ABSZURDISZTÁN SZÜRKE HÉTKÖZNAPJAI

Ha így haladunk -a kormány jóvoltából-, hamarosan az egész világ katasztrófaturizmusának egyik legfontosabb célállomása lehetünk. Budapest lassan olyan lesz, mint Mianmar, csakhogy itt nem narancssárga lepelbe bugyolált politikai buddhisták vonulnak az utcákra, hanem harcias Árpádsávosok.

Hiába sírnak – a munkahelyi késedelmek miatt - a szorgalmas népek, a rendőrfuttató kavalkád sokkal népszerűbb tetszési indexű tévéműsor lett, mint a végtelenített és primitív etnikai családi show. A képeken Fehér Pákó, a nemzet fallosza mellett, néha felvillan a népszerű nyelvújító és önfeljelentő Botox Baby is, hogy éles kontúrok, gázok, és buja füstfelhők között kommentálja a Nagy Futás című kormányzat által menedzselt, rendvédelmi fogyókúrát. A Csillag/börtön/kapu nehézkesen mozgó - erekció előtti „sünpózba” merevedő -, GYVH-s droidjai (A felturbózott köznép helytelenül ÁVH-nak ejti a Gyurcsány Védelmi Hivatal tagjait!) értik a viccet, és aszimmetrikus háború keretében teljesen megbénítják a fővárost.
Az igen közkedvelt aszimmetrikus harc egyébként afganisztáni, iraki és kurd /félve mondom, hogy talán izraeli?/ mintára zajlik, ahol igen bátran, mindig a leggyengébbet veri el vagy öli meg a legerősebb és legbrutálisabb hatalom. Az antikommunistákat kergető össznépi móka során, a legbátrabb antifasiszták illegálisan az MTA (Magyar Tudományos Akadémia, finnugor tanszék) épületében gyülekeznek, hogy beindítsák az újabb pénzfaló lehetőséget teremtő, Demokrácia Egyetemet. Az ünnepélyes megnyitóra természetesen üzenetet küldött a Mi Atyánk, azaz mindannyiunk bearanyozott somolyú, bájosan negédes Árpi bája is! A főszervező, a dobtáras Hanti Miklós (MELASZ) szerint, az „antifasiszta síkosító” /hatalmas kormányzati kenőpénzek mellett/ a szegény gyerekek legnagyobb bánatára, nem kap elég önreklámot az oktatásban. (Lehet, hogy tényleg hiányzik a tananyagból a Che-partizánegyetem, a kivégzési kiskáté, vagy a Molotov-koktél szakszerű használata?) A megjelentek őszintének tűnő igyekezettel –bár kicsit megkésve ugyan-, de tanulni akarják a demokráciát. Rájuk fér! Hajrá MELASZ!

Az ünnepi események persze itt még korán sem érnek véget. A liberálsoviniszták 1, azaz egy százalékos pártja (SZDSZ) nem akar beletörődni, hogy összezsugorodott a korán kábulati anyagokra szoktatott Pistike rosszalkodó májacskája. (Biztosan felgyülemlett benne a káros méreganyag!) A végtelenített észlények, most azt találták ki, hogy mindenáron piacosítani kell a demokráciát! Aki önfeledten, az alkotmány szellemére hivatkozva tüntetni akar a köztereken, nos az fizessen!
Tegyen le jelentős kauciót (bánatpénz?, verésdíj?, kádár-kolbász adó?), ami aztán bevándorol majd, a feneketlen zsebű, kókadozó szadeszes közjóba! Az ellenzék unalmas hallgatása mellett az örökké éhes liberátorok, most ezt a szaros pelenkát dobták be a törvényhozásnak álcázott állatkert ablakán.

Más - hangsúlyozottan magyar érdekeket védő értelmiségiek -, mint például MTI és MUOSZ elnök, Babarcy, stb., viszont a cenzúra mielőbbi bevezetéséről kezdtek el szemérmes tárgyalásokat. Lehetetlen az, hogy nem őket tematizálja unalomig a buta média, hanem az utcai tüntetőket! – hajtogatják igen morcosan. Szerintük nem a szemlőhegyi Néró teremti meg a folyamatos gyújtogatás kellékeit, hanem maga a kurva sajtó, amely ma már teljes mértékben a rendszer- és kormányváltást akarók bűnös eszköze. Teljesen aránytalan, hogy a harctéri tudósítások néhány száz randalírozóval foglalkoznak, a kormány különösen randa lírozóival, és szélsőséges ámokfutóival szemben. (Nem tudja valaki, hogy a negatív hír mindenhatóságát ki találta ki először az egész világon?) A legvégső „értelmiségi” érvelés szerint ugyanis, nem csak a fokhagymás hazait, de magát a nemzetközi terrorizmust is, a felelőtlen média erősíti és találtja ki. Nota bene, azért vannak robbantások /!/, mert azokat a rohadék média közvetíti. (Kedves utcai tüntetők! Ha ilyen, ÉS-en nevelkedett korlátolt elmék szidják az újságírókat, akkor Ti legalább ne bántsátok őket!) Amúgy meg csókoltatjuk a médiamunkás Oszamát!

Na szóval, miközben felperzseli az országot a lakosság mögé elbújó gazember hatalom, ezekről az igen érdekes, kicsinyke „csacskaságokról” megy most hátulról a nagybaszó! Odakint az utcákon közben épül-szépül, a bekordonozott, kardlapos és térkamerás rendőr/jog/állami globális hatalom, ami ellen persze egyetlen megélhetési sem tiltakozik! A tervgarázdálkodás jobb mutatói érdekében -a lakosság és a szakszervezeti vezetők megfélemlítése mellett-, most közel száz „hobbi” tüntetőt állított elő a vérprofi karhatalom. A teljesen tiltott /Ki nem szarja le! –idézet Havas Henrik bábművész tollából.), belügyes adatgyűjtés reményében, a Ferenciek terének keresztje előtt, minden arra kószáló gyanútlan járókelőt megfeszítettek, megmotoztak és lefényképeztek, sőt még hangfelvételt is készítettek róluk. (Ötvenhat pufajkás, kommunista megtorlói is javarészt fényképekről gyűjtötték be áldozataikat!)

Kormányzati berkekben azt híresztelik továbbá, hogy állítólag maga a NÉP, az oly türelmes nép -a fényképező kamerák kékes színben felvillanó vakuinak kereszttüze előtt-, még valami furcsa és görcsös pózban ugyan, de lelkesen mosolyog. Mi nem láttuk ugyan ezt a kínos nevetést, de lehet, hogy csak beidomított tehetetlensége folytán marad arcán mindenkinek, a ráfagyott reform-öröm. Ezért mondom hát, hogy keressük együtt újra, az egyszerű megoldások lehetőségeit barátaim! Most sokan azt hiszik, hogy az ország végleges és közös feloszlatását megúszhatják majd szárazon. Nem sejtik még, hogy hamarosan lesz ez még rosszabb is, hogy hozzánk is beköszönt a rémes Jerikó. Ne féljetek! A nagy bábeli zűrzavar szürke szüneteiben, sötét és koszos cellák mélyén, találkozni foguk mi még!

Molnár Tamás

ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Borz Membrok @ 27 Oct 2007 10:17 pm
Molnár Uram!
Most ment el egy ismerősőm, megittunk némi bort. Nem barátom, mert 168 órát, népszabit meg ÉS-t olvas a szerencsétlen, de amúgy jó gyerek. Az igazi elhülyített fajtából, aki azt tartja, hiába adják el a földet, attól az még Magyarország marad. Szóval ez a kategória, biztos Kend is ismeri az ilyet. És szídja Viktort. Mit szídja, egyenesen csökött baromnak titulálja, most épp az ünnepi beszéde miatt. Elmondottam neki, hogy bizony már én sem tudok igazán benne gondolkodni, no de egészen más miatt,amit talán itt nem kell részleteznem, magyaráznom. A két elutastás között csak az ég meg a föld a különbség. No ebből mi lehet Kend szerint? Mert szerintem egyetlen dolog következhet ebből a felfogásból, hogy marad az emeszpé kormány. S talán maga a dilis is, pedig a haverom őt még Viktornál is jobban utálja az egész koszhodt komonista bandával együtt.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi SzállásHozzászóló: Molnár Tamás @ 28 Oct 2007 09:42 am
A mostani állás szerint több forgatókönyv is elképzelhető:
1. Ha maradnak a kicsik,pártot cserél a két nagy.
2. Ha kiesnek, jön a kétpártrendszer.
3. Ha nagy lesz a válság, jön a nagykoalíció.
Egyben biztos vagyok, a jelenlegi politikai erők nem akarnak újabbakat maguk közé beengedni!


Hozzászóló: Borz Membrok @ 28 Oct 2007 02:46 pm
Pontostsunk Molnár uram. Nincs kit maguk közé engedni.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás


Hozzászóló: Öreg @ 29 Oct 2007 08:19 am
Nyilvánvaló, hogy legalább az igazi nemzeti oldalon szükséges lenne az összefogás. Egy választási szövetséget kell létre hozni, amiben együtt jelenne meg minden kis szervezet. Jobbik, Miép, Udk, Hvim, Nemzeti Front, Kossuth tériek, Igazi Kisgazdák, s mindenki.
Gondolom ez csak álom.
Pedig nagyon kellene egy párt, szövetség, a mi oldalunkon, amely többre képes 5 %-nál, s akkor Orbán nem tud minket félretenni.


Hozzászóló: Szimat @ 29 Oct 2007 10:40 am
Ha csak 100-ad annyi pnzel rendelkeznének új politikai erők, mint a parlamenti paktumpártok, akkor Borz úr nem írhatná azt, hogy nincs kit maguk közé engedni. Mert így azt sugallja Borz, hogy a paktumpártokon kívül világ szellemileg is alkalmatlan új erő létrehozására. Ez pedig nyílván nem így van.


Hozzászóló: Jozsi @ 30 Oct 2007 04:45 pm
Pontosan igy van.Eleg volt 18-19 ev,hogy az ugynevezett ellenzek tonkretegye az igazi nemzeti oldalt.
Igaza van az *oreg*nek osszekell fogni egy szovetsegbe az altala emlitett kis gyulekezeteket es majd ha bejutnak raernek vezert valasztani.
Borz UR!
Nem kell annyit inni.:-)))

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.