mutyi

Lányi szerint a politikai "szajhaság" ma mindennapos

Lányi András Élőlánc

Társadalmi kontroll híján a politikusok ma Magyarországon "lefekszenek" az üzletembereknek - jelentette ki az Élőlánc Magyarországért mozgalom elnökségi tagja. Lányi András író az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: Magyarországon a rendszerváltozás után nem épültek ki az önkormányzatiság és a demokrácia intézményes feltételei.

Nem baly, ha így ír hejesen: Gyurcsányéknak így is megér 6,4 milliót

Évekkel ezelőtt elavult információkat tartalmazó, értelmetlen mondatokkal és helyesírási hibákkal tarkított tanulmányt vásárolt közel 6 és fél millió forintért a Miniszterelnöki Hivatal - olvasható az [origo]-n.

"Elvarázsolták" az EU-támogatásokat Kiskunhalason?

Szabálytalanságok miatt EU támogatásokat vont vissza a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Mennyit keresnek "független" politikai elemzőink?

Pénz

Becsapja a közönséget, aki szponzorált véleményt tesz közzé a függetlenség álorcájában – írta három hete a Népszava, majd Török Gábor politológust hozta fel példaként, aki szívesen nyilatkozik Sólyom László mellett, róla azonban csak kevesen tudják, hogy az államfő politikai tanácsadójának kérte fel.

Másfél milliót kapnak a közjogi méltóságok

Másfél milliót kapnak a közjogi méltóságok

Havi másfél millió forintnál is többet kapnak majd jövőre a közjogi méltóságok a kormány és a közszolgálati szakszervezetek közötti, a közszféra 2008-as béremelésére vonatkozó megállapodás értelmében - írja a Népszava.

Felépül a kúrmányzati negyed!

Elképesztő hírek keringenek a legnagyobb magyar tulajdonú cég, a MÁV privatizációs ügyeiről. A folyamatos munkahelyi elbocsátások ellenére, még mindig csaknem ötvenezer főt foglalkoztató államvasutak, a kivásárlás és szétzüllesztés legutolsó stádiumában várja a végső kivéreztetést.

A jéghegy csúcsa

Már veszekednek is! A nagy vitában még az is feledésbe merült, hogy ki, mikor, mennyit és, hogy lopott, Zuschlagnak ki volt a partnere és nem utolsó sorban a főnöke?
Ez így van rendjén, hisz a kézen-közön szerzett lóvéért meg kell dolgozni! Karsai a dísz MSZP-s, - a hírek szerint - majdnem szívinfarktust kapott, amikor megtudta, hogy - a törvénytervezet szerint - havonta csak egyszer járulhatna fizetésért a kasszához!

No persze egyikük sem azért idegeskedik, mert az ország szekere kátyúba került!!!

MENTEN MEGÁLL A JÓZAN ÉSZ!

Öt téma, amelytől azonnal kinyílik a bicska az állampolgárok zsebeiben.

Zuschlag bilincsben

Elrendelte a bíróság a különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsított Zuschlag János előzetes letartóztatását - közölte Cseh Attila, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese. A Szegedi Városi Bíróság harminc napra helyezte előzetes letartóztatásba a gyanúsítottat. Zuschlag János, volt szocialista parlamenti képviselőt és hat társát bűnszervezettben elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítja az ügyészség, alapítványoknak nyújtott állami pénzek szabálytalan felhasználása miatt.

Az oldalhoz név nélkül is hozzá lehet szólni.
Minden írás a szerzők tulajdona. Nem feltétlenül értünk velük egyet!
Felhasználói adatokat, információkat nem gyűjtünk és nem szolgáltatunk.
A „jó ízlést” sértő hozzászólásokat eltávolítjuk.