Egyetértek Demszky Gáborral !

Demszky az utóbbi napokban azt nyilatkozta, hogy kártérítésre kell kötelezni a hídfoglalókat, mert más embereknek kárt okoznak! Ugyan a jogi gyakorlat és elv az, hogy a politikai tartalmú tüntetéseken, valamint a polgári engedetlenségi megmozdulások alkalmával az érintetteknek a helyzetet tűrni kell, de én mégis azt mondom, hogy fogadjuk el azt, ha valaki/valakik kárt okoznak a másiknak, azok térítsék meg a kárt!

Nos kedves Demszky akkor ön, haladéktalanul térítse meg azt az 500 millió forintot, amellyel (Tarlós István szerint) nem tud elszámolni.
Ugyanez vonatkozik a kormányra és a parlamentre, vagyis a társadalom és a nép tudta nélkül felvett Milliárdokat haladéktalanul kérjük visszatenni az államkasszába.

Demszky nem először beszél össze-vissza, sőt, a nagy taxis blokád idején éppen ellenkezőleg foglalt állást, mint az egyik SZDSZ-es ügyvivő!

Az SZDSZ Nyilatkozata

Az SZDSZ Ügyvivői Testülete jogosnak tartja a hosszú időn át halogatott, majd előkészítés nélkül bevezetett áremelés elleni országos tiltakozást. Öt hónapos fennállása alatt a kormány megmutatta, hogy nem tud mit kezdeni gazdaságunk mélyülő válságával. A mai napon bebizonyította, hogy nem tudja kezelni a romló életkörülmények miatti társadalmi tiltakozást. Az erőszakkal való fenyegetőzés megengedhetetlen, csak tárgyalásos megoldás lehetséges. Most már nem csupán a benzin áráról van szó.

Az országnak haladéktalanul felkészült, a lakosság bizalmát megszerezni képes kormányra van szüksége. Addig is biztosítani kell az élet normális menetét. Felhívjuk a tiltakozó mozgalom résztvevőit, hogy semmiféle provokációnak ne üljenek fel, védjék a rendet és a nyugalmat. Felhívjuk a közellátás, a szállítás és az egészségügy dolgozóit, hogy - mint eddig is tették - biztosítsák a lakosság ellátását.

Felhívunk minden szabad demokrata szervezetet, hogy támogassa a békés tiltakozó mozgalmat, valamint a közellátás és a közrend fenntartását.

Budapest, 1990. október 26., 13 óra 30 perckor
az SZDSZ Ügyvivői Testülete

Tehát Demszky, vagy beteges hazudozó a nép érdekeit illetően, vagy tudatos hazudozó a saját és pártja érdekében!

Az ÚDK állásfoglalása az, hogy elég volt ebből a hitvány politikai elitnek nevezett bandából, akik csak szavakban képviselik a társadalom érdekeit miközben látványosan forgatják a köpönyegüket, csak azért, hogy a saját és politikai megbízójuk érdekeit kierőszakolják a nemzet és a társadalom kárára!

Cs. Szabó Béla / ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Bendeguz 2 @ 30 Oct 2007 10:51 am
EGYETÉRTEK Cs. Szabó Béla okfejtésével.Hozzászóló: Benedek Csaba @ 31 Oct 2007 11:41 am
Én is 100%-ig egyetértek Cs. Szabóval! Hozzáteszem, a komcsik azért vannak még mindig a nyakunkon, mert ilyen "ellenzéke" van az országnak a parlamentben...

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.