A bal-liberális brüsszeli Szentszövetség

Egyre több jele mutatkozik annak, hogy mindenáron köztörvényes kategóriákba akarják besorolni a Gyurcsány kormány ellenes tüntetőket. A napokban bosszúhadjárat indult külföldön is, melynek keretében összefogtak az európai parlament magyar képviselői, az un. szélsőséges megnyilvánulásokkal szemben.(A reformokba becsomagolt szélsőséges gazdasági és politikai megnyilvánulások nem szerepelnek az elítélni szándékozott extrémitások között!)

A brüsszeli MSZP-SZDSZ-MDF új koalíció tagjai felszólították az EP közgyűlését, hogy lépjenek fel közösen a gyűlöletkeltő, kirekesztő csoportokkal szemben. (Veréb mondja bagolynak!) A határozat megszületését nyilvánvalóan az egyre elmérgesedő magyar belpolitikai válság generálja, amelynek korrekt kezelésére ma már teljesen képtelen a hazudós és illegitim kormányzat. Az uniós képviselők, most nem Moszkvának, hanem Brüsszelnek teregetik ki a magyar szennyest, és jelentik fel az egyre indulatosabb utcai elégedetlenkedőket.

Ezzel párhuzamosan idehaza is megszületett a Ptk. gyűlöletbeszéddel kapcsolatos módosítása, amelyet a Magyar Gárda avatását követően jelentett be a kormányfő. Az új törvény szerint, aki nagy nyilvánosság előtt súlyosan sértő megnyilvánulásokat tesz kisebbségben lévő embertársai faji, nemzeti, etnikai, vallási vagy világnézeti meggyőződésére, szexuális irányultságára, nemi identitására vagy a megsértett személyiségének más, lényegi vonására, az szigorú büntetésben részesül. A törvény egyrészt egyfajta túlélési lehetőséget teremt az egyre inkább kisebbségi jegyeket viselő és képviselő kormányzat védelmének bővítése érdekében. Másrészt /elméletben/ lehetőséget biztosít azoknak az állampolgároknak, akik a magyarellenes, hungarofób megnyilvánulásokkal szemben mindezidáig tehetetlenek voltak. Ha a törvény mostani szigorú szellemét következetesen betartanánk, akkor szinte naponta feljelenthetnénk Gyurcsányt, Lendvait vagy akár az egész szélső-liberális SZDSZ-t.

A gyűlöletbeszéd szigorításának igazságos használatával kapcsolatban azonban újabb jogi kategóriákba kellene sorolni a politikailag korrekt beszéd ismérveit, valamint szabályozni kellene a kettős mérce büntethetőségét is! Ez utóbbiakra azonban jelenleg semmiféle esély sincs, így nyilván a diktatórikus hatalom megtorló eszköze marad csak a jelenlegi törvényi szigorítás. A fokozódó elnyomás és megtorlás talán legszebb példája Bencze József országos rendőrfőkapitány nyilatkozata, aki megfontolandónak tartja, hogy jogszabály-módosítást követően a „visszaeső rendbontókat” (értsd: a kormányellenes tüntetések vezetőit!) a rendezvények helyszínéről ki lehessen tiltani. A javaslat erősen hasonlít a Kádár rendszerben alkalmazott REF (rendőri felügyelet) intézményére, valamint arra, amikor neves ellenzékieket például kitiltott a főváros területéről a diktatúra rendőrsége. A posztkommunista hatalom félelme tehát egyre erősödik. Vidéki beszámolók szerint, példátlan volt az október 23-i megemlékezések rendőrségi biztosítása is, ahol az ünnepi helyszíneken rendőrségi feljegyzések készültek nemcsak a szónokokról, de a beszédek politikai tartalmáról is. A budapesti hídblokád estéjén pedig az ország hídjainak többségét hatalmas apparátussal figyeltette a rettegő hatalom.

Miközben Kádár szelleme egyre inkább belengi az országot, egy igazán optimista felfedezésről közölt tudósítással örvendeztette meg olvasóit a magyar sajtó. Megbízható forrásokból származó értesülések szerint, külföldi tudósok felfedezték az optimizmusért felelős agyi területek elhelyezkedését az emberi koponyában. A felfedezés jelentősége nyilván megnövekszik majd a rezervátumlakók statáriumának idején, amikor némi orvosi beavatkozással mennyei boldogság tölti el a rabszolgák lelkeit. Az új felfedezést publikáló orvos csoporttal a magyar kormány állítólag már felvette a kapcsolatot!

Molnár Tamás

ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Borz Membrok @ 30 Oct 2007 09:16 pm
Molnár Uram! Jó az írás, kár volt a végét ezzel a kapcsolatfelvétellel elhurvinyákolni. Értem és a poent, csak akkor végig ezt a szálat kellett volna tartani. Egyébként ezt a törvény az EU töb országában is meghozták, így teljes és szép a kép. Bizony, nyakig benne vagyunk az újabb szarban. Lenin élt, lenin él, lenin élni fog. Így igaz, csak most elnöknek hívják. Az unio elnökének.
a Kend BorzaHozzászóló: Molnár Tamás @ 30 Oct 2007 09:21 pm
Kedves Borzos barátom!
A drámáknak mindig a csattanója a fontos. Egyébként a mai népek imádják a bulvárt, nosza rajta!
Üdv: M.T.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 30 Oct 2007 10:42 pm
Bulvár lennék, Molnár uram?
Borz


Hozzászóló: Öreg @ 31 Oct 2007 07:37 am
Lassan már beszélnünk is tilos lesz.
Kezdünk visszatérni a Rákosi-Kádár rendszerekhez.
Nem elég nekik a pénzünk, a lelkünk is kell nekik.
Nem tudom mikor lép hatályba az új törvény, de most akkor is leírom, ez igazi cionista mentalitás.
Hozzászóló: Molnár Tamás @ 31 Oct 2007 09:53 am
A liberális TASSZ normakontrolt kért a törvénymódosítás szövegével kapcsolatban az államfőtől. (Az ellenzék miért nem?) Nem kell tehát megijedni, lehet, hogy elmeszelik megint az egészet.


Hozzászóló: Borz Membrok @ 31 Oct 2007 09:24 pm
Hogy miért nem kért normakontrollt az ellenzék? Hát azért Molnár Uram, mert ő is a nemzetközi liberális .....-ta szekértolás igáskocsisa. OV magas rangot tölt be az ehhez szükséges szervezetben. És akkor most igen finoman, árnyaltan fogalmaztam.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállsás
P.S. Tudna valaki menyecskéket küldeni, hogy szebb ádventünk legyen itt a sziklák között?


Hozzászóló: Jozsi @ 02 Nov 2007 04:24 pm
Tisztelt Borz Membrok!
Irod>>Tudna valaki menyecskeket kuldeni,hogy szebb adventunk legyen itt a sziklak kozott?<<
Tudod annakidejen azOrban igergetett mindent oszt utanna inkabb azt mondta az erdelyieknek,hogy *kecskek*is jok lesznek nektek.
:-))) :-)))

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.