Pöcegödör legalján vergődik az SZDSZ.

Rövid bevezető: Nincs ember szerte a hazában, akinek a legfrissebb liberális szadomazo hallatán, ne az Emír Kusturica rendezte Macska-jaj című filmeposz, jutna elsőként eszébe. Mert mi történik, ha egyszeri politikai zsiványok olajszőkítőkkel és drogbárókkal üzletelnek?

Nos, akkor zajos happy end során a reterát összedől, s a végén Dadan Karombolo a fő-zsivány a zaftos pöcegödörben vergődik! (Isten óvja a libákat!)
Kicsinyke tárgyalás: Itt tartunk most. Az egy százalékra lecsupaszított szadesz kétségbeesetten vonaglik a politikai budi legalján. A kapkodás és csapkodás során szanaszét fröcsög körülötte a darabos barna lé. Jó liberális parazitaként, most új, jócskán felhizlalt gazdatest után illik néznie, aki gyorsan kihúzza a szarból, de ízibe! A karácsonyfát leanyázó Horn már meg is tette ünnepek előtti kedvezményes ajánlatát. Ha nincs leértékelt Orbán, Fideszbe társulna az eddigi csendestárs. Ha ló nincs, szamár is megteszi alapon. Aztán jön az újabb fenyegetéssel felérő ajánlat: -Mi lenne, ha egy teljesen új liberális párt is elindulna a következő választásokon? Dupla vagy semmi alapon. Na mi, hát semmi! Bár igény az lenne rá, akárcsak a rendre felfedezett antiszemitizmus felbüfögésére! A csattanó azonban most következik: Az MSZP házi lapja a Népszabadság, ráadásként lehozta TGM mélyenszántó kolumnás írását, amelyben az egekig feldicséri a liberális gyökereihez visszatántorgó Orbánt, mint potenciális közös kormányfőt. Szép gesztus! Közös cucialista/liberó versenyfutás zajlik a Fideszes vezér kegyeiért. Szocialista nagykoalíció vagy liberális kiskoalíció, ez itt a kérdés!

Végső befejezés: A történtek fényesen igazolják, hogy nálunk az internacionalizmusba áztatott liberális pofátlanságnak –akárcsak a tettestárssal szembeni szocialista béketűrésnek-, tényleg nincs határa. Ezt látva valahol mégsem értjük, hogy /a nagy elhatárolódó-művész/ Lendvai Ildikó, miért nem határolódik el azonnal a koalíciós társ SZDSZ kurvákat idéző, gusztustalan felajánlkozásaitól? Az MSZP-s felháborodás indoka egyszerűnek látszana: -Ha Orbán megy és összejön az SZDSZ által áhított nagyliberális kiskoalíció, mi lesz a Fideszen belüli ősfasisztákkal? Ők cserében helyükön maradhatnak az agymosás végeztéig? Vagy alapíthatnak esetleg egy külön pártot? Érdekes játék folyik a háttérben, majd meglátjuk…

(Záróráig még nem érkezett érdemi válaszreakció a két nagy párt részéről a szadesz megmentésével kapcsolatban! Nagy a csend, figyeljük szerényen a fejleményeket!)

Molnár Tamás

ÚDK

Hozzászólások

Hozzászólások:

Hozzászóló: Borz Membrok @ 30 Oct 2007 10:57 pm
Molnár Uram!
Lehet ilyen elméleteket gyártani, a valóság azonban az, hogy OV épp tegnap utasította el a nagykoalíció gondolatát.
Azt pedig, hogy a szadesszel esetleg...valami... stb. teljes képtelenség. A fidesz tábor 75%-a (de valószínűleg több) gyűlöli a szadeszt -velem együtt-, mert pontosan tudja, hogy minden bajunk forrása 1988 óta ez a szar társaság. OV nem hülye. Tudja, egy szadesszal való szövetség vagy bármiféle közeledés az ő politikai halálával egyenlő. Kár erre a szamárságra több szót vesztegetni.
Inkább igyon meg kend egy pohár bort. Sokat írt ma már, megérdemli.
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi SzállásHozzászóló: api01 @ 31 Oct 2007 09:45 am
Borz a számból vette ki a szót.
http://api01.extra.hu


Hozzászóló: Molnár Tamás @ 31 Oct 2007 09:49 am
Aki tizenhét év tökéletes becsapottság és átverés után még elhiszi azt, amit a hatalom fedezékéből a politikusok számításból mondanak, az vagy teljesen naív idealista, vagy tökkelütött bolond. Én mindenesetre hallottam már hazugságot, láttam már többször is a karón varjút!


Hozzászóló: Benedek Csaba @ 31 Oct 2007 11:45 am
Szerintem meg nem a komcsikon múlt, hogy nem lett elszámoltatás s rendszerváltás, mert világos, ők nem akarták azt soha! Az ilyen balfácán, semmirevaló "ellenzéken" múlt, hogy még mindig a pöcegödörben ülünk, a baj az, hogy a szekér elindult a lejtőn, s mi is benne ülünk...


Hozzászóló: norancs @ 31 Oct 2007 01:43 pm
Borz-nak igaza van. OV nem hülye. Gonosz, a velejéig. Mint mindegyik. Egyébként csak egyre lenne jó, ha összeállnának: A Fidesz akkor az Szdsz-t is kicsinálná, mint minden szövetségesét..
De annak meg mi innánk meg továbbra is a levét, aztán megint csak egy megállapítással lennénk bővelkedőbbek... Egyébként rövid emlékezését megújítanám Borz-nak, hogy ugyanígy elutasította Gonosz OV. anno a Kisgazdákkal a lehetséges együttműködést. Aztán mi lett belőle? Összeálltak, a Kisgazdák azóta nem tértek magukhoz...
OV-nak nagyon megy a hazudozáson kívül még egy: a rombolás.


Hozzászóló: Jozsi @ 31 Oct 2007 05:41 pm
Igy van *norancs*
>>nagyon megy a Fidesz-nek meg egy dolog a "rombolas"<<
Tudod kitol tanulta?A "testverpartjatol".
:-)))


Hozzászóló: wladek @ 01 Nov 2007 12:05 pm
norancs+jozsi!
Miért nem a komcsikkal foglalkoztok?Mert akkor magatokkal kellene?


Hozzászóló: wladek @ 01 Nov 2007 12:15 pm
Mindenkinek / a bunkó TGM-nek és társainak külön/a figyelmébe ajánlom a következőt:www.kuruc.info/r/2/16829/
Utána Gárdázzon!


Hozzászóló: wladek @ 01 Nov 2007 12:37 pm
bocs,r/27/


Hozzászóló: Jozsi @ 01 Nov 2007 04:33 pm
wladek!
Tudod a komcsikkal azOrbannak kellett volna foglalkoznia--DE--elfelejtette amikor hatalomra kerult.Pedig,hogyan igergette az ugyn..*ellenzeki kerekasztal*targyalasokon az Szdsz-el egyetemben.
A TENYEK azok makacsok tudnak lenni.
Ha engem meg komcsinak titulalsz akkor neked laza egy ket kerek.
Hozzászóló: wladek @ 01 Nov 2007 08:09 pm
A komcsik érdeke,hogy a jobboldal minél inkább széttagolódjon.Ebben segítesz nekik.Attól,hogy a jobb oldalon van néhány csoportocska pénz és médiasegítség nélkül még nem lesz változás.Lehet,hogy a Fidesszel se,de nem Orbán hanem Pokorni,Deutsch és Rogán miatt.Az ide látogató komcsikat ne arra okosítsad,hogy milyen Orbán hanem micsoda barom Lopcsány.


Hozzászóló: Arthur @ 01 Nov 2007 10:04 pm
Pártok negligálva. Stop.
Hatalomközeli emberek negligálva. Stop.
Országgyűlési képviselők negligálva. Stop.
Polgármesterek előre! Stop.
Következő programpont: a Nemzetgyűlés összehívása.

Ja, mejdnem elfelejtettem: Gyurcsányt és nyaloncait letartóztatni! Stop.Hozzászóló: Király @ 01 Nov 2007 10:54 pm
Önkormányzatok = korrupciós fekete lukak. Polgármesterek előre. Stop.
Artúr, tartóztasd le Gyurcsányt és nyaloncait STOP.
A Duna jegén Nemzetgyűlést. STOP.


Hozzászóló: Jozsi @ 02 Nov 2007 04:19 pm
wladek!
Milyen *jobb*oldalrol ertekezel itt?
Az igaz,hogy az elso szamu gazember a most hatalomban levo senkihaziak az Szdsz -el egyetemben.
De ne tessek mar nekem itt a Fideszt *jobb*oldalnak bemutetni!
Mert mindjart hasrafekszem.Igen nemcsak a Pokorni-Rogan-Deutsch-HANEM Orban is ott volt--csak elszaladt--
(Astoria).
Gondolod,hogy az v.keruleti polgarmester Rogan nem tudott volna valamit a tavaly.Okt.23-i rendori elokeszuletekrol?
Khm-khm.


Hozzászóló: Alaj @ 02 Nov 2007 08:57 pm
Nagy a csend, figyeljük csendben a fejleményeket.


Hozzászóló: wladek @ 03 Nov 2007 11:28 am
Az igazi erő a Fidesz.Nem csípem őket,de viktort igen.Hiába csapkodja az asztalt néhány kemény gyerek,radikálisok nem tudnak bejutni a parlamentbe.A Miép-Jobbik sem tudott.Csak a Fidesz "hátán" lehet.Csak rájönnek Orbánék,hogy valamilyen gesztust kell tenni a radikálisok irányában,nem elhatárolódni tőlük.Rogán a Magyar Gárdától elhatárolódik, a bolsiktól nem.Lásd kuruc.hu. Ezektől a kétszínű életművészektől kell a fidesznek megszabadulni.Egy jobboldali összefogással meg lehet szerezni a kétharmadot.Csak nem így ahogy te gondolod.


Hozzászóló: matyas @ 03 Nov 2007 01:51 pm
Many Manyi Many!
Tuti telitalálat. A Gyurcsány nemjó. de nincs nála jobb. Az Ovi levitézlett 4 vesztes választásaal a háta mögött, most bebukja ezt a népszavazást is, A hatalom a pénzről szól és ebben a jelenlegi elit nagymester. Nemcsak polgári, hanem etnikai és vallási szinten is. Ugyanakkor többezer milliárd Ft-ot mág ma is hagynak kifolyni a KTGvetés ből, mert az az érdekük. Egyszerüen a normális vagy hallgat, vagy disszidál. Szerintem jó hely elehet alsó Szamos, mert onnét akármerre indulok egyenlő távolságra van ez az ország.


Hozzászóló: Jozsi @ 03 Nov 2007 04:43 pm
Wladek!
>>Az igazi ero a Fidesz>Nem csipem oket,de viktort igen.Hiaba csapkodja az asztalt nehany kemeny gyerek,radikalisok nem tudnak bejutni a parlamentbe.A Miep-jobbik sem tudott.Csak a Fidesz "hatan"lehet...<<

Nos idefigyelj Wladek!
En nem otthon elek,de annyit tudok mondani,hogy a nemzetierdek elhanyagolasa nagyban koszonheto a Fidesz-nek.Ha meg ezekutan TI odahaza ezt az allaspontot kepviselitek,hogy az orszagvezetesebe bejutni csak a Fideszen(LIKUDON)keresztul lehet,akkor megerdemlitek ami odahaza tortenik.Ha TI odahaza hazaarulokkal akarjatok a nemzetet kiemelni a *kakabol*akkor mar elore boritekolom,hogy kar a gozert.Hozzászóló: Jozsi @ 03 Nov 2007 04:44 pm
Akartam irni roviden,hogy *Jo nagy szarban vagytok az ilyen gondolkodasert.*
Hozzászóló: wladek @ 04 Nov 2007 07:55 am
Józsi!Annyit tudhatnál,hogy az uniós pénzekből előbb-utóbb it előrelépés lesz.A komcsik a médiájukon keresztül úgy mutatják be ezt mintha az ő érdemük lenne./csanálverés/A 2010-es választások előtt löknek a nyugdíjasoknak,meg a romáknak és bebetonozzák magukat.Ez az oldal meg addig okoskodik meg széthúz.Ezért kellene egy húron pendülni,legalább a választások megnyeréséig.Utána Recskre a komcsikkal és meg lehet beszélni hogy kinek mi a kínja.


Hozzászóló: Jozsi @ 04 Nov 2007 05:13 pm
wladek!
Mindezeket miert nem lehetett megcsinalni 1998-2002 ig???

Mert *egyhuron*pendultek???
Khm-khm.Hozzászóló: wladek @ 04 Nov 2007 05:31 pm
Azért,mert Antall és Orbán is alábecsülte a média szerepét.Ezek a milliókkal megfizetett nyaloncok a bolhából elefántot tudnak csinálni,ugyanakkor nagy dolgokat elhallgatni.Ilyen egyszerű.Remélem majd Recsken ők is ágálnak a sajtószabadságért.


Hozzászóló: Jozsi @ 04 Nov 2007 07:29 pm
Melyik *Media*-rol van szo Wladek?
A *jobb -vagy a bal*rol?
Pedig az ELSZOLAST komolyan kellett volna kezelni akkortajt.
***Tetszettek volna forradalmat csinalni***.
Bezzeg akkor nem kellettek olyan emberek mint a Pongracz Gergely..etc..etc..
Olyanok kellettek mint a Horn Gyula..etc..etc..
Megerdemlitek.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.