család

A Cool TV délután 'gyermekidőben' közösülést mutatott be.

A Cool TV délután 'gyermekidőben' közösülést mutatott be perverz szövegek kíséretében. A lepkesúlyú ORTT elől két éve Romániába áttelepült Cool TV adásait közvetíti az összes nagy műsorterjesztő: UPC, a DigiTV és sok kábeltévés hálózat is.
Hosszas vívódás után két ok miatt közöltünk képet a Cool TV adásából: Egyrészt mert honlapunkat gyermekek nem nézik, másrészt szeretnénk mindenkit felrázni a cselekvésre.

A KURVÁK LEGALIZÁLÁSA HELYETT, FŐÁLLÁSÚ ANYASÁGOT!

A kormány ne a további erkölcsi züllést, hanem az anyaság intézményét támogassa!

ÚDK: Sterilizálni kell a pedofilokat!

2005 márciusától kezdve egy törökbálinti férfi többször is erőszakot követett el gyermekén: a hasán fekvő kisfiú fenekéhez dörzsölte péniszét, majd a gyerek hátára élvezett.
ÚDK: kémiailag kell kasztrálni a gyermekeket szexuálisan bántalmazó férfiakat. Az eljárás lényege, hogy egy injekcióval tennék impotenssé azokat, akik pedofíliát követtek el. A prosztatába juttatott szérum csökkenti a tesztoszteronszintet, amellyel az erekció szinte teljesen megszűnik.

Szodoma díjat Fodor Gábornak

Az ÚDK és a Jobbik közösen adományozzon Szodoma díjat Fodor Gábor 'zöld' miniszternek, aki szerint a buziknak is biztosítani kell lehetőséget a gyermekek örökbe fogadásának lehetőségét. Az ÚDK-nak és a Fidesz szövet- séges Jobbiknak fel kellene szólítani a Fideszt is: végre foglaljon állást az homokos lobby nyomulásával szemben

Gyermekvédelem: TILTSÁK BE AZ EGÉSZSÉGTELEN GYERMEK-ÉLELMISZEREK FORGALMAZÁSÁT ÉS REKLÁMOZÁSÁT!

Az ÚDK javasolja, hogy Magyarország csatlakozzon az Egyesült Államokban most életbe lépő új kezdeményezéshez, amelynek során a nagy nemzetközi élelmiszergyártók és gyorsétterem láncok (Coca-Cola, Pepsi, McDonald’s, Burger King, stb.) önként vállalt kötelezettség gyanánt, nem népszerűsítik tovább a 12 éven aluli gyermekek részére, az egészségtelen ételek fogyasztását.

Katolikus egyház és pedofil bűnök

Csókás Béla: A pedofilia súlyosabb deviancia, mint a végbélszexet kultiváló homokosság. De nem árt tudni, hogy a homokosok nagyobb arányban éreznek pedofil késztetést, mint a heteroszexuálisok. Valamit nem értek: az egyházak vezetői miért nem szólaltak meg sohasem a "meleg büszkeség" parádéi ellen? Pedig a biblia számos helyen egyértelműen szól: Pál apostol azt írja, istentelen az a társadalom ahol helyeslik, sőt kérkednek azzal, hogy nők, nők iránt és férfiak, férfiak iránt gerjednek vágyra (Róma(1,18-32)

Katolikus egyház és pedofil bűnök:

Ökölbe szorul a kezem

Bécsi Dénes: Ökölbe szorul a kezem és kupán vágnék egy liberálist kirekesztőt. De igazságtalan lennék, mert nem az egyén, hanem maga a liberális demokráciák rendszere az, ami ördögi. Marad számomra a tehetetlenség és az álmodozás: a 16 éves Lydiának távoli lovagja vagyok.

A brit legfelsőbb bíróság elutasította annak a lánynak a keresetét, akinek a tanárai megtiltották önmegtartóztatását jelképező gyűrűjének viselését.

Szetey 25 éves kora előtt a lányokat szerette

Szetey Gábor a kormány személyügyi álamtitkára 25 éves korában jött rá, hogy homokos. Ekkor került olyan környezetbe, hogy rájött, a fenekébe is jutott az erogén zónáiból. 25 éves kora előtt lányokkal járt. Ha a homokos környezeti hatások 40 éves korában érik, talán már ellen is tudott volna állni annak, és lehet hogy családot is tudott volna alapítani.

A szodomikus romboló erők azon vannak, hogy minél előbb, már tizenévesen ismerjük fel esetleges szexuális ferdültségünket. E ferdültséget pedig ne legyőzni akarjuk, hanem hódoljunk neki.

A kormány a melegekkel együtt rátámadt a házasság intézményére.

A Új Demokratikus Koalíció felkéri Sólyom László köztársasági elnököt, hogy figyelmeztesse a kormánykoalíciót: a meleg büszkeségi mozgalom melletti kiállásával a kormány rátámadt az alkotmány 15.§-a által is védett házasság és család intézményére. Mint tudjuk a meleg büszkeség mozgalom célja házasság és az örökbefogadás intézményének a kiterjesztése a homokos párokra is.

Jól jövedelmez a másság védelme

A szexizmus, mint jól jövedelmező és igen hatékony iparág, viharos gyorsasággal hódít a mai modern politikában. Az elmúlt évszázad utolsó évtizedeiben hatalmas kulturális tömegmozgalmakat indított útjára a szexuális forradalom, gondoljunk csak az ellenkultúrát megteremtő, háborúellenes hippi-mozgalomra.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.