Nemzeti_Radikális_Platform

Támogatjuk a Magyar Gárdát szeplői ellenére

A Fidesz hivatalosan nem ért egyet szövetségesének a Jobbiknak törekvésével, hogy létrehozza a Magyar Gárdát, nem hivatalosan - a hadügyi rendszerváltást kisiklató - Fúr Lajost delegálja a gárda első tagjainak avatására. 'oklevél átadó fővédnöknek'.

KECSKÉRE A KÁPOSZTÁT

A kormányzat hatalmasnak látszó tenni akarással két bizottságot gründolt össze. A korrupciós és ügynök ügyekkel foglalkozó bizottságok felállítá- sával egyrészt port hintenek az emberek szemé- be, elhitetvén, hogy valami történni fog az ügyekben. Másrészt megpróbálják elterelni a figyelmet a romló gazdasági helyzetről.

Kormányzati reform: Vedd el a másét!

Elmehetne már ez a remek kormány a picsába! Miközben a lakosság közérzete több száz kilométerrel a bányászbéka feneke alatt vergődik, Gyurcsány szerint sikeres évet tudhat maga mögött a véres- és enyveskezű kormányzat. Ritka pillanat ez, mert a kormányfő most kivételesen nem hazudik. A közvagyon elsíbolásának tekintetében tényleg határozottan jó évet zárt a posztkommunista baloldal.

Cigánylakásokat a bankok és a kormányzati hivatalok mellé!

A liberális platform álláspontjával ellentétben kifejezetten örülök a kaposvári ügynek ahol a cigánykártyát használja egy cég. Helyesnek tartanám, cigány lakásokat telepíteni a pártok, kormányzati- és önkormányzati hivatalok, parlament, sőt a bankok közelébe is. Ekkor talán a liberálisok sem a valós élettel köszönő viszonyban sem lévő absztrakt, polkorrekt álláspontjukat ragoznák.

Ha Horn Gyulát kitüntetik, politikai menedékjogot kérek a lengyel követségen

Molnar_Tamas.jpg

NAGY KERESZT VAN RAJTUNK!
Horn Gyula az elhazudott rendszerváltás mementója.
A Gyurcsány Ferenc mellett kitartó szocialisták ismét megalázó kisebbségben maradtak. Az MSZP kivételével ugyanis, valamennyi parlamenti és azon kívüli politikai párt teljes mértékben egyetért Sólyom László államfő állásfoglalásával, melyben aggályosnak tartja Horn Gyula magas szintű állami kitüntetését.

Integrálni kell a nemzeti radikális szervezetek tagjait a rendvédelmi szervekbe.

Integrálni kell a paramilitáris hajlamú nemzeti radikális szervezetek tagjait a rendvédelmi szervekbe (horvát, albán vagy akár izraeli mintára). A nemzeti radikális csoportok tagjainak a nemzet iránt érzett felelőssége, rendpárti, korrupció ellenes beállítottsága vérfrissítést hozhatna a rendvédelmi szervek fejetlen, szétzüllesztett szervezeteibe.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.