Magyar_Nemzeti_Bizottság_2006

Média! A napi „betevő” hazugságot add meg nekünk!??

Tavaly ilyenkor fellángolt a Magyar Televízió. Nem csak a valóságban, hanem képletesen is. A tragikus felfordulás legfőbb előidézője, a közszolgálati televízió elnöke még ma is szabadlábon van. Nincs politikai felelőse a közel 250 milliós károkozásnak. Persze, hogy nincs, hiszen a média kitüntetett hatalmi tényező. Kivételezett helyzetben van, akárcsak a sok jópofa politikus. A média semmiért sem felelős és persze számon sem kérhető.

REÁLPOLITIKA, de CIVILEKKEL!

A Kossuth tér spíkere

A mai hisztériakeltés a politikában, azonos a nyilvánvaló igazság folyamatos tagadásával. Ha valaki a nyilvánosság előtt feltárja az igazságot, ezzel általános ellenszenvet válthat ki, mert az emberek frusztráltak, ha arra kényszerítik őket, hogy kilépjenek megszokott sémáikból.

A POKOL KAPUJÁBAN Interjú Molnár Tamással

molnar_tamas_kossuth_teren.jpg

Március 15. előtt sokan meglepetéssel fogadták bejelentését, miszerint kilép a Kossuth téri tüntetéseket kezdetektől szervező Magyar Nemzeti Bizottság 2006. ügyvivői közül. Nem érzi az ügy elárulásának ezt a személyes döntését?

Gorka Sebestyén zászlót bontott

gorka_0.jpg

Üresen ásít egy szék a frissiben alakult Új Demokratikus Koalíció (ÚDK) nevű párt vezérkarának asztalánál - a népi baloldal képviselőjének tartják fent. Mert ahogy azt az egyik alapító, Gorka Sebestyén a párt tegnapi sajtótájékoztatóján mondta: az új politikai formáció számára az a fontos, hogy tegyen a hazáért, a népért, a Kárpát-medence magyarságáért, a politikai meggyőződés mit sem számít.

Zászlót bontottak Gorka Sebestyénék

Új Demokratikus Koalíció (ÚDK) néven bejelentette megalakulását a korábban Gorka Sebestyén nemzetbiztonsági szakértő nevével fémjelzett nemzeti párt. A szervezet magát nemzetiként határozza meg, de mindenkit vár a sorai közé, aki elégedetlen a mai politikai elittel és az ország állapotával.

A tüntetők válasza a Fidesz elhatárolódására.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjéhez intézett egyeztető találkozóra invitáló barátságos levelünk elutasításra talált. Ezt követően a közelgő nemzeti ünnepünk alkalmával általunk lefoglalt helyszínek kiválasztása során is heves ellenérzésekre ragadtatta magát velünk szemben a FIDESZ vezetősége.

Tavaszi hadjárat

Hosszú várakozási időt követően, a magyar törvényhozás jobboldali ellenzékének Fideszes és KDNP-s képviselőcsoportja példamutató történelmi tettet hajtott végre, amikor polgári engedetlenség keretében lebontotta a Parlament épülete köré emelt - a posztkommunista rendőrállam jelképeként számon tartott-, vaskerítést.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.