SZDSZ

Pöcegödör legalján vergődik az SZDSZ.

Rövid bevezető: Nincs ember szerte a hazában, akinek a legfrissebb liberális szadomazo hallatán, ne az Emír Kusturica rendezte Macska-jaj című filmeposz, jutna elsőként eszébe. Mert mi történik, ha egyszeri politikai zsiványok olajszőkítőkkel és drogbárókkal üzletelnek?

Nos, akkor zajos happy end során a reterát összedől, s a végén Dadan Karombolo a fő-zsivány a zaftos pöcegödörben vergődik! (Isten óvja a libákat!)

Egyetértek Demszky Gáborral !

Demszky az utóbbi napokban azt nyilatkozta, hogy kártérítésre kell kötelezni a hídfoglalókat, mert más embereknek kárt okoznak! Ugyan a jogi gyakorlat és elv az, hogy a politikai tartalmú tüntetéseken, valamint a polgári engedetlenségi megmozdulások alkalmával az érintetteknek a helyzetet tűrni kell, de én mégis azt mondom, hogy fogadjuk el azt, ha valaki/valakik kárt okoznak a másiknak, azok térítsék meg a kárt!

Nos kedves Demszky akkor ön, haladéktalanul térítse meg azt az 500 millió forintot, amellyel (Tarlós István szerint) nem tud elszámolni.

ABSZURDISZTÁN SZÜRKE HÉTKÖZNAPJAI

Ha így haladunk -a kormány jóvoltából-, hamarosan az egész világ katasztrófaturizmusának egyik legfontosabb célállomása lehetünk. Budapest lassan olyan lesz, mint Mianmar, csakhogy itt nem narancssárga lepelbe bugyolált politikai buddhisták vonulnak az utcákra, hanem harcias Árpádsávosok.

Sólyomra ágyúval

A kormánykoalíció most többszörösen berágott az államfőre. A tavaly októberi megmozdulásokkal kapcsolatos helyzetértékelése miatt –ahol bizonyos fokig megvédte a kormányellenes tüntetőket, és a brutális karhatalomi fellépés vezetőinek felelősségre vonását szorgalmazta-, a mai parlamenti ülésnapon durva hangú támadást intéztek Sólyom László ellen az MSZP-SZDSZ vezérszónokai.

KICSORDULT A POHÁR! Mellébeszélések a forradalom ünnepén.

Szegény októberi forradalom! Amint az várható volt, lényegesebb kisebb társadalmi támogatottsággal (majd, hogy nem teljes közönnyel!) és leginkább üres politikai fecsegéssel ért véget megint az idei zajos, kampány ízű pártparádé. Meglepő módon talán Sólyom László államfő volt a legkritikusabb, aki végre ki merte mondani az aktuális politikai üzenetet, miszerint: -A rendőrség erőszakos, törvénysértő fellépése többet árt a jogállamnak, mint amikor maga a tüntető szegi meg a törvényeket.

HOL VAGY MOST SZDSZ?

A jogérvényesítés terén is igen gyenge Európai Unió teljes szégyenére, a szlovák parlament csütörtöki ülésén ismételten megerősítette az elfogadhatatlan Benes dekrétumoknak nevezett emberellenes törvényeket, amelyek alapján a második világháborút követően, a kollektív bűnösség nevében a német és magyar etnikumhoz tartozó emberek millióit üldözték el szülőföldjükről, akiknek jelentős részét ráadásul a "törvényesen”, állami közreműködéssel kifosztottak és meggyilkoltak.

Minek nektek SZDSZ?

Népszerűsége mélypontján áll az MSZP. Nagy öröm ez a jobboldalon. Végre kinyílt az emberek szeme. Végre azt kapja az MSZP és az SZDSZ amit megérdemel: napi szitkot és átkot. Lám a gyümölcs beérik, s lassan az ölünkbe hull, szinte mozdulni sem kell érte.
Ám naivitás azt hinni, hogy az MSZP könnyen lemondana hatalmáról, de apró jelei vannak a változásnak.

"Interpelláció" Horváth Ágneshez és Kóka Jánoshoz. A több biztosítós rendszer a gazdagok lázadása a szolidaritás ellen?

Horvath-Koka.jpg

Egyetért-e a két SZDSZ-es miniszter, hogy a több biztosítós egészségügyi rendszerért való harc - az üzleti érdekeken túl - a gazdagok lázadása is a szolidaritás elvén működő egybiztosítós rendszer ellen?
A társadalom leggazdagabb 5-10%-a nem akar ugyanolyan ellátást kapni az egészségbiztosítótól, mint a szegény, kevés járulékot fizető többség.

Kóka az SZDSZ elnöke: Tőkeemelés után elnök

kokajanos.jpg

Kóka János egy évvel ezelőtt belépett az SZDSZ-be, ott a gyurcsányi példát követve "tőkeemelést hajtott végre" aminek nyomán a menedzsment (Kuncze, Magyar, Pető, Horn) felsorakozott mögé és mára ő az SZDSZ elnöke. Kóka az állammal üzletelve vált milliárdos vállalkozóvá. Magyar Bálint minisztersége mellett a Sulinet program drága beszállítója volt. Miniszteri tevékenységét korrupciós ügyek veszik körül. Neki is köszönhetően ma már bízvást mondhatjuk: minden állami, önkormányzati üzletben jelen van a korrupció.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.