KICSORDULT A POHÁR! Mellébeszélések a forradalom ünnepén.

Szegény októberi forradalom! Amint az várható volt, lényegesebb kisebb társadalmi támogatottsággal (majd, hogy nem teljes közönnyel!) és leginkább üres politikai fecsegéssel ért véget megint az idei zajos, kampány ízű pártparádé. Meglepő módon talán Sólyom László államfő volt a legkritikusabb, aki végre ki merte mondani az aktuális politikai üzenetet, miszerint: -A rendőrség erőszakos, törvénysértő fellépése többet árt a jogállamnak, mint amikor maga a tüntető szegi meg a törvényeket.

Az államfő beszédében kijelentette azt is, hogy a rendőri barbarizmus nem maradhat törvényes következmények nélkül. Sólyom kemény szavaival szinte teljesen harmonizált Morvai Krisztina kijelentése. Szerinte vissza kell szereznünk a magyar rendőrséget! Azt a magyar érzelmű fegyveres testületet, amely nem bántja, hanem sokkal inkább megvédelmezi a lakosságot. Ugyancsak ez az államfői gondolat volt a kiüresedett orbáni beszéd leglényegesebb eleme is. A Civil Jogász Fórum kivételével egy teljes év kellett ahhoz, hogy a jobboldal vezető politikusai végre felismerjék, és számon kérjék (egyelőre még név nélkül) a tavaly ősszel történt gyalázatos karhatalmi események felelőseit.

De menjünk sorjában, hiszen Gyurcsány Ferenc megint nem tagadta meg önmagát! Operaházi -cseppet sem ünnepi beszédében-, jó retorikai érzékkel, most egy nagy hazugság mellé, két igaz állítást rendelt. Miközben azt hazudta, hogy ma kizárólag a barikád baloldala demokratikus, kijelentette azt az alapigazságot is, hogy a köztársaság demokratikus rendjét nem párszáz hangoskodó fenyegeti -hanem ő és tettestársai-, és ebben az új rendben egy új nemzedék folytatja most apáik küzdelmét, utalva itt nyilván Kádár újdonsült Apró Dögeire! (Gyurcsány Új Magyarország elnevezésű állam-szocialista elképzelése egyébként a szabadság és rend kettősségén alapul, ellentétben a nemzetiszocialistákkal, akik vele szemben a szabadságot és jólétet/!/ hirdették meg legfontosabb tényezőként!) Az utódpárti bürokraták különben nem sokat tettek hozzá az ünnep méltóságához. Nyakó Istvánnak a Fidesz és Orbán anyázása, Lendvai Ildikónak pedig a fasiszta Magyar Gárda jutott csak az eszébe. A szocialisták két szatelit pártjának vezetői szintén nem remekeltek. Dávid Ibolya (MDF) szerint –miközben teljes erővel dübörög a posztkommunista oligarchák nyíltszíni térnyerése, maga a pártállami visszarendeződés-, ma nem forradalmi hőbörgésre és zajongásra van szükségünk, nem „fantomkommunisták”/?/ ellen kell harcolnunk, hanem a nemzeti egységet kell képviselnünk! A körbekerített Nemzeti Sírkertben a futottak még kategóriában, hasonlóan emelkedett hülyeség jellemezte az önmaga társaságában bátran felszólaló Kókát (SZDSZ) is, aki szerint október 23-án nem lehet mellébeszélni! Hmm. (Nem csoda, ha elbutul a nép, amikor ilyen intelligensek választott képviselői!)

Velük szemben -finoman fogalmazva-, az ellenoldal sem volt szellemi képességeinek teljében. Egyre csökkenő számú és elázott lelkületű szemlélődő előtt, a nyugat felé tekintő, modernkori államalapító Szt. Orbán, végtelenül unalmasan, megint csak önmagát plagizálta. Teljes hevülettel szidta a keletet (Nyilván szegény orosz népre gondolt, akik -Szolzsenyicin óta tudjuk-, szintén kegyetlenül megszenvedték, a rájuk kényszeríttet bolsevizmust!), és ajnározta a bennünket ezerszer átverő nyugatot. A békességre törekvő, ám szájkaratés (by Kuruc!), állandóan kettős kommunikációt alkalmazó szónoknak, „természetesen” megint nem jutott eszébe a kormánybuktató, ám békés jellegű országos kiterjedésű sztrájkok gondolata. Azt viszont mindenki előtt világossá tette, hogy nála, mint puritán embernél –a felcsúti kastélyvásárlás szüneteiben-, végleg betelt a pohár. (Megint megfigyelhető volt egyébként, hogy az egymással viaskodó hadvezéreknek –saját előkelő és szemellenzős udvartartásuk jóvoltából-, fogalmuk sincs a hétköznapi valóságról. Az elviselhetetlen adó és áremelkedések miatt a megsarcolt lakosságnak, már nem csak a pohárkészlete, hanem az összes fellelhető töke is tele van a jelenlegi rendszerrel!!!) Orbán népszavazási kampánybeszédét egyébként egyedül a debreceni Kósa tudta csak űberelni, aki előző napi harcias szónoklatát követően /Elsöpörheti az illegitim elitet a népharag!/, most teljes mellszélességgel felpuhult a nagykoalíció gondolata mellett. Azt találta mondani két véres utcai csata szünetében, hogy: -Nem tüntetésekkel, hablatyolással és lázongással kell a fennálló kormányt megbuktatni, hanem német példa alapján, nagykoalíciós összefogással! (Ezt akár Dávid Ibolya is elrebeghette volna!) 1956 kapcsán egyébként a technokrata Rogánnak a belvárosi autók mélygarázsba küldése, az iderángatott szerencsétlen Tőkésnek a megszépült temesvári emlékek, Tarlósnak pedig zsidó viccek jutottak eszébe. A nemzeti radikális szónoklatokról jót vagy semmit. Itt talán egyedül Wittner Mária: „A szocialista halálgyárakban a gyűlölet jegyében folyt a megtorlás.” –képszerű megjelenítése volt a legszellemesebb.

Összességében elmondható, hogy 1956 forradalma kapcsán senki sem méltatta az akkori eseményekben meghatározó jelleggel felbukkanó, minden idegen megszállást elutasító, független és önálló Magyarország gondolatát. Senki sem emlékezett meg a civil önszerveződések egyedülállóan szép és példamutató formájáról, a magyar munkástanácsokról. Hivatásos megélhetési politikusok közül senki nem volt méltó arra, hogy felidézze a harcoló Nemzetőrség hős cselekedeteit, az új földosztás felemelő pillanatait, a napok alatt megvalósuló szociális igazságosság és testvériség jeleit, vagy a nemzeti érzelmű értelmiség bátor tetteit. 2007-ben megint maradtak az egymással szembeni aktuális, pitiáner aljasságok. Hazugságokkal teli, gyáva és szánalmas ünnep lett ez. Olyan, amilyet megérdemeltünk!

Molnár Tamás

ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Molnár Tamás @ 24 Oct 2007 03:54 pm
Még egy adalék: Orbánnal ellentétben, mi szeretjük keleti rokonainkat. A Matskássy Ház Baráti Kör, Perzsia művészete címmel, kiállítást rendez október 26-tól, november 8-ig Pilisvörösváron. A kiállítást Irvash Ali Deza, az Iráni Iszlám Köztársaság nagykövete nyitja meg! A csodálatosan szép művészeti kiállítást érdemes megtekinteni!Hozzászóló: Szimat @ 24 Oct 2007 04:20 pm
Én már nem csak Orbán unom, de Toroczkait, Budaházyt és a Fidesz mellett táncoló Vonát is unom.


Hozzászóló: REND @ 24 Oct 2007 04:42 pm
Mióta jogállam MAGYARORSZÁG ? és milyen törvényről beszél M.T. ?
Egy illegitim hazug kormánynak az államfője, mióta államfője MAGYARORSZÁGNAK ?
Se egyik nem igaz, sem a másik !
Ezen súlykolások által húzzák az időt az álhatalom bűnözői ! Ezt segíti M.T. ?


Hozzászóló: Borz Membrok @ 24 Oct 2007 04:59 pm
Molnár Uram!
Igaza van. Minden szavával egyetértek! Ma este, pontban 8-kor koccintok egy pohár füredi rizlinggel Kend egészségére. És azt mondom, amit egy magyarnak mondania kell: Isten-Isten.
Borz Membrok csángó-komán fővezér, táltosinas
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 24 Oct 2007 05:05 pm
Bocs! Egyrészt nem én, hanem Sólyom beszélt jogállamról, másrész a Köztársasági Elnök nem az illegitim és hazudós kormánynak az államfője, hanem tudtommal a jelenlegi parlamenti többség választotta meg az ellenzék nyomására a Magyar Köztáűrsaság államelnökének! Ha rendet akarunk, akkor jó lenne tisztába lenni az összefüggésekkel és a politikai fogalmakkal!
Üdv: M.T.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 24 Oct 2007 05:15 pm
Ha jól olvasom a fenti sorokat, akkor M.T. Sólyommal karöltve jogállamnak tartja kies hazánkat ? Azért ez nem semmi. Hiszen nem lehet a levegőben lógva hagyni ilyen sarkalatos kérdéseket. Nem lehet itt úgy élni, hogy ne adnánk meg a pontos meghatározását ennek a rablógyilkos rendszernek. Mert ez az. És az is vitán felül van, hogy többpárti bűnszövetkezet van hatalomban. Ha az ami nálunk most van (visszamehetünk 1990-ig is) jogállam, akkor ehhez képest Kína is az, a több mint 70 milliós kommunista pártjával és terrorgépezetével együtt. Egyébként jogállamunk kormányfője éppen ezzel a Kínával szövögeti mind erőteljesebb államközi kapcsolatait. Lehet, hogy M.T. abban is közös állásponton van Sólyommal, hogy ez a többször átpofozott sztalini alkotmány elfogadható számunkra ? Hiszen Sólyom nem győzte ezt a képtelenséget ismételgetni. Persze a köztársaság Örült Nérója (Mojvai után szabadon) is a jogállamra és a törvényességre hivatkozik, ami mindenki számára kötelező, kivéve a fenti politikai bűnöző köröket. Lásd kasztrendszer és az érinthetetlenek címszót a lexikonban. Én úgy érzem – és ebben nem vagyok egyedül -, hogy felelős magyar értelmiségi nem legalizálhatja semmilyen formában, még a legkisebb célzással sem, ezt a hivatásos bűnszövetkezetet.


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 24 Oct 2007 05:26 pm
Kétségbe vagyok esve az olvasni nem tudó, funkcionális analfabétizmus láttán! Az általam leírt szövegből ugyanis teljesen egyértelmű, hogy idézek Sólyom nyilatkozából! Ennek ellenére, ha ez bárkit megnyugtat: már régóta nem tartom jogállamnak Magyarországot!
Üdv: M.T.


Hozzászóló: REND @ 24 Oct 2007 06:37 pm
Molnár Tamásnak !
Ha tisztázni akar valamit, akkor legalább illik tudni, hogy még a Köztársasági elnököt is CSAK NÉPSZAVAZÁSSAL LEHET HATALOMBA JUTTATNI és nem a pártokba tömörült illegitim álhatalomnak !
Az ugyanis SEMMIS ! Még a tákolmányuk szerint is, de az meg eleve TÖRVÉNYTELEN !


Hozzászóló: REND @ 24 Oct 2007 06:41 pm
Ha emlékezetem nem csal -ÉS NEM CSAL !- akkor Molnár Tmaás volt az, aki a 4.illegitim köztársaságot akarta volna kikiáltani, tavaly, úgy ilyen tájban, októberben.
Úgyhogy mindegy most ki mögé bújik.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 24 Oct 2007 06:58 pm
A világért sem akartam M.T. szájába olyan mondatot adni mint amit nem írt, de ilyen terjedelmes szövege estén illik világosan fogalmazni. Egy szürke kisembertől ennyit nem várhatunk el, de egy pártelnöktől igen. Egy szó mint száz. Törvénytelen, ránkerőszakolt, idegen alkotmány alatt sínylődünk 62 éve. Ha valamiért küzdeni kell, akkor azért, hogy ezt az alkotmány minél előbb szünjön meg, mert a bűnözők mint a veszett kutyák, még mindig ebbe kapaszkodnak.


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 24 Oct 2007 07:07 pm
Kedves REND és VÉLEMÉNY!
Nem akarok mindenáron elhatárolódni Sólyomtól, hiszen már tavaly ősszel is tett emelkedett gesztusokat a tüntető tömegek felé. Mostani megnyilvánulása azonban teljesen kiverte a biztosítékot az ATV Sajtóklubjában és más szélsőliberális publicistáknál, ami jelzi, hogy keményen nekiment a brutális karhatalomnak. Ezért akár tisztelhetem is! Cikkemnek különben nem ez az igazi üzenete és esszenciája...
Üdv: M.T.


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 24 Oct 2007 07:12 pm
Ja! És nem vagyok pártelnök. Egy igen visszafogott, szerény hangya vagyok csupán ebben a nagy magyar politikai, ellenállási mozgalomban. Sohasem érdekeltek a címek és a tisztségek!
Üdv.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 24 Oct 2007 08:30 pm
Nana....azért ez nem egészen így van. Szép a szerénység, de csak indokolt esetben. Maradjunk annyiban, hogy az ÚDK az egy párt és abban Molnár úr valamiféle poziciót tölt be...S ha jól emlékszünk egy évvel ezelőtt a Kossuth-téren a hazai és külföldi sajtót tájékoztatta a sok tüntető vezérecske között...De hol van már a tavalyi ősz....és még mindig itt tartunk.


Hozzászóló: TISZTA LAP @ 25 Oct 2007 12:08 am
Hát, most indokolt a kritikus és szkeptikus értékelés! Az egész olyan lapos és büdös volt, mint az a bizonyos tehénlepény! A FIDESZ rendezvény minden szempontból amatőr volt - sajnos! Senkinek nincs ott dramaturgiai-rendezői érzéke? Sajnálni kellett az ázott embereket, akik vártak valamire (valakire!), ám senkit, semmit nem kaptak! Szomorú...
A majomparádé pedig kiröhögi a népet!
Meddig lehet itt a sok gazemberrel gombfocizni?
Kürthy Hajnalka- 1 hétgyermekes magyar apa...

Mindenki feladta? Mindenki elbizonytalanodott? Senki nem tudja Sz.Arturo Ujj-t megállítani?Hozzászóló: Gy.A. @ 25 Oct 2007 12:37 am
1. Nem a minket átverő Nyugatot ajnározta Szt. Orbán, hanem a nyugati keresztény értékrendet, amihez a magyarság ezer éve tartozik.

2. Általános sztrájk igen, lesz. De nem most. Majd a népszavazás után. Meg még más is.Hozzászóló: É @ 25 Oct 2007 12:39 am
Gratulálok Molnár Tamásnak tisztánlátásához.


Hozzászóló: naiv2 @ 25 Oct 2007 05:48 am
A lényeget illetően igazad van ,Tamás.Remélem olvastad a zindexen az Apró Piroskás trilódiát.A sorok között is.Az Orbán is lassan célozgat az oroszok irányában,de úgy látszik,lassan esik le neki,ki az úr,és miként történhetet..


Hozzászóló: Monostori Csaba @ 25 Oct 2007 06:57 am
Nem tudom akik kritizálták Molnár Tamást, hányan, s hol voltak kint. Más megélni a helyszanen és más a médiából követni az eseményekt.
Sólyomnak köszönhető, hogy most a kommunista rektor végre beengedte az ünneplőket a forradalom bölcsőjébe. Tavaly Molnár Károly gyalázatos módon persona non gratat gyakorolt.


Hozzászóló: Szilágyi Péter @ 25 Oct 2007 07:01 am
Kedves Molnár Tamás! Hánykor lesz pénteken a kiállítás megnyitója, és Pilisvörösváron merre?


Hozzászóló: Öreg @ 25 Oct 2007 07:35 am
Kedves Tamás !
Szokás szerint jól elemzed a dolgokat, ez volt, s jól látszik, nem számíthatunk senkire.
De akkor mi lesz velünk ? Hosszú évekig, évtizedekig kell még szellemi mocsárba taposva léteznünk ?
S közben anyagilag is kifosztanak bennünket teljesen.
Vége a magyarságnak a Kárpát-medencében ?
Miért nem fogtok össze a nemzeti oldalon ? Sok kis apró szervezet, UDK, JOBBIK, MILP, HVIM, stb.
Orbánra nem lehet számítani, ez már világos. Egyébként két bukott választás után mit keres még a Fidesz élén ? Mért nem lép hátrább ?
Még pár ilyen év, s elfogy a magyarság.
Csak globalizált birkák maradnak. Kiürülnek az elcsatolt részek is.
Tőkést viszont nem kell bántani, Ő az egyetlen hiteles magyar ma. Gondolom, ha Ő felszólal az Unióban, arra oda fog figyelni mindenki.


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 25 Oct 2007 11:12 am
Kedves Szilágyi Péter!
A pilisvörösvéri kiállítás 17,30-kor kezdődik!
Üdvözlettel: M.T.


Hozzászóló: Wolf Gábor @ 25 Oct 2007 11:27 am
Nem búzdítok forradalomra senkit, hiszen a társadalom fele útál minket, de azt is érdemes végiggondolni, hogy hová jutottunk 17 év alatt az úgynevezett Europer magatartásunkkal. Egy szétzüllesztett, gazdaságilag kifosztott ország lakói lehetünk, perspektíva néküli életre ítéltettünk. Vagyonunkat elveszik, vagy feléljük. Simon Peresz pedig üzent a világ zsidóságának, hogy jöhetnek Magyarországra, hiszen itt már mindent elfoglalt Izrael állam. Magyarán szólva egy ország megszállta a másikat. Szerintem ez ellen már szabad tiltakozni, hiszen 56-ban is a megszálló Szovjetek és hazai helytartóik távozását követelte a nép. Ma ez nemzeti ünnep. Tegyük nemzeti ünneppé az Izraeli megszállás elleni tiltakozásunkat is. Lehet, hogy ehhez is forrdalmat kell csinálni? Lehet, hogy másképp nem megy?


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 25 Oct 2007 12:21 pm
W.G.-hez. Először azokat a befolyásos magyar személyeket és szervezeteket kell NEVESÍTENI, akik a hazai és külföldi zsidó szervezeteket, cégeket, pénzügyi köröket teljes mellszélességgel támogatták és segítették...Kezdjem a listát ? Itt nem lenne erre elég hely, de talán azok közzéteszik, akik tudnak olvasni...


Hozzászóló: OBSERVATOR @ 25 Oct 2007 12:29 pm
a bolsevista szovjet unio valamivel nagyobb ország volt, mint izrael, ahol
egy nagyszájú vezetõ emberke fenyeget,
de neki is tudnia kell, hogy a magyar nép sokat tür, hosszú ideig tart türelme, de ha egyszer ennek a türelemnek vége lesz, akkor Isten irgalmazzon a kártevüknek.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 25 Oct 2007 01:37 pm
Emlékezzünk! 56-ban a hős magyarokat nem érdekelte az, hogy mekkora a SZU, az se érdekelte őket, hogy hány orosz tank jön velük szembe...Őket csak az érdekelte, hogy elsöpörjék a magyargyűlölő, gyilkos, ávós-rendszert. Ma sem kevesebb a feladatunk. Egyetlen rádó és tv sem emlékezett meg a Kossuth-téri ávós mészárlásról, ami ezen a napon történt 51 éve, ahol közel ezer magyart gyilkoltak le az ávósok. Hol vannak ezek tömegsírjai? Vajon hány szervezet fog ma ott emlékezni?


Hozzászóló: Tóderik @ 25 Oct 2007 02:15 pm
Feleim!
Ne búsongjatok!
Félre a politikát!
Abból nem születik magyar.
Menjetek haza, udvaroljatok kicsit jobbik feleteknek, aztán várjatok nyár derekáig, hogy megtudhassátok: fiú születik-é avagy leányka?
A Kárpát medence azé, aki teleszüli.
Ehhez nem kell biza a hideg és nyirkos utcákon dideregni.
A tett halála az okoskodás.
Tudjátok: egyet a mamának, egyet a papának, egyet a Hazának.
Hajrá, Magyarok!


Hozzászóló: Tóderik @ 25 Oct 2007 02:16 pm
Bocsánat: Kárpát-medence


Hozzászóló: Wolf Gábor @ 25 Oct 2007 02:38 pm
Úgy gondolom, hogy Simon Perez nyilatkozata óta nem Zsidózik, aki az Izraeli megszállás ellen tiltakozik, hanem az ország függetlenségéért kűzd, mint 56-ban, vagy 1848-ban.
Egyébként ki kellene vizsgálni a Nemzetbiztonsági Hivatalnak, hogy hiteles-e az információ Perez bejelentéséről, s ha igen hát meg kell tenni a szükséges intézkedéseket hazánk függetlenségének megőrzése érdekében.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 25 Oct 2007 03:10 pm
W.G.-nek. A rádió Déli Krónika című műsora , a bejelentéstől számítva 10 nap után, részletesen elismerte, hogy a nyilatkozat igaz volt, de - tették hozzá- nem úgy kell érteni. Miközben a Kurucinfo közzétette azon zsidók leveleit, amelyben igazolják, hogy Peresz elnök úgy értette, ahogy mi is. Ami pedig a gyerekszülést illeti valóban igaz, hogy azé lesz a Kárpát-medence, aki teleszüli, de ez nem egyéni szándékokon múlik, hanem ennek állami programnak kell lenni, de ehhez nemzeti kormány kell.


Hozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 25 Oct 2007 03:16 pm
Hol vagy Sólyom ? Hol vagy Külügyminisztérium? Hol vagytok pártok? Lenyelitek az izraeli fenyegetést és agressziót....?
A fenti tudatos hallgatásnak még súlyos következményei lesznek.

Az izraeli kikotyogás felér egy hadüzenettel számunkra!Hozzászóló: s@baktani @ 25 Oct 2007 04:52 pm
Wolf Úr,-a Nemzetbiztonsági Hivatalnak?


Hozzászóló: Bene Gábor @ 26 Oct 2007 01:15 am
Kedves Tamás!

Látom jól elvagytok. Szerintem találkozzunk az Erzsébet hídon reggel!
(Ott majd jól kibeszélgetjük magunkat.)

Szeretettel és tisztelettel: Bene GáborHozzászóló: VÉLEMÉNYEM @ 26 Oct 2007 07:28 am
Helyes! Akik ott voltak 2006-ban a Kossuth-téren, azok legyenek most a hídon is....Én főleg az ismert közéleti és politikai személyekre, szobaforradalmárokra leszek kiváncsi. Hány közismert véleményformáló lesz ott? Én ott leszek...Ez a híd-ügy most egy vizsga lesz...


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 26 Oct 2007 10:13 am
Szia Gábor!
Örömmel látom, hogy te is felbukkansz a honlapunkon. Sajnos mi sem vagyunk jól, bennünket is nyomaszt Magyarország nyomorúsága. Veled ellentétben azonban én nem egy álomvilágban élek amikor azt mondom, hogy a mi országunkban egyre csökken a társadalmi támogatottsága az utcai politizálásnak. Új utakat és lehetőségeket keresünk, de ezért ne ítélj el bennünket!
Barátsággal üdvözöl: Tamás.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 26 Oct 2007 10:16 am
Tóderik! Maga menjen vissza a kunyhóba, ahol egyedül hagyta a kis Nucát. Nem szégyelli magát? Egyedül az a kislány a rengetegben, miközben maga a Szőrfülű kocsmájából netezik. Vigyen haza inkább élelmet meg gyufát.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: Kakamaki @ 26 Oct 2007 12:49 pm
Gyerekek, volt valaki kint ma a hídnál?
Persze mindegy. fegyver nélkül mit akartok? 56 se lett volna, ha nem áll át a hadsereg.


Hozzászóló: Rőczey J.János @ 27 Oct 2007 12:04 pm
Felhívás:Emberek felett hatalma nem annak lehet,aki gadag,hanem csak annak,akit megválasztottak.Válasszuk meg munkahelyeinken főnökeinket, ahogyan tettük azt, eredménnyel, 1956-ban !


Hozzászóló: s@baktani @ 27 Oct 2007 01:49 pm
Ugye nem a Tesco/Auchan vagy Mac Donald's alkolmazottakra gondoltá? Mert,hogy ott is olyan magyarok dolgoznak akiken segíteni kellene.
Milyen főnököket választottunk meg '56-ban? Ezt nem teljesen értem.


Hozzászóló: L.Ö. @ 28 Oct 2007 10:57 pm
Molnar tamas irasaban igen sok a sulyos es rosszindulatu pelda. foleg a Polgari oldallal szemben.

Peldaul: A Polgari oldal is kivan alkotmany valtoztatast, es ki kivanja vizsgalni az elit szerepet a rendszervaltasban. Nem igaz, hogy a polgari oldal megakadalyozta az ugynokmult feltarasat es az sem; hogy megosztja a hataron tuli magyarsagot. Ez egy kulonosen komisz hazugsag. Van meg tobb is ebben az irasban.

Ez az iras ossze kivanja ugrasztani a nemzeti es polgari elemeket, mikor nagyon is nyilvanvalo, hogy a polgari lehet nemzeti is egyben es vice versa. Ez egy az MSZP-bol jovo akcionak tunik szememben.Hozzászóló: s@baktani @ 28 Oct 2007 11:26 pm
Nem ismerem Molnár urat de nem hiszem,hogy MSZP-s provokátor lenne csak azért mert kritizálja a nemzeti oldalt.Mostanában nagyon sokan kritizálják-elsősorban Orbán "semmittevése" miatt.A "kiskanász" ahogy őt Nosztradamus nevezi(érdemes elolvasni a kifejezetten a magyarokkal kapcsolataos jóslatait!)úgy tünik,hogy egy kicsit elszállt saját magától,mindenesetre évek óta nem szolgál konkrétumokkal csak megy a nagy szövegelés.A Mádlék meg csillogó szemmel hallgatják-a semmit!
Szerintem is nagyon sokat változott ez az ember és nem előnyére.Tudja ma olyan állapotok vannak,hogy teljesen mindegy,hogy a Fidesz van-e hatalmon vagy az MSZP.A Fidesz egy kicsit olyan mintha az MSZP jobb oldala lenne.Ha visszajön a Fidesz ugyanúgy a Világbank fog uralkodni az ország gazdaságán meg néhány mamutcég amelyeknek saját érdekeik lesznek csak és mi maradunk a rabszolgák.A Fidesz óriási hibákat követett el amig kormányzott.Ma meg erőtlen mint egy szűzlány.A nemzeti elkötelezettsége pedig egyre inkább megkérdőjelezhető!!!Sajnos.
Még valami: a "fideszisták" közül sokan nem tudják elviselni a kritikát.Ha valaki kritikával él akkor az azonnal III/III.-as,kommunista,rendőrspicli,magyarokat összeugrasztó antimagyar szemétláda.


Hozzászóló: s@baktani @ 28 Oct 2007 11:44 pm
Nos Kedves L.Ö.!A kritikát sajnos viselni kell,különösen ha megalapozott.A Fidesz nem a Magyar Nép és nem is reprezentálja azt.A fidesz az egy párt amire pont annyira nincs szükség mint ahogy többi pártra sincs.Orbán,orbán-módon hülyít,Gyurcsány,gyurcsány-módon, Ibolyka meg a klimaxos agonizálásaival.Nincs szükségünk pártokra mert hazudnak és sokba kerülnek.Véletlenül nekünk magyaroknak meg van a lehetőségünk arra,hogy hatalom nélküli pártokkal tudjunk létezni ebben a hazában mert meg van minden ehhez szükséges jogi/történelmi eszközünk és hátterünk. A pártoknak nem szabad hatalmat adni a pártok csak javasolhatnak. Akik döntenek azok a néptribunok. És máris ott vagyonk a "Szt.Korona jogrendnél"!Hol van ettől-akár szellemiségében is a Fidesz?A többi pártról már nem is beszélek.Remélem,hogy ezzel a pár sorral nem kerültem fel a magyar népet összeugrasztani akaró csúnya,csúnya kommunista bérencek listájára...
(Ps.néhány förmedvény a Fideszből:Kósa Lajos,Pokorni,Rogán...nem tudom,hogy honnan veszi báki is,hogy ezek az emberek "nemzetiek"?????Mert hogy a tetteik alapján ítéljük meg őket,nem?)


Hozzászóló: s@baktani @ 28 Oct 2007 11:44 pm
Nemzeti oldal=polgári oldal


Hozzászóló: s@baktani @ 28 Oct 2007 11:51 pm
Szerintem meg kell kérni Molnár urat,hogy magyarázza meg a "vádjait". Tudniillik lehet,hogy meg tudja magyarázni-és akkor öngól a kritikusoknak, különben pedig 1:0 "oda"."Ügynök múlt,határon túli magyarok sorsa" stb.Minden valószínüséggel nem bolond az állítások írója és van bizonyitéka is.Rá kell kérdezni-ennyi az egész.Az persze lehet,hogy nem Fideszes ettől azonban még lehet jó magyar ember!
Vagy rossz magyar ember...ki tudja?


Hozzászóló: Jozsi @ 29 Oct 2007 09:19 pm
L.O.
Irod,hogy a polgari oldal a vezerevel etc..etc..
Tudod a *LIKUD*es a testverpartja az menjen a busba!Az orszagnak nem hianyzik.
Khm.


Hozzászóló: s@baktani @ 29 Oct 2007 09:54 pm
Na,most már aztán pofa be gyerekek mert ma megszületett a "gyűlölettörvény"!Nem zsidózunk,nem cigányozunk és remélem,hogy nem is rohadt magyaroznak!
Nagyon furfangosan van megfogalmazva a jogszabály és természetesen a nemzeti jelképeink/ereklyéink nincsennek benne!


Hozzászóló: Jozsi @ 31 Oct 2007 12:04 am
Igy van s@baktani!
Hoznak mindenfele *torvenyt*ami ugye 1989-ota illegitim.Minden a hazugsagra van epitve,csak mindenki a *demokraciarol*cseveg.
MILYEN demokraciarol Tisztelt magyar testvereim???
Az eddigi volt es vezeto partok mocskossagairol tetszenek ugy nyilatkozni,hogy demokracia?
Nagyon nagy tevedesben vagytok.
Ha ma pedig Mo-on lehet nyiltan arra buzditani,hogy *nyirjanak ki minden keresztenyt---meg bemocskolni az orszag tortenelmi ereklyeit--etc..etc..akkor KAR minden bohockodas.
Apropo--Miert nincs utalas a nemzetim ereklyenkre???
Ami pedig a *testverparti*kapcsolatot illeti,hogy tulajdonkeppen a Likud a Fidesz testverpartja--AZ--meg nem zsidozas.
Igaz kellemetlen--de megsem sert senkit sem.
Ja--hoppa---a Fideszt???
I'm sorry.


Hozzászóló: Rőczey J.János @ 01 Nov 2007 11:59 pm
Elhomályosodó világhírünk fényét az erősítené fel, ha egész Európában az önigazgatást szorgalmaznánk, mert az nem utópia, hiszen kipróbáltuk 1956-ban , s az ENSz különjelentése szerint e nélkül nem lett volna magyar forradalom.Rőczey J.János


Hozzászóló: s@baktani @ 02 Nov 2007 09:08 pm
Csinálnánk mi ha hagynák...


Hozzászóló: Jozsi @ 03 Nov 2007 04:59 pm
s@baktani!
Csak ott a *bibi*,hogy a Parlament is ez ellen van,ezert nem tudjatok csinalni.Tedd fel magadnak a kerdest,hogy parlamenti *ellenzek*az mit csinal!!!


Hozzászóló: s@baktani @ 04 Nov 2007 12:33 am
Ezt én is így látom ezért nem kell feltennem magamnak a kérdést.
Teljesen mindegy,hogy kik nem hagyják-gyurcsány,ellenzék,peresz- a lényeg az,hogy miattuk nem tudjuk megcsinálni.


Hozzászóló: wladek @ 22 Nov 2007 04:39 pm
L.Ö.!H a van nagybetű a gépen akkor a Tamást miért nem azzal írod?És ne rontsd itt a levegőt ezzel a süket dumával!

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.