Még egy birka is többe kerül...

Birka

Tájékoztatlak titeket, hogy én ma már az OEP egy igen öntudatos kisrészvényese (várományosa) vagyok!! Ezzel tudtommal Dr. Kiss József OEP főigazgató és idős édesapja után szerintem a még mindig dobogós helynek számító harmadik jövendőbeli OEP kisrészvényesnek jelentkeztem - és ezzel tulajdonosi öntudatom megnőtt...

De tudtommal jelenleg van már vagy 10 másik öntudatos kisrészvényes (jelölt) azóta.

"Örökváltság és OEP résztulajdon vételár" jogcímen utaltam át ma 12001Ft-ot (hogy ráígérjek arra a 12 ezer Ft-ra amennyiért a már megszavazott egészségbiztosítási pénztár törvény szövege szerint egy darab magyar választópolgárt - a választópolgárok által választott - jelenlegi Kormány el akar adni).

Ez azt is jelenti, hogy az én üzleti ajánlatom lényege a Gyurcsány kormány számára, hogy akárki akármekkora összeget (mint licitárat) kínál a értem, az összes személyes és egészségügyi adatom, és az összes jövőbeli járulékom vételáraként, én mindig pontosan 1 Ft-al többet fogok magamért fizetni a Gyurcsány kormánynak, amikor el akar adni, mint amennyit a licit során utánam bárki fizetne.

Szerintem minimum elővásárlási jogom kellene hogy legyen a saját személyes, összes személyes és egészségügyi adatom és az összes, a jövőben általam, vagy utánam befizetett egészségügyi járulékom piaci értékesítése, eladása esetében - feltéve, hogyha az Alkotmányból nem vezethető le, hogy egy állítólag demokratikusan választott kormány minden további nélkül eladhatja az ország polgárait (akik egyébiránt a választóik is).

Azért résztulajdon vételár, mert mi most az OEP 1/10 milliomod részének a 49%-át vesszük meg. (De miuátn szerintük az állam rossz gazda, jövő héten jelezzük feléjük, hogy a mi 1/10 milliomod részünk náluk (állam) maradó, 51%-át is megvesszük ugyanilyen árfolyamon - természetesen az öngondoskodás jegyében, hogy nehogy az ő államuknál, aki mint tudjuk rossz gazda maradjon a mi részünk 51%-a...)

Ezenfelül, külön utalással, további 3X5Ft-ot utaltam át "örökváltság és OEP résztulajdon vételár első részlet 3 fő részére" a feleségem és a 2 gyerek után (ezzel egyébiránt azt is akartam jelezni mindenkinek, hogy akár 5Ft-os részletekben is lehet fizetni... (az 5Ft pontosan 5 Ft-al több, mint az a zéró, amit az ő ún. befektetőik eddig befizettek). Mostmár tudom, hogy 3 db, egyenként 5Ft-os utalást kellett volna csinálni, dehát mindegy ez így alakult.....

A héten feltehetően, mi öntudatos kisrészvényesek (mármint leendő kisrészvényes tulajdonosok), már meg is kellene tartsuk az első összejövetelünket, hogy megtanácskozzuk a következőket:

(i) mit kezdjünk ezzel a fránya állammal, aki 51%-os tulajdonos, de igen nagyon rossz gazda

(ii) hogyan öngondoskodjunk magunkról mégjobban - mint tőkebefektetők

(iii) milyen tulajdonosi elvárásokat fogalmazzunk meg a menedzsmenttel szemben

(iv) hogyan gyakoroljuk a tuljadonosi irányítási és ellenőrzési stb. jogokat a jelenlegi menedzsmenttel kapcsolatosan

(v) mi mint a TV szerint az összes ú.n. "menedzsment jog" gyakorlói (a max 49%-os össztulajdonrésszel rendelkező privát befektetői oldalról), hogyan akarjuk majd megszervezni a menedzsmentjogok gyakorlását - ami annál is inkább fontos, hogy új, privát, tőkebefektetői szellemet vigyünk a rendszerbe és annak irányításába

(vi) egyebek - minden más ami még eszünkbe jut a neoliberalizmus ideológiai dogmáiból, piaci hittételeiből...

Ha Ti is komolyan veendő privát üzleti szereplőkké, tőkebefektetőkké szeretnétek válni, akkor Ti is csatlakozzatok a mozgalomhoz - most 12001 Ft-ért örökre megvásárolhatjuk saját magunkat Gyurcsány Ferenctől, sőt végre kénytelenek lesznek szóba állni velünk - hisz aki fizet az pötyögtet, tartja a népi bölcsesség.

Jelenleg 1Ft-os előlegtől bármilyen részletben lehet OEP tulajdonrészt és embert (személyi adatostul és összes jövőbeli eü. járulékostul vásárolni) - ja és a saját befektetésre vetített minimum 20%-os hozamra, 5 éves megtérülésre....

Itt az idő, most kell befektetni, hajrá...

(Befizetni az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnak a Magyar Államkincstárnál vezetett 10032000-01743991 számú Ellátási Számlájára lehet.)

Üdv

Gilly Gyula

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.