EU

Cukorimportra szorulunk?

Cukor

Először fordul elő, hogy a magyar cukorgyártás nem termeli meg azt a mennyiséget, ami itthon elfogy.
Az uniós cukorreform következtében hamarosan újabb két magyarországi cukorgyárat, a szolnokit (Mátra Cukor) és a petőházit (Magyar Cukor) is bezárják. A megmaradó két üzem körülbelül 200 ezer tonna cukrot állít elő, miközben a hazai fogyasztás 300-320 ezer tonna.

FELSZÁNTVA ÉS BESÓZVA

Lassan visszasírjuk az egykori török megszállás alatt tartott, háromfelé szétszakított történelmi Magyarország megszépült emlékezetét. Nemcsak azért, mert a török fennhatóság idején Buda, Pécs és Kecskemét - más idegen fennhatóság alatt tartott városokkal együtt -, az adóelvonások ellenére is virágzó fejlődésnek indultak, hanem azért is, mert az ország egyharmada - közigazgatási, kulturális és szellemi értelemben-, legalább magyar kézben maradt.

A bal-liberális brüsszeli Szentszövetség

Egyre több jele mutatkozik annak, hogy mindenáron köztörvényes kategóriákba akarják besorolni a Gyurcsány kormány ellenes tüntetőket. A napokban bosszúhadjárat indult külföldön is, melynek keretében összefogtak az európai parlament magyar képviselői, az un. szélsőséges megnyilvánulásokkal szemben.(A reformokba becsomagolt szélsőséges gazdasági és politikai megnyilvánulások nem szerepelnek az elítélni szándékozott extrémitások között!)

Október 23.-a és az Európai Unió

Mottó: "Ugyanazt akarjuk, mint Nagy Imre, Maléter Pál, Mindszenty József, Pongrácz Gergely, Bibó István: szabad, független Magyarországot!” (Orbán Viktor, 1956-os emlékünnepség, Astoria, 2007. október 23.)

Mottó II: "Mi olyan államalakulatban élünk, amelynek neve, mivel az uralom nem a többség, hanem néhány gazdag ember kezében van, timokrácia.(team=csoport)” (Lóránt Károly, Brüsszelben élő közgazdász, az elfogadott EU reformszerződésről, MN, 2007. október 20. 9. old. ’Történelmi uniós megállapodás’)

Követeljük a nemzeti érdekvédelmet!

Nem sok jót kaptunk eddig az uniótól! Az EU borreform -amely 400 ezer hektárral csökkentené a szőlőtermő területek nagyságát a tagállamokban- lehet, hogy végleg megpecsételi a magyar borászat sorsát. Az egyre csökkenő támogatásokból eddig is leginkább nem a termőterületek konszolidációjára, hanem a szőlőültetvények kivágására kaptunk ösztönzést.

Az EU brüsszeli központja: új Szodoma

Az új EU reformszerződés életbe lépése után Magyarországnak biztosítania kell a homoszexuálisok házassághoz való jogát.
Az ÚDK szerint el kell utasítani az új EU „reformszerződést”, mert az, az eddigi utat, a Szodoma Európa építését viszi tovább.

Az EU megint megtagadta a kereszténységet !

benedekpapa.jpg

Keresztény ellenes volt a Szovjetunió, de sajnos az Európai Unió is az.
Nem említette meg - lényegében ismételten megtagadta - a kereszténységet az a nyilatkozat, amelyet az 50 éves születésnapját ünnepelő Európai Unió állam és kormányfői adtak ki hét végén Berlinben.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.