ki házat és kirándulni vitték a családot.
Egy amúgy derék jobboldali ismerősőm, fiatal srác a barátnőjével bújt a paplan alá. Anyu, apu elment otthonról Ausztriába, szabad a kégli.
Aki meg otthon maradt, ül a tévé előtt és böfög, káromkodva hiányolja az élő adásban sugárzott balhét. El van baszva ez a napja is.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi SzállásHozzászóló: herold @ 23 Oct 2007 08:59 pm
Egy az „56-os veteránok” közül: Bocskay T. József - Gyurcsány után beszélt az Operában - az IGAZOLT MAGYAR SZABADSÁGHARCOS VILÁGSZÖVETSÉG elnöke és alapítója.
Kapcsolat:
Igazolt Magyar Szabadságharcos Világszövetség
1051 Budapest
Nádor u. 36. V. em. 515-ös szoba

Az iroda hétfőtől-csütörtökig, 8-tól 12 óráig tart nyitva.

Telefon/Fax: (06-1)269-13-40
A nyitvatartási időn kívűl, üzenetrögzítő működik.

E-mail cím: imszvsz@imszvsz.huHozzászóló: Borz Membrok @ 24 Oct 2007 08:41 am
Sokunknak kéne írni annak a vén trottyosnak, sötét hazaáruló gazembernek.
Ilyenkor hol van Wittner Mari? Miért nem mondja el mindazt, amit erről a sötét- és rókalelkű Józsi bácsiról tudni kell. Neki biztosan megvannak a pontos infói.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: Szimat @ 24 Oct 2007 09:22 am
56-os kitüntetéseket osztogatni komcsiknak, ez is egy kis biznisz. Ide is le lehet sűllyedni.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 25 Oct 2007 12:56 pm
56 -os megélhetési gazemberekről van szó..Nézzük meg, hogy kik miatt is nem lehetett egység az 56-os szervezetek között? Majdnem mindnél kimutatható, hogy a hatalom kegyeit keresték, hogy mennyi pénz esik le nekik és azt, hogy mutogassák őket a nyilvánosságban. Először Fónay Jenő lépett a színre, s mint volt halálraitélt azonnal űzérkedett régi múltjával, az Antall-kormány teljes támogatását élvezte, miközben a Pofosz- tagok érdekeit elfelejtette. Aztán Mécs Imre is ezen a jogcímen élt vissza sok szervezetben és képviselőként. Mécsnél az SZDSZ-es tagság kifejezetten 56 meggyalázását jelentette. Majd jött Wittner, aki a Fidesz padjaiban kötött ki. Teljesen nyilvánvaló, a Fidesz Wittner nevéből akar nyerészkedni, Wittner pedig szereplési lehetőséget kap és nem kevés pénzt ezért. Üzlet üzlet.
Bocskay T.J. amikor 89-ben hazajött már akkor a kommunista hatalom oldalára állt. Most eljutott Gyurcsány kiszolgálásáig. Ha azt mondom, hogy ezek a megélhetési túlélők semmiképpen sem képviselik 56 szellemét és a hős mártírok örökségét, akkor még keveset is mondtam. Egyedül Pongrátz Gergely nem lett megalkuvó, áruló. Igaz ő sokat is tett saját szerény lehetőségei között 56 ügyéért. Vegyük tudomásul, 56 nem áruvédjegy amivel bárki visszaélhet. A hazaáruló gazembereket pedig le fogjuk leplezni..

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.