MSZP

Lamperth a bűnbánó

Lamperth Mónika szocialista elnökhelyettes szerint Balatonőszöd megrázó volt és "ott romlott el minden". A Népszabadságnak adott interjújában úgy fogalmazott: Gyurcsány Ferenc beszédekor legalább egy embernek fel kellett volna állnia, de ezt senki, ő sem tette meg.

Nem vonult be időben a börtönbe az MSZP volt kampányfőnöke

Lendvai Csonka fönöke

Miután az előírt időpontban nem kezdte meg jogerős börtönbüntetésének letöltését, a Fővárosi Bíróság büntetés-végrehajtási (bv) csoportja elrendelte Lendvai Ildikó MSZP-frakcióvezető volt kampányfőnökének, Csonka Gábornak az elővezetését – tudta meg a Magyar Nemzet a bíróság sajtóosztályán.

Értékalapú ingatlanadóról

Orban-Gyurcsany_th.jpg

A történet úgy zajlott, hogy a részletes vitában a kormány előterjesztését az értékalapú ingatlanadóról az MSZP nem, de a Fidesz megszavazta. Majd az adótörvényeket érintő zárószavazásnál az MSZP igennel a Fidesz nemmel szavazott.
Közösen hozták létre
az ingatlaadót

Justitia Bizottságának 22. számú közleménye

I. Október 22-én milyen alapon zárták le az Andrássy utat az állampolgárok elől? Ilyen megalázó és önkényeskedő megoldást még a legsötétebb diktatúrákban (Sztalin, Honecker, Tito, Ceausescu, Kun, Rákosi, Kádár, stb. elvtársak) sem mertek alkalmazni!

Gyurcsányék akadályozhatják az állampolgárok szabad mozgását, az elkeseredett, kisemmizett és becsapott fiatalok ellen - ugyanezért a tettért -, felvonultatják a rendőrség nagyszámú tömegoszlató személyi és technikai állományát !

II.

Sólyomra ágyúval

A kormánykoalíció most többszörösen berágott az államfőre. A tavaly októberi megmozdulásokkal kapcsolatos helyzetértékelése miatt –ahol bizonyos fokig megvédte a kormányellenes tüntetőket, és a brutális karhatalomi fellépés vezetőinek felelősségre vonását szorgalmazta-, a mai parlamenti ülésnapon durva hangú támadást intéztek Sólyom László ellen az MSZP-SZDSZ vezérszónokai.

KICSORDULT A POHÁR! Mellébeszélések a forradalom ünnepén.

Szegény októberi forradalom! Amint az várható volt, lényegesebb kisebb társadalmi támogatottsággal (majd, hogy nem teljes közönnyel!) és leginkább üres politikai fecsegéssel ért véget megint az idei zajos, kampány ízű pártparádé. Meglepő módon talán Sólyom László államfő volt a legkritikusabb, aki végre ki merte mondani az aktuális politikai üzenetet, miszerint: -A rendőrség erőszakos, törvénysértő fellépése többet árt a jogállamnak, mint amikor maga a tüntető szegi meg a törvényeket.

NAGYKOALÍCIÓ? – NAGYKOALÍCIÓ! Ahol elsimulnak az ellentétek.

Egyre több jele van annak, hogy a hitelét vesztett politikai garnitúra azonnal összezár az emberek növekvő ellenszenvével szemben, ha azt saját érdekei megkövetelik. Ha hatalomról, pénzről, a kiváltságok megtartásáról vagy éppen sajtómanipulációkról van szó, ott azonnal elsimulnak a felszínen forrongó ellentétek, pártérdekek mentén kialakul a gyümölcsöző kapcsolat: a nagykoalíció.

Havas Szófia(MSZP) megtagadja 1956 október 23-át

Havas Szófia (MSZP-s honanya): Én például 1956 esetében nem szoktam forradalomról beszélni, mert a börtönből kiszabadult nyilaskereszteseket nem tudnám semmilyen módon forradalmároknak nevezni. Ahogyan azokat a géppisztolyokkal köröző fiatalokat sem, akik ugyanúgy járták a házakat, mint 1944-ben zsidókra vadászva.

Felépül a kúrmányzati negyed!

Elképesztő hírek keringenek a legnagyobb magyar tulajdonú cég, a MÁV privatizációs ügyeiről. A folyamatos munkahelyi elbocsátások ellenére, még mindig csaknem ötvenezer főt foglalkoztató államvasutak, a kivásárlás és szétzüllesztés legutolsó stádiumában várja a végső kivéreztetést.

ÖSSZEFÉRHETETLEN

Vagy összenő, ami összetartozik?

Tavaly október óta tudjuk, hogy ez a kormány összeférhetetlen saját népével. A zsarnokság új, budapesti fala jól érzékelhető módon kettéválasztotta a dühös forradalmi tömeget, az illegitim és hazudós kormánytól.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.