Fidesz

Alkotmányosságunk védelmében!

Vigyázat magyarok!

A FIDESZ alkotmányozási kezdeményezése csupán azt a célt szolgálja, hogy általa politikai tőkét kovácsolva még jobban bebetonozzák a hatalmukat!

Orbán: A népszavazás meghatározhatja hazánk jövőjét

A Fidesz elnöke szerint Magyarországnak elege van abból, hogy a kormány baklövései miatt szenvedjen. A március 9-i népszavazás meghatározhatja az ország jövőjét. Több mint tízezer nehéz helyzetű család gyermeke szorul ki a felsőoktatási intézményekből, ha tandíjat kell fizetni - mondta Orbán Viktor szombat este egy kazincbarcikai lakossági fórumon.

HVG: Már Kövért is támadják a Kossuth tériek - videó

Kövért is támadják a Kossuth tériek

Már nemcsak a kormányt, de a Fideszt is élesen támadták a Kossuth térről ismert tüntetők szerda este, amikor a kettős állampolgárságról tartott népszavazás három éves évfordulójára emlékezve Gyurcsány Ferenc budai háza elé vonultak demonstrálni. Tekintse meg videónkat!

Értékalapú ingatlanadóról

Orban-Gyurcsany_th.jpg

A történet úgy zajlott, hogy a részletes vitában a kormány előterjesztését az értékalapú ingatlanadóról az MSZP nem, de a Fidesz megszavazta. Majd az adótörvényeket érintő zárószavazásnál az MSZP igennel a Fidesz nemmel szavazott.
Közösen hozták létre
az ingatlaadót

Izgatás!

Ezt a szót már jó ideje, úgy pár évtizede nem hallottam, de annakidején az ’50-es években azonban majdhogynem mindennapinak számított. Ma egyeseket ilyen törvény megsértésével akarnak elítélni! Jó mi???
Én magam is ifjonti koromban sokat izgattam, de ez egy más lapra tartozik és ráadásul, azt a "fajtát” még annakidején sem büntették. Viszont most, ismerős szavak, ismerős fogalmak kerülnek forgalomba és a politikában is minden, "egy gombnyomásra” elkezdett hasonlítani arra a torz és embertelen ’50-es évekre.

KICSORDULT A POHÁR! Mellébeszélések a forradalom ünnepén.

Szegény októberi forradalom! Amint az várható volt, lényegesebb kisebb társadalmi támogatottsággal (majd, hogy nem teljes közönnyel!) és leginkább üres politikai fecsegéssel ért véget megint az idei zajos, kampány ízű pártparádé. Meglepő módon talán Sólyom László államfő volt a legkritikusabb, aki végre ki merte mondani az aktuális politikai üzenetet, miszerint: -A rendőrség erőszakos, törvénysértő fellépése többet árt a jogállamnak, mint amikor maga a tüntető szegi meg a törvényeket.

FUNDAMENTÁLIS PÓTCSELEKVÉS

Eldördült a jelképes startpisztoly, utcára vonulnak Kubatov marsall narancssárga csapatai. El kell ismerni, ha valamiben jó a Fidesz, akkor mozgósításban valóban párját (jobboldali pártjait) ritkítja.

Fideszes stratégia: Nyerni a népszavazáson, vesziteni a választáson. Indul a népbutító népszavazás.

A Fidesz elnidította népbutító népszavazási kampányának aláírásgyűjtő fázisát. Az ÚDK szerint a három népszavazási népbutító kérdés országos felvetésére kizárólag a választási kampányban, a választások megnyerése érdekében volna értelme. A mostani akció eredménye boritékolható: a Fidesz ugyan megnyeri a népszavazást, de ellövi a puskaporát és nem változik semmi. Eközben a Fidesz nem karolta fel azt a népszavazási kérdést, hogy maradjon állami kézben az egészségbiztosítás.

NAGYKOALÍCIÓ? – NAGYKOALÍCIÓ! Ahol elsimulnak az ellentétek.

Egyre több jele van annak, hogy a hitelét vesztett politikai garnitúra azonnal összezár az emberek növekvő ellenszenvével szemben, ha azt saját érdekei megkövetelik. Ha hatalomról, pénzről, a kiváltságok megtartásáról vagy éppen sajtómanipulációkról van szó, ott azonnal elsimulnak a felszínen forrongó ellentétek, pártérdekek mentén kialakul a gyümölcsöző kapcsolat: a nagykoalíció.

ÖSSZEFÉRHETETLEN

Vagy összenő, ami összetartozik?

Tavaly október óta tudjuk, hogy ez a kormány összeférhetetlen saját népével. A zsarnokság új, budapesti fala jól érzékelhető módon kettéválasztotta a dühös forradalmi tömeget, az illegitim és hazudós kormánytól.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.