videó

HVG: Már Kövért is támadják a Kossuth tériek - videó

Kövért is támadják a Kossuth tériek

Már nemcsak a kormányt, de a Fideszt is élesen támadták a Kossuth térről ismert tüntetők szerda este, amikor a kettős állampolgárságról tartott népszavazás három éves évfordulójára emlékezve Gyurcsány Ferenc budai háza elé vonultak demonstrálni. Tekintse meg videónkat!

Kuruc.info: Peresz nyilatkozatának izraeli újraközlése + videó.

Peresz nyilatkozatának izraeli újraközlése + videó. Olvasói vélemények Peresz azon nyilatkozatáról, miszerint Izrael felvásárolja Mannhatant, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát.

Az egyetlen párthonlap az udk.hu, amely szemlézni meri a Kuruc.info-t(havonta egyszer-kétszer) és az ÚDK az egyetlen párt amelyet a Kuruc.info bojkottál(a Nemzeti Liberális Platform miatt).

Tekintse meg a Kuruc.info szenzációs cikkét a Peresz nyilatkozatról.

Peresz felvásárol + videó

Kérdéseink lennének. Mert megütközéssel hallgatjuk az izraeli államfő szavait, aki a mellékelt videofelvételen a következőket mondja: "Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk."

Október 23-ra

ILLYÉS GYULA: EGY MONDAT A ZSARNOKSÁGRÓL

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.